•  
  •  
  •  
  •  
  •  

Bagenørden på TV? Hvad er det nu for noget?

Tjo for nogle måneder siden blev jeg interviewet af den lokale TV station TV Kronjylland i et program der hedder “Welcome to my world”. Den dygtige Stig Ulrichsen inviterede mig forbi hans TV-studie, tændte kameraerne og lod dem snurre lige indtil jeg – Bagenørden i den varme stol – ikke havde mere på hjerte og var komplet tom for ord.

Det er en rimeligt vild oplevelse at blive optaget på TV. Det var ikke direkte, men det var direkte optagelse alligevel, for der var “et skud i bøssen”.

Jeg har deltaget i et interview én gang før og fandt ud af, at jeg faktisk synes det var ret sjovt at være “på” og energi-givende at formidle på den måde på TV. Ja faktisk faktisk fik jeg et energi-boost af oplevelsen – måske fordi jeg var nødt til at tænke hurtigt, reflektere hurtigt og finde svar på ingen tid? Det kan faktisk godt virke motiverende på mig nogle gange 🙂

Måske energi-boostet og snakke-iveren også bare skyldes, at jeg brænder for det jeg laver og er vild med at fortælle/formidle om det jeg er optaget af? Jeg tror det.

Efter sessionen var slut og jeg cyklede hjem fra interviewet havde jeg næsten ingen erindring om hvad jeg havde fortalt – næsten som efter en mundtlig prøve eller en ansættelsessamtale? Tankerne svirrede: “Sig mig, hvad var det overhovedet jeg fik fortalt og gav ordene overhovedet mening?”

Månederne gik og jeg havde næsten lagt optagelsen bag mig, men i sidste uge tikkede der en mail ind fra Stig. Optagelsen var klar til TV, var jeg klar til at se?Køb ingenting januar - genbrug og bæredygtighed

Om jeg var! men alligevel var det lidt med sommerfugle i maven. Floppede jeg totalt? Talte jeg for hurtigt? Fik jeg sagt ren volapyk? Havde jeg en dårlig hår-dag og hvordan sad kjolen?

Nå men heldigvis er jeg ikke den forfængelige type og jeg er også rimeligt overbærende og rummelig mht. mig selv og min egen indsats. Jeg dømmer ikke så let, heller ikke engang mig selv, så jeg var frisk på både at høre interview og også at se optagelsen.

Faktisk blev jeg glad bagefter, selvom jeg næsten blev helt forpustet af at høre og se mig selv. Er du vimmer der er tempo på! Min datter sagte: “Det er godt du ikke er så energisk hele tiden, mor” ja og det tror jeg at hun har helt ret i (så ville jeg også få pip af mig selv ;-D).

Nå men sikke en lang indledning, bare for at sige til dig, at NU er der en TV-optagelse klar med Bagenørden du kan kigge på, hvis du altså har lyst til at se mig “live” og høre min stemme. Udsendelsen varer 30 minutter og du kan tilgå den fra linket nedenfor 🙂

Flere har allerede skrevet til mig: “Herligt! Når nu jeg bor på Sjælland og ikke kan komme til dine foredrag, så er det da rart at jeg kan høre/se dig fortælle her?”

Jeg annoncerede TV-optagelsen på bloggens side på Facebook, og siden er det strømmet ind med søde hilsner. “Ej hvor sjovt at høre din stemme”. “Godt at få både ansigt og stemme på dig”. Jeps du kan møde mig – live hér, eller næsten live og du skal være så velkommen. Bare kig med, hvis du har lyst 🙂

Læn dig tilbage og kig med, hvis du har lyst 🙂

 

5 1 vote
Article Rating

  •  
  •  
  •  
  •  
  •