Lidt om søde bloglæsere. Bagenørden – lykkens pamfilius

“Hvordan kan det være at du orker at blogge, dag efter dag, år efter år?” bliver jeg indimellem spurgt.2016-07-04-20-39-34

Hvad er din drivkraft og hvor får du energien fra?

Tjo – kære bloglæser. Det skal jeg svare dig på i dag.

Jeg er tit så heldig, at jeg får søde hilsner og overstrømmende kommetarer sendt, men netop i dag fik jeg så hjertevarme hilsner, at jeg næsten blev blæst omkuld.

Jep og det er hilsner fra DIG der giver mig lyst til at fortsætte. Skulderklap. Søde ord. Opbakning. Hjertevarme. Medmenneskelighed.

Vi sidder her bag vores skærme, men hilsner fra dig fortæller mig, at du sidder klar lige dér, klar til at modtage.

Et ægte menneske er du, og det jeg gør, gør en forskel for dig. Ja det er dét, der bærer mig igennem og som giver mig lyst til at fortsætte. Dag efter dag. År efter år. 2016-10-20-17-15-24Forleden snakkede jeg om forfatterdrømme, men i virkeligheden får jeg jo indfriet alle mine drømme indfriet her på bloggen.

Du er i ryggen og jeg har alt det en forfatter kan drømme om; et rum for mine tanker og en kanal at få mine budskaber ud på. Jeg kan dele alt det jeg har på hjerte og jeg har dig, der læser med og som gerne vil i dialog med mig. Jeg sidder ikke ene på mit forfatterkvistkammer, næh jeg føler det næsten som om vi sammen rører i kødgryderne, ruller med kagerullen og trykker på tasterne.2016-07-04-10-52-12Hver dag får jeg hilsner på bloggen, på mail eller på Facebook og i dag fik jeg to af de særligt søde. Personlige, venlige og givende hilsner. Dem vil jeg dele med dig. Jeg er nemlig benovet, taknemmelig og glad.

Et kæmpe skulderklap fik jeg fra Michael, der tog sig tid til at skrive så fin og en meget lang personlig en hilsen til mig.

Michael starter sin hilsen med ordene: “Jeg elsker bare din blog!”

Michael fortæller, at han snublede over bloggen, men at han nu har fået lyst til at blive hængende og bare nyder at læse indlæggene. Han har fået lyst til at gå i køkkenet, og ønsker sig nu en stegeso i julegave, selvom han aldrig før har været vild med at lave mad selv. Mormor-retterne på bloggen har faktisk givet ham lyst til genskabe sin mormors hofretter, helt på egen hånd.

Michael skriver:

Mange af dine opskrifter giver meget inspiration til at prøve at genskabe nogle flere af de retter som min mormor lavede og det føles så godt at kunne “gøre noget sammen med hende” selvom hun ikke er her mere. Svært at forklare, men håber du forstår hvad jeg mener“.

Ja Michael det forstår jeg og det gør mig da komplet varm om hjertet, at min madiver på bloggen har smittet så meget af på dig, at du har fået lyst til at skabe, kreere og mindes din mormor på din helt egen måde, i dit eget køkken.

Det er da kæmpestort som madblogger at få sådan en fin historie med. At jeg kan røre, engagere, påvirke og motivere. Stort.

Michael fortsætter:

Nøøøj! hvor jeg bare elsker din måde at skrive på. Både om din hverdag og familie, men også din tilgang til hvordan du laver mad. Der er masser af go humor og afslappet stemning og jeg får bare så stor lyst til at læse alle dine indlæg – ikke bare skippe ned til ingredienslisten osv. – også måden du ofte spørger os læsere på, i dine indlæg, får mig til at føles som en del af det på en måde, hvilket er en virkelig dejlig fornemmelse“.

Jeg er så glad og taknemmelig, for Michael fortæller jo lige præcis det, jeg så gerne har villet ramme på bloggen.

2016-09-25-12-52-59

At jeg, helt almindelige mig – kan række hånden ud og fortælle og dele ud af mine egne oplevelser og invitere dig med til bords, både når der serveres mad, kage eller brød på bloggen eller når du bliver inviteret med om bag facaden, med på rejser, på restaurant eller når livet berører eller bevæger mig.

Det jævne, hverdagslivet, det uforstillede, det uperfekte, det almindelige liv.

De nemme kager, den hurtige mad. De langsommelige retter, og brød der der kan laves med få armbevægelser. De gode salater og desserterne, der kan laves med de enkle ingredienser. Alt dette finder du på min blog.

Føler du dig godt hjemme i det, håber jeg bare sådan at du har fået lyst til at blive hængende.  Jeg byder dig velkommen i stuen  og med til bords <3

Jeg rødmede næsten da jeg læste Michaels mail-hilsen og jeg sendte ham da også glad et taknemmeligt svar. Jeg svarer alle der skriver, så send også gerne en hilsen til mig, hvis du også skulle have fået lyst til at hilse på. 🙂2016-10-20-17-13-01Efter at have svaret Michel, loggede jeg på bloggen for at læse dagens kommentarer.

Man er da vist en Bagenørdens-lykkens-famfilius, når man får TO af de skønneste kommentarer  på én dag, tror du ikke? 🙂

Bettina skriver til mig:

Jeg har fulgt din blog et stykke tid, men er ikke så god til at få kommenteret på det du laver.
Jeg nyder at kigge rundt i dine mange opskrifter, og bruge af dem.
Men jeg glæder mig også over, at man fornemmer et menneske og en familie bag det hele, så det ikke bare er åh så perfekt det hele.
Tak for at du bruger tid på bloggen og inspirerer mig i mit køkken“.

Bettina fik også det sødeste svar retur. 20160423_171111Nu sidder jeg her benovet og stolt. Jeg er så taknemmelig for dagens kommentarer. Bettina og Michael der begge er glade brugere på bloggen, og som faktisk netop bliver fanget af min ærlighed og mit personlige univers. Lige netop den kerne jeg prøver at formidle, bliver modtaget allermest positivt. Tak <3

På bloggen tager jeg ofte det valg at invitere dig med om bag facaden og i dag fik jeg to hilsner fra bloglæsere der faktisk foretrækker at blive inviteret med om bag ved. 20160505_124734I dag kom du også med om bag facaden igen. Du kiggede Bagenørden over skulderen, da dagens overstrømmende hilsner blev læst og besvaret, nærmest med rødmende kinder. Du var med til efter-refleksionerne og du læste med til sidste ord, også i dag.

Tak til dig der trofast følger bloggen, læser, kommenterer, bruger løs af opskrifterne eller bare nøjes med at læse dagens ord eller kigge på billederne.

Du skal være så velkommen.

2016-10-20-15-51-59

Fakta om Noget i ovnen hos Bagenørden:

Bloggen har nu over 13.000 likes på Facebook og siden opstarten i 2012 har 6,8 mio. gæster kigget forbi. Der er blevet vist 24 mio. sider i alt. Ja det er ude over min forstand. Vildt. Stort. Ufatteligt.

På årsbasis giver det 2,5 mio besøg, men det er nu stadigvæk DIT besøg der tæller allermest for mig.

Jeg fortsætter på bloggen, har stadigvæk lyst, energi, noget på hjerte og budskaber til dig. Selvom vi er mange her nu, fortsætter jeg stadigvæk som om vi kun var du og jeg <3.
2016-11-11-15-58-16

Taknemmelige hilsner til dig fra mig. Uden DIG var det ikke nær så sjovt 🙂

Mange hilsner Gitte – alias Bagenørden – lykkens pamfilius 🙂

Mere inspiration
By |november 24th, 2016|Bag facaden|8 Comments

8 Kommentarer

 1. Birthe Ellegaard 27. november 2016 af 13:37- Svar

  Kære søde Gitte
  1000 tak for at du godt gider blive ved og ved
  Jeg er endnu en af dem der prøver at lave en madplan hver uge, og jeg sidder og kigger på papiret og graver i hjernen…… og der sker ingenting. Så er det godt jeg har dig ;-). Der er der inspiration.
  Men hvad gør du selv? Laver du en madplan hver uge, eller finder du på fra dag til dag hvad du vil lave af aftensmad? Har du overvejet at lave en ugemadplan og lægge på bloggen, bare som yderligere inspiration?
  Kh Birthe

  • Gitte Hansen 27. november 2016 af 20:59- Svar

   Hej Birthe
   Tusind tak søde Birthe, det var da en rigtig dejlig hilsen at få fra dig. 🙂 Det glæder mig meget at du har lyst til at læse med her på bloggen, dejligt du så tit kan finde inspiration her. 🙂
   Mht. madplaner, så har jeg tænkt på ideen, men jeg føler mig låst af madplaner selv og kan ikke lige greje hvor vild jeg er med ideen.Alt for meget skema og struktur er ikke lige mig. Det går sjældent som jeg planlægger i mit køkken, men derfor kunne jeg jo godt alligevel lave madplaner til jer?
   Jeg går lige i tænkeboks. Tak for din gode ide. Altid dejligt med feedback 🙂
   Mange hilsner
   Gitte

 2. Birthe Sørensen 25. november 2016 af 20:01- Svar

  Kan så godt forstå at folk roser dig. Du gør et fantastisk stykke arbejde.
  Det er så hyggeligt atju deler dig og din famile med os der kigger din blog.
  Skønt at det ikke kun lige er opskrift og billede færdig slut prut.
  Der er kærlighed og sjæl bag hver opskrift.
  Så også ros fra mig til dig. Gitte

  • Gitte Hansen 27. november 2016 af 20:47- Svar

   Tusind tak sødeste Birthe – sikke da en flot hilsen at få fra dig. Den blev jeg vel nok rigtig glad for. Det glæder mig meget, at du har lyst til at læse med her. Du skal være så velkommen. Jeg håber du har lyst til at blive hængende. Det er så hyggeligt med dig i ryggen 🙂
   Mange hilsner
   Gitte

 3. Mette 25. november 2016 af 19:11- Svar

  Hvor skønt og så velfortjent søde Gitte ?. Kan kun tilslutte mig. Får ikke kommenteret sååå tit, mere liket på fb ?. Men elsker også dine opskrifter og inspiration og de små historier der følger med. Og når du letter hjertet
  Knus Mette

  • Gitte Hansen 27. november 2016 af 20:42- Svar

   Hej Mette
   Tusind tak for din søde besked. Dejligt du har lyst til at læse med her. Jeg ved jo vores veje tit krydses både her, på Facebook og på Instagram. Altid hyggeligt med en hilsen fra dig.
   Håber du har lyst til fortsat at hænge på her 🙂
   Mange hilsner
   Gitte

 4. Birgith Agger 25. november 2016 af 15:50- Svar

  Kære Gitte. Jeg har læst de fine indslag i dag og fik også lyst til at skrive lidt til dig. Jeg er en ” gammel” dame på snart 80, men elsker stadig at læse opskrifter og også prøve nogen af dem. Jeg læser altid din blog med stor fornøjelse og har også brugt en hel del af dem. Det er også så hyggeligt at høre om sommerhuset og Kalle. Mange hilsener fra en fan.

  • Gitte Hansen 27. november 2016 af 20:40- Svar

   Hej Birgit
   Tusind tak for din søde besked Birgith. Så dejligt du har lyst til læse med her på bloggen og både bruger løs af opskrifter og kan lide at læse mine historier også. Det glæder mig meget Birgith og jeg håber du har lyst til fortsat at hænge på her 🙂
   God fornøjelse i dit køkken fortsat 🙂
   Mange hilsner
   Gitte

Læg en kommentar