Lynhurtige suppepitamadbrød med urtesalt

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Idag var vi så heldige at der var en stor grydefuld lækker karrysuppe tilovers fra igår.

Der skulle bare lige laves nogle hurtige suppemadbrød. Der var også en smule pepperoni til overs fra pizzaerne forleden. Den pepperoni skulle da også lige bruges.

På under 10 minutter blev der lavet lynhurtige suppe-madbrød på en rest pitabrød der også var til overs. (Fuldkornspita er lækrest)

Stop madspild må dette vist være 😉

Lynhurtige pita-suppebrød

Fremgangsmåde :

Pitabrød skylles under vandhanden. Jep den er god nok. Brød bliver bare bedre efter en tur under vandhanen inden det skal i ovnen 😉

Skæres halvt op og en halv skive ost fyldes i.

Der pensles med god olienolie på overfladen og til sidst drysses der med en god urtesalt (min er fra Tiger blandet godt op med almindeligt groft flagesalt)

Bages 175 gr varmluft i max. 10 minutter. (Kan også grilles om sommeren – tak til svigermor – den gode inspirationskilde 🙂

Voila.

Nem aftensmad. Varme suppen og lave lynbrød på 10 minutter. Perfekt efter en lang arbejdsdag.

Der var en smule pepperoni til overs, så der kunne også lige blive til et par ekstra pepperonibrød. De forsvandt som dug for solen 🙂

Pita-pizzapepperoni-brød


  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

2
Skriv en kommentar

1 Kommentar tråde
1 Tråd svar
0 Følgere
 
Mest reagerede kommentar
Hotteste kommentar tråd
2 Kommentar forfattere
  Tilmeld mig notifikationer  
Nyeste Ældste Flest stemmer
Underret mig om
Maja Jensen.

Nemt og lækkert

Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse af websitet.  Se vores cookies- og privatlivspolitik. Jeg accepterer