•  
  •  
  •  
  •  
  •  

Glædelig jul til dig fra mig i sommerhusetJuleferien er begyndt og julefreden begynder så småt at sænke sig. Vi skal holde jul i vores elskede sommerhus og børnene er på vej hjem på juleferie. Jeg har nybagte boller på vej i ovnen og julemusikken spiller i radioen. “Driving home for christmas”. Intet kunne være bedre!Bagenørden - nemme lette løsningerJeg er glad og julelykken bobler i maven.

Juleanden er lagt til optøning. Godterne er prøvesmagt. Fedtebrødene skal bages i dag og risengrøden koges i morgen. Et julevisit hos mine forældre. Gåture i skoven. Julefilm på TV. Gode bøger i sofaen. Julegodter. Knas. Grin og snak. Fudge karameller af kondenseret mælk opskrift

Jeg er fan af jul og nyder freden og roen i sommerhuset sammen med familien – en skærende kontrast til storbyens julehurlumhej, trafik, larm, kø og propper i butikkerne.

I sommerhuset kan vi dyrke det nære og bare være os, uden stress og jag. Ih hvor jeg glæder mig!

Jeg sætter så stor pris på vores nye måde at holde stille jul på, i vores hyggelige sommerhus-eksil i Fjellerup tæt på skov og strand. Her er komplet tyst, stille, mørkt og stjerneklart. <3  Bagenørden - nemme lette løsningerVi skal holde en stille jul, bare os 4, og det er som om at efter børnene er flyttet hjemmefra, så sætter vi ekstra stor pris på magien og lykkefølelsen der opstår, når vi alle er samlet.

Nu ved vi nemlig at den kommer i glimt og at man derfor særligt skal nyde øjeblikke som disse, og det gør vi fulde drag, alle mand. Jeg nyder hvert sekund! 🙂Havregrynskugler opskrift med Bailey fedtfattig

Noget af det bedste ved juleferien er netop samværet med familien og de kære. Skønt med god tid til glæde og hygge og dejligt at have julen at samles om, på denne mørke årstid.

Jeg bliver altid rørt og rørstrømsk i julen og har følelserne lidt udenpå tøjet, især i kirken eller når vi går rundt om juletræet. En smuk julesang og især “Dejlig er jorden” får mig næsten til at græde, både af glæde og taknemmemlighed over det vi har, men også vemod, over dem vi har mistet og som vi stadig har kær.

Julen er hjerternes fest – på godt og ondt <3Kanelkage med kanel og kokos lækker opskrift

Et smukt pyntet juletræ.  Julegaver. Julesange. Julelys. Julehygge. Orgel, prædike og sang kirkegudstjenesten. Julemad. Julelys i øjnene, smil og glæde i krop og sind. Ris a la mande.  Portvin. Chokolade og karameller. Næstekærlighed. Taknemmelighed. Ægte juleglæde.  Havregrynskugler opskrift med Nutella og kaffe

Vi skal heldigvis se meget til familien og jeg glæder mig. 🙂

2. juledag holder vi julefrokost for min familie i sommerhuset og d. 28. december skal vi holde jul med min mands familie på Fyn. Jeg glæder mig til at se alle mand. Spille pakkespil og have god tid til snak og spise lækkert mad  🙂

Jeg vil hermed gerne ønske dig en rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende  nytår.

Jeg håber du får den allerbedste jul og får alt hvad dit hjerte kan begære og her tænker jeg ikke materielt: De største gaver i livet er jo nemlig dem som ingen kroner koster <3

Jeg holder liv i bloggen og deler opskrifter når/hvis jeg får lyst i juleferien, men familien har mit fulde fokus, det ved jeg du forstår. Julen er nemlig god til at minde os om hvad der er allervigtigst her i livet 🙂Bagenørden - nemme lette løsninger

Ingen kommer dog til at gå sultne i seng. Der er 2000 opskrifter i opskriftarkivet på bloggen og de ligger alle klar og venter på dig. 🙂

Få tips til den perfekte julemiddag her

Få tips til julens lækre småkager her

Få tips til lækre julekager her

Få tips til de lækreste julegodter her

Glade julehilsner fra mig til dig – hilsen Gitte
Glædelig jul til dig fra mig i sommerhuset


  •  
  •  
  •  
  •  
  •