Bountykugler. Uhm her får du opskriften på lækre bounty kugler med kondenseret mælk.
Tænk sig, at man kan trylle så smukke julekugler med sommerdrys, med sølle 3 ingredienser? Kokosmel, kondenseret mælk og chokolade.
Jamen det kan man faktisk godt, og kuglerne er så nemme, at de kan laves på ganske få minutter
Hvis du er vild med bounty chokoladebars, vil du elske disse. De smager skønt som julegodter, men er også et hit resten af året.
Lige nu er det jul, og så må man godt gå amok i Lækre karameller , marcipaneksperimenter og lidt flere eksperimenter med marcipan.
Jeg har flere gange læst om de lækre hjemmelavede bounty. Flere af jer bloglæsere har rost bounty lavet med kondenseret mælk til skyerne. De skulle være så lette at lave. Dem måtte jeg prøve. Tak for den gode inspiration.
Vild at man kan lave så lækre bounty kokoskugler med kun 3 ingredienser.
Jeg sprang på Bounty eventyret. Sikke et hit. I dag får du derfor opskriften på lækre Bounty kugler med chokoladeovertræk.
De kugler kan du godt glæde dig til at prøve.
Opskriften er super nem og du får den lige her:
Bountykugler med kondenseret mælk – få opskrift hér

Ingredienser
- 1 dåse kondenseret mælk ca. 400 gram
- 250 gram kokosmel
- 300 gram chokolade til overtræk lys eller mørk, du bestemmer
- 1 tsk vanillesukker kan udelades
- Drys.: F.eks. frysetørret jordbær/hindbær eller kokosmel? Du kan også bare nøjes med chokolade
Sådan gør du
- Hæld en dåse kondenseret mælk i en skål. Massen skal ikke koges
- Bland kokosmel og vanillesukker i.
- Rør massen godt. Det bliver en tyk kokosmasse der skal afkøle 1 time i køleskab, eller et kvarter i fryser. Dæk med film.
- Efter 1 time kan du trille små runde kugler. Brug fingrene eller en teske. Det skal gå lidt tjept, inden kokosmassen bliver alt for varm. Nu skal kuglerne afkøle 1 time i køleskab eller 15 minutter i fryser. Dæk med film igen.
- Efter 1 time smeltes chokoladen. Jeg synes det er nemmest i mikrobølgeovn.
- Jeg luner ca. 50-75 gram af gangen i 10-15 sekunder. Hold øje og omrør efter hver opvarmning. Brug en glasskål eller anden porcelænsskål, der kan klare den stærke varme.
- Du kan også varme chokoladen over vandbad, hvis du er mere tryg ved det.
- Vend kuglerne i chokoladen og læg dem bagefter over på en tallerken beklædt med madpapir. Drys evt. med drys, inden kuglerne tørrer for meget. Brug f.eks. frysetørret jordbær/hindbær eller kokosmel. De er også fine bare med chokolade
- Nedkøles straks og opbevares på køl i tætsluttende beholder.
Noter
Nemme og lækre bounty kugler – de lækreste kokos kugler
Sådan ser bountykuglerne ud efter udrulning. Du bestemmer selv om du vil dyppe kuglerne i mørk- eller mælkechokolade. Du kan også bare trille dem i kokos, så bliver de som små snebolde.
Det er vildt nemt at lave bountykuglerne. Bland bare en dåse kondenseret mælk med kokosmel og vaniljesukker og vend i smeltet chokolade. Voila!Denne økologiske vanijesukker fra Urtekram er rigtig god, men al anden vaniljesukker kan bruges – men det kan også undværes.
Sølle 3 ingredienser.Det må da vist absolut være de nemmeste godter?
Bountykuglerne prøvede jeg med mørk chokolade i dag, men glæd dig også til en version med mælkechokolade. Eller hvid chokolade – uhm <3
Lav gerne to forskellige slags. Prøv endelig 🙂 Resten af bounty kuglerne dryssede jeg med frysetørret jordbær.
En fin lille krukke jeg havde stående i skabet. Perfekt drys til bounty kuglerne.
Kokosmel ville også have været lækkert på kokos kuglerne og en smuttet mandel måske også?
Efter chokoladeovertræk og krymmeldrys, stiller du kuglerne til afkøling igen i en time.
Herefter lægges de i en lufttæt beholder. Jeg tænker, at de vil kunne holde sig i et par uger eller indtil de er spist? Det er de hurtigt, kan du tro.. 😉
Nu er det jul! Nu er der julekugler klar til julens gæster.
Nemme, nemme bountykugler, der smager som og ligner en million. Dem må du prøve. God fornøjelse til dig 🙂

Få inspiration til flere lækre opskrifter med kondenseret mælk her:
1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

De er så lækre, jeg havde nogle chokoladeforme som jeg trykkede massen ned i og så på køl.. super lækre med chokoladeovertræk med appelsinsmag.
De bliver helt klart en del af mit julekonfekt
Ser lækkert ud, men varmer du det sammen på komfuret eller skal det bare røres?