Smukke brød i sommerhaven

Det er sommer!

Vi er glade, svedige og nyder alt det grønne og farvestrålende i haven.

Vi spiser sen brunch, har ikke travlt, det er fridag. Skønt! Tager mig tid til at nyde og bruge alle sanser til at dufte, kigge og smage. Nyder den gode tid og bemærker at også brød bliver meget smukkere i det fri. 🙂

Smukke morgenboller af langtidshævet dej

Grydebagt brød i sommersol

Langtidshævede morgenboller en smuk sommermorgen

Dejen og fremgangsmåden til de langtidshævede brød kan du se her.

De smagte fantastisk med rabarberkompot på. Jeg fryder mig over at jeg stadig har 6 glas af den lækre spise

Morgenboller med rabarberkompot

Jeg lavede et lillebitte grydebagt brød af en dejrest. Brødet blev bagt i en lille gryde og blev lidt mere fladt i det end normalt. Men knasende sprødt som et rigtigt grydebagt brød skal være. Jeg plejer at bruge min runde pyrolux-gryde, som giver brødet en rundere form, men min dejrest var ikke så stor, så jeg brugte en mindre og fladere gryde Opskriften på grydebagt brød kan ses her

Smukt ser det ud alligevel 🙂

Grydebagt brød

Grydebagt brød

Glædelig sommerdag til alle.

Nu vil vi ile ud i sommerhaven og spise det grydebagte brød måske med en let tunsalat? Der er 25 grader og appetitten er mest til de kolde og lette retter.

God pinse-sommerdag til alle 🙂

Sommeræbleblomster

 

Mere inspiration

Læg en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.