Bønnesalat med sennepsdressing og rødløg. Få en god opskrift på salat med grønne bønner her. Nemt og sundt tilbehør.
En salat, der både smager skønt og som er meget nem at lave.
Salaten vil passe godt til langt det meste. En god oksesteg, en steak, en stegt kyllingefilet, koteletter, frikadeller, grøntsagstærter?
Salaten er et hit og så er den sund og propfyldt med vitaminer.
Prøv at snitte små kogte kartofler i, så har du pludselig en lækker og sund grøn kartoffelsalat?
Du kan også tilsætte kogt kold pasta og vupti, har du pludselig lavet en lækker pastasalat?
Bønnesalaten du skal høre om i dag er med tomater, rødløg og sennepsdressing.Bønnesalaten er en let salat. Den vil være et hit omkring dit middagsbord, hvis du serverer den som grønt tilbehør en dag.
Den vil pynte på dit middagsbord, på buffetbordet og den vil også være fin at servere for dine gæster.
Fordel gerne lidt fetatern over salaten, det vil smage godt på bønnesalaten.
Du behøver kun ganske få ingredienser til dagens bønnesalat og du får opskriften lige her 🙂
Bønnesalat med rødløg, sennepsdressing og tomat – få en god nem opskrift her

Ingredienser
- 1000 gram frosne bønner
- 4 hele hele tomater eller 15 cherrytomater
- 1 rødløg fintsnittet
- evt. fetatern. kogte kolde kartofler eller kold pasta
Sennepsdressing:
- 5 spsk olie
- 1 tsk dijonsennep
- 1 spsk hvidvinsedddike kan erstattes med citronsaft, balsamico eller f.eks. æblecidereddike
- Groft salt
- Friskkværnet peber
Sådan gør du
- Bønnerne koges i lidt vand i 10 minutter (eller i mikrobølgeovnen 7-8 minutter) og afkøles herefter.
- Tomater hakkes i tern og rødløg fintsnittes.
- Dressingen røres sammen. Dressingen hældes over bønnesalaten, som vendes rundt.
- Bønnesalaten opbevares på køl, til den skal serveres. Den kan med fordel laves nogle timer i forvejen.
Noter
Nem salat med grønne bønner, tomater, rødløg og sennepsdressing – en nem, frisk og lækker salat 
Bønnesalaten kan f.eks. serveres til en lækker kartoffelret med kylling.
Bønnesalaten kan spises som koldt tilbehør til en frokostret. Du kan blande en rest ris- bulgur eller pasta i.
Vupti, så har du pludselig en lækker ris- eller pastasalat? Mulighederne er mange 🙂
Bønnesalat er en sund og lækker og nærmest kaloriefri ret (lige fraset den lille mængde olie).
Spis dig gerne mæt i den! Bliver der ikke spist op, kan resten fint bruges i en frokostbox dagen efter.