Spidskål er sundt og vi spiser det tit herhjemme. Det er så nemt at tilberede på så mange forskellige måder.
Spidskål er vi så heldige at kunne købe året rundt. Smagen er så god og mild, at alle vil have lyst til at spise med, med velbehag, både store og små.
Jeg har endnu ikke hørt om nogen der ikke er vilde med spidskål. Hvis du tænker: “Jeg er ikke fan af en bitter kålsmag” så giv alligevel spidskål et forsøg.
Du vil virkelig blive glædeligt overrasket. Spidskål er slet ikke skarpt i smagen som f.eks. rosenkål og grønkål.
Det er nemt at tilberede spidskål og faktisk så er det også meget nemmere at skære ud, end det meget hårdere hvidkål.
Spidskål er derfor nemmere og mere overskueligt at bruge i madlavningen, så bare spring på.
I dette indlæg har jeg samlet en lang række gode opskrifter til dig på lækre retter med spidskål – både kolde og lune retter.
Spidskål opskrifter – retter med spidskål
Kig med og få en masse spidskåls-inspiration her nedenfor.
Har du spidskål i køleskabet, køkkenhaven eller finder du det i butikken eller grøntsagsboden? Spring du bare på opskrifterne her. De er lækre alle hver og én.
Uh ja, spidskål er stærkt undervurderet. Jeg bruger det dagligt i stedet for hovedsalat, iceberg osv. Når man, som vi, spiser ret meget salat som hovedret (diabetiker-mand), så mætter det bare mere:-)
Jeg elsker kål, med eller uden bitterhed
Uh ja, spidskål er stærkt undervurderet. Jeg bruger det dagligt i stedet for hovedsalat, iceberg osv. Når man, som vi, spiser ret meget salat som hovedret (diabetiker-mand), så mætter det bare mere:-)
God weekend!