Nyt site – nyt design – ny makeover til Bagenørdens blog

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ej hvor er det altså bare stort! Bloggen har været i luften nu i 1 døgn og jeg våger, holder øje, vogter og tør næsten ikke blinke, af frygt for at alt det fine forsvinder igen. Åh så fint altså 🙂

Bloggen har snart 5 års fødselsdag og ja, det var på høje tid med en makeover. Som jeg har skrevet om før, er bloggen som en supertanker, der er blev bygget under sejladsen med en kaptajn ved roret, der – udover at styre skuden – har haft rigeligt at gøre med at røre i kødgryder og slå større brød op end hun kunne bage.

Teknisk forstand og indsigt har kaptajen ikke haft, men med learning by doing og et godt søkort kan man bekendt komme langt?

Hjælpen kom dog ind fra højre, da en “lods” skrev og spurgte om jeg kunne bruge hjælp til at føre skuden sikkert i havn, gøre skibsfacaden smukkere og gøre skibet ekstra lækkert, ude som inde. JO TAK! Sagde Bagenørden straks og et samarbejde blev indledt.

Processen har været lang og farvandet minefyldt. Pludselig dukkede store isbjerge op, ud af det blå, og skuden var tæt på at kuldsejle. Pludselig var himlen blå og solen skinnede og alt åndede fred og idyl. En dag var havnen i sigte og forventningsglæden stor, næste dag var tågedisen tæt og chancen var forpasset – havnen var ikke at finde og den farefulde færd måtte fortsætte.

Det har været en LANG proces. Spændende, uudholdelig, opslidende, sindsoprivende, begejstret, drænende, udmattende og benovet. Jeg har aldrig før oplevet så store udsving på følelesbarometret. Det ene øjeblik var armene højt hævet over hovedet, det næste øjeblik var skuldrene sænkede og armene lange.

Det har været en øvelse og en prøvelse i kontroltab og en øvelse i at vise tillid og slippe styringen. Uha – det har været svært for mig, for jeg har jo har startet bloggen op af ingenting og har lavet alt fra bunden selv. Lige pludselig var herredømmet et ingenmandsland – med flere hænder, flere kokke og flere, nye og andre kompetencer på og i spil.

Jeg havde aldrig kunnet komme i mål med en makeover af det format helt selv. Jeg har lært meget, men er også som en utålmodig ko der skal på græs. De sidste finesser, uh jeg har lyst til at pille, men jeg må erkende, at jeg ikke kan, tør eller bør driste mig i gang. Fedt at have fået tekniker med indover – teknikere kan trylle, men teknikere er også travle mennesker, med andre opgaver i gang måske. Det er helt sikkert min største prøvelse. Det er ikke nødvendigvis min dagsorden der er verdens vigtigste dagsorden og det er ikke altid Bagenørdens blog kommer først i rækken. Det er en sund lære…..prøver jeg at sige til mig selv 🙂

Jeg er fuld af benovelse og respekt for den gode tekniker jeg har i kulissen. Er du vimmer hvor kan han bygge og rejse et tårn fra den ene dag til den anden. Ramler tårnet, kan det hurtigt genopbygge. Respektindgydende!

Siden er i luften og jeg håber virkelig, at du bliver glad for den. Jeg håber sådan at siden er nem at bruge for dig, at du bliver inspireret, lækkersulten og har nemt ved at få flæskestegen i ovnen, med en håndsrækning fra bloggen – og en opskrift fra mig i baghånden.

Der er stadigvæk finesser der mangler. Noget kan jeg selv fikse, men langt det meste må jeg stadig have hjælp til. Mange af jer har allerede på bloggens side på Facebook været så søde at give feedback og komme med søde hilsner. Konstruktive forslag er det også blevet til og jeg er jer virkeligt taknemmelig. Fortsæt endelig, hvis du orker?

Skriv, når du har været igang med at surfe rundt på bloggen. Måske du støder på voldsomt generende ting? Måske du oplever fejl? Måske du bare har lyst til at komme af med din begejstring over hvor lækker siden er? 😉

Skriv gerne en kommentar herunder og jeg har brede skuldre og kan tåle både ris og ros. Ris – hvis det er konstruktivt serveret – kan være noget af det der rykker mest. Ros – er jo gave som vi alle altid taknemmeligt tager imod.

Jeg vil være glad for din feedback – og siger dig samtidigt tak for din tilmodighed de sidste par dage. Bloggen havde nogle timers nedetid, men er nu kørende igen. Siden er noget langsom at indlæse især på PC oplever jeg, men det er teknikeren opmærksom på.

Jeg håber virkelig ikke at du giver op og falder af i svinget, hvis du synes du skal vente for længe? Det er begynderhurdler og knaster der kan fikses, håber og tror jeg på. Et vigtigt fokuspunkt er det. Det vigtigste! På internettet er vores tålmodighed så kort – langsomme sider dømmer vi alle ude på 1 sekund, så det er ultravigtigt.

Der er blevet plads til forbedringer på bloggen. Der er kommet flere billedindgange og flere og forhåbentlig mere overskuelige kategori-indgange for dig at søge i. Den gamle blogs kæmpe kategorier med 400 opskrifter i hver, er nu reduceret og underinddelt – som en ægte bibliotekar ville gøre det. Nogen ville sige, at hende bibliotekaren burde have haft styr på det fra starten? Hm,hm – er der ikke noget med, at bagerens børn ikke spiser brød? 😉

Du vil opleve at der er kommet en del flere reklamer på siden. Jeg håber ikke de generer dig alt for meget? Reklamerne er kommet for at blive og indtægterne herfra vil blive brugt til at drive siden – aflønne de gode folk i kulissen, købe et nyt kamera, så jeg kan tage endnu lækrere madbilleder, betale et dyrere webhotel og så meget mere. Reklamernes antal vil jeg jo holde øje med og måske justere på – og placeringen er jo stadigvæk til diskussion, så sig gerne til, hvis du har kommentarer.

….og nu er jeg også snart sikker på, at du ikke orker at høre mere om det nye design. Lad os nu bare snart komme til det det handler om her på bloggen: skriblerierne om mad, kager, brød og gode sager.

Sommerens bedste jordbærkage med mazarinbund og vaniljecreme

Tro mig, jeg vil klø på, i tiden der kommer. Jeg har – om muligt – fået endnu mere lyst til at blogge nu. Kender du følelsen af at have nyt tøj i garderobeskabet? Åh, så vil man jo bare gå i det hver dag! Følelsen af nyvasket sengetøj, en nyvasket bil, nypudsede vinduer, nyvaskede køkkenskabe hvor alt indholdet er sorteret, ryddet ud og stillet fint op?

Jep – sådan har jeg det med bloggen lige nu. En ny smart og lækker blog er bare sjovere for os alle at gå ombord i, både os i kulissen og dig ude ved skærmen. Som et nusset bord, der er blevet tørret fint af. Som en rengjort stue, med friske blomster i vasen.

Jeg håber sådan at det har været anstrengelserne værd og at du bliver glad for at bruge den nye blog.

Hvis du har været en tålmodig læser og bruger af bloggen – så håber jeg du bliver hængende, også selvom du skulle støde på en knast eller to. Lov mig at giv lyd og blinker alarmerne, vil jeg gøre alt hvad der står i min magt for at gøre dig glad igen 🙂

Kærlige og taknemmelige hilsner til dig

fra din blogmutter Gitte


  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

6
Skriv en kommentar

3 Kommentar tråde
3 Tråd svar
0 Følgere
 
Mest reagerede kommentar
Hotteste kommentar tråd
4 Kommentar forfattere
  Tilmeld mig notifikationer  
Nyeste Ældste Flest stemmer
Underret mig om
Jenny

Hej Gitte
Jeg er vild med det nye design

Børge Neiiendam

Kære Gitte Blogmutter.

Tusind tak for din passionerede indgang til opgaven med at danne en ny blog. Som Hans skriver ovenfor, så skal også jeg lige have tid til at vurdere ændringerne, men umiddelbart ser det ud til at grundlaget = opskrifterne, har bevaret det særlige Gitte-touch, med opskrifter der er en Konge og hans Dronning værdig.

Håber at din energi og lyst til at sende de dejlige opskrifter ud i æteren, fortsætter.

Bedste hilsener/Børge

Hans Jørgensen

Jeg er en mand på 81 år der har rigtig meget glæde af din blok, jeg synes dine opskrifter er nemme at gå til .om ændringerne er gode eller dårlige kan jeg ikke vurdere endnu men Gitte er dygtig,hvis i kommer til Sydfyn er i velkommen

Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse af websitet.  Se vores cookies- og privatlivspolitik. Jeg accepterer