Pastasalat med rød pesto og grillede hot wings.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

DSC_6249

Der rodes og regeres på matriklen. Der males, renses træværk, flyttes fliser og bygges terrasser. Se lige hvor flotte de bliver de terrasser. Jeg er jublende glad og lykkelig. De er nøjagtigt lige så flotte som jeg havde håbet på:-)

DSC_6244

Tiden bliver brugt med fløjtende med malerpensel. Mad, hvad er det? Det er en humpel rugbrød med spegepølse, en knækbrød og ja så selvfølgelig hurtigt grillmad om aftenen. Det er jo blevet sommertemperaturer. Skønt!

Når man er handywoman er der ikke tid til at lege bagenørd i køkkenet. Det er derfor meget enkle retter der kreeres. Enkle forstået som “skal tage max. et kvarter at fremstille”.

DSC_6226

Sådan gik det også i dag. Manden er grillmesteren og havde proklameret at menuen stod på Jensens hotwings. Tilbehør plejer han ikke at spekulere så meget på (kødet er det primære for de mænd!;-)

DSC_6221

Jeg tænkte derfor at jeg hellere måtte banke en hurtig tilbehørsret sammen. Det blev en pastasalat efter “tøm køleskabet princippet” (indkøb er der heller ikke tid til, og vi arbejder lidt hårdt på at få tømt køleskabet, da vi snart skal udenlands).

Det blev en pastasalat med rød pesto, forårsløg, og cocktailtomater. 

DSC_6215

Opskriften kommer her: 

1 pose fuldkornspasta koges.

1 pakke/1 glas rød pesto af soltørret tomat.

2 bundter forårsløg

½ agurk i tern

1 bakke cherrytomater.

Salt/hvidløgspeber.

DSC_6204

Fremgangsmåde: 

En pakke pasta koges og afkøles.

Pesto blandes i.

DSC_6205

 Forårsløg snittes. Cocktailtomater halveres. Agurk snittes.

Alt vendes rundt.DSC_6208 DSC_6209Så er der pastasalat! Hurtigt ikke?. Smag den evt til med salt og hvidløgspeber. Servér den gerne i din smukkeste skål. Den kommer til at smage bedre, tro mig 😉 
DSC_6218 Så er det mandens tur. Nu skal de hotwings på grillen. DSC_6220
DSC_6222 Uhm og oh la la! De bliver gode på grill de hotwings! DSC_6225Så er der serveret!

Sommermenu spist i det smukkeste solskin. Mad der næsten ikke fås nemmere og dog smagfuldt. Jeg kunne godt have puttet en peberfrugt i pastasalaten, så gør endelig det hvis du har en sådan på lager. Tøm gerne køleskabet. Hvad med lidt avocado, eller en kugle mozzarella? Ja kun fantasien sætter grænser. Pastasalaten bliver taknemmelig..;-)

DSC_6246

og så var der JORDBÆR til dessert. Igen igen. Med fløde. Jubijæ!

Denne sommer har vi gjort alvor af truslerne om at spise jordbær til vi ikke gider mere. Lige pludselig er sæsonen jo slut og vi vil ikke sidde skuffede med fornemmelsen af at have spist for få af de sommersøde jordbær.

DSC_6235

Nu spiser vi jordbær cahveranden dag og det passer os SÅ fint!

Helt enkelt. Fløde og et let drys sukker.

SÅ er det sommer!

DSC_6240 …og i morgen kommer mureren og fuger terrasserne.

Så spændende!

See you og GOD SOMMER til dig! 🙂

DSC_6244


  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

  Tilmeld mig notifikationer  
Underret mig om
Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse af websitet.  Se vores cookies- og privatlivspolitik. Jeg accepterer