Hakkebøf med grøntsager og fyld. <3 I dag får du opskriften på lækre saftige hakkebøffer med peberfrugt, hvidløg, rødløg og bacon.
Jeg kan love dig, at det bare var nogle lækre hakkebøf i baconsvøb vi lavede på grillen.
Helt geniale krydderbøffer faktisk!
Tit synes jeg at hakkebøf på grill, eller hakkebøf på pande, godt kan have en tendens til at blive lidt for tørre. Det blev disse slet ikke. Uhm de var et hit. Jeg peppede kødfarsen op med revede peberfrugter, revet rødløg, sennep og æg.
Hakkebøfferne smagte vildt godt og de blev både bløde og ekstra saftige.
Jeg tænker du sagtens kan bruge andre grøntsager i bøfferne. Brug bare nogle med smag og måske med fine farver også? Du bestemmer 🙂
Opskriften er rigtig nem og du får den lige her nedenfor:
Hakkebøf med grøntsager og bacon – nem opskrift på fyldte hakkebøffer på grill
Ingredienser
- 6-800 gram hakket oksekød du kan bruge hakket svinekød eller kyllingekød i stedet
- 1 rødløg revet
- 1 rød peberfrugt revet
- 2 fed hvidløg friskpressede
- 4 spsk sennep dijonsennep eller sød fransk sennep
- 1 æg
- 4 spsk rasp
- 125 gram bacon i skiver
- salt/hvidløgspeber
Sådan gør du
- Læg oksefarsen i en skål. Rør æg og sennep i
- Tilsæt friskpressede hvidløgsfed, revet rødløg og revet pebefrugt. Tilsæt rasp og salt/hvidløgspeber. Farsen skal være godt fast, så den kan formes. Tilsæt evt. lidt ekstra rasp
- Form 8 hakkebøffer
- Vikl bacon rundt om bøfferne. Som du kan se, havde jeg kun baconskiver nok til 6 bøffer. 2 blev snydt 🙂
- Tænd grillen eller stegepanden. Pensl gerne grillen med lidt olie eller hæld 2-3 spsk olie på panden. Steg/grill nu hakkebøfferne ca. 7-8 minutter på hver side, afhængigt af tykkelse. Bøfferne er færdige, når de er gennemstegte
- Spis hakkebøfferne med pastasalat, en grøn salat med flutes, hvidløgsbrød
Noter
Saftige fyldte hakkebøffer med grøntsager og bacon – nemme og lækre på grill
Bøfferne smagte bare rigtigt godt. Jeg fandt på dem ud af det blå og der var stor jubel ved middagsbordet.
Herligt når køkken-improvisationer lykkes så godt. De bøffer smagte virkelig godt.
Æg og rasp gav en god konsistens og sennep, løg og peberfrugt gav en rigtig god smag.
Bacon uden om en hakkebøf, er bare altid en god idé, for det tilfører både smag og gør bøfferne ekstra saftige.
Nogen siger at bacon er det 6. krydderi? Jeg er tilbøjelig til at give dem ret 🙂
Prøv også disse lækre saftige grillede hakkebøffer med pesto og bacon. Uhm Det kunne også være disse hakkebøffer i airfryer?
Vi lavede hakkebøfferne på grillen en dag hvor vi fik besøg af Mikkel og Gry. En rigtig dejlig dag, vi havde glædet os til.
De unge mennesker ankom lige præcis i det øjeblik bøfferne var klar.
Jeg nåede slet ikke at at få billede af de færdige bøffer. Pyt. Håber du kan forestille dig hvordan bøfferne så ud med grilllstriber på?Vi var ret vilde med bøfferne, også selvom der manglede bacon på 2 af bøfferne.
Ja det kunne da være fint, der lige var 8 skiver bacon i en pakke. 2 af os blev nemlig snydt 🙂
Du kan spise en god pastasalat til bøfferne eller bare en god salat?
Vi grillede nogle spidskål, nu vi havde grillen i gang. Vi elsker bare grillede spidskål. Dem må du prøve.
Opskriften kan du se her:
Det blev bare nogle lækre bøffer. Dem må du prøve.
Hvis du ikke har en grill, så kan du sagtens tilberede bøfferne på panden også. Bare spring på.
Få flere lækre opskrifter med hakkebøffer her:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.