Hvorfor læser du med på bloggen?

 • Hvorfor læser du med på bloggen?
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Hvorfor læser du med på bloggen?I går spurgte jeg på bloggens side på Facebook om hvorfor I bloglæsere mon læser med på bloggen. 

Det kom der rigtigt mange fine kommentarer ud af, som jeg har lyst til at dele med dig.

Ideen kom fordi jeg havde fået denne skønne hilsen af Sofia:

“Åh jeg elsker at læse når du skriver diverse mad opskrifter mm. 
Du er så livsbekræftende jeg sidder ofte med et smil på læben. Det gør at dine opskrifter oftere bliver brugt hos mig end andre. Bare en lille kommentar fra mig til søde dig🙋Hvorfor læser du med på bloggen?

Heldige mig. Sikke da en dejlig hilsen. Jeg blev da bare mega-glad for hver eneste én.

Det slog mig, at det kunne være interessant at vide hvorfor du mon læser med.

Hvad er du mest vild med, ved bloggen? Hvorfor bliver du hængende? Er det p.g.a. opskrifterne, Kalle-spam, sommerhus-lykke, anmeldelser af spisesteder og ture ud i det blå?Hvorfor læser du med på bloggen?Nedenfor kan du se alle de udsagn der tikkede ind på Facebook.

Måske du også har lyst til at dele en hilsen og en kommentar om hvorfor du læser med her på bloggen? Del gerne en kommentar herunder dette indlæg. Jeg ville blive så glad. Hvorfor læser du med på bloggen?

Her alle “Hvorfor læser jeg med på bloggen”-udsagn fra Bloggens Facebookside

Gurli skriver:

Du er sød og god til at beskrive i dine opskrifter🍓 Jeg er ofte bare nødt til at prøve og dine dejlige beretninger der følger med er kun et ekstra plus – af❤️ tak🙏🏻”

Anni skriver:

“Dejlige opskrifter 👍🏻😊”

Maybrit skriver:

“Virkelig gode opskrifter og billeder til og dejligt at du også gir os som følger dig fortælling om din ferie og billeder af sommerhuset og din søde hund 😊 ha en forsat god sommer”.

Hvorfor læser du med på bloggen?

Ann skriver:

Skønne letlæselige opskrifter med gode billeder og forklaringer.
Ser altid indbydende ud og du formår med ord at gøre opskrifterne til “must try”. Bliv endelig ved med at dele af din fantastiske viden og kunnen 🌹🌹🌹🤗🤗”

Monica skriver:

“Man ved at man ALTID finder de bedste opskrifter hos dig 👍
Mit bekendtskab med din hjemmeside startede, da jeg fik min første lille stegeso 🤩 ALLE de lækre opskrifter du har…. Det endte med at jeg købte mig en stor 😄
Man går ALDRIG fejl af dine opskrifter, folk spørger altid efter “min” opskrift når de spiser her, så jeg sender dem ind på din hjemmeside 👍😉
Selv min mand spørger om det er ‘en noget i ovnen ret når jeg prøver nyt af og det SELVFØLGELIG bliver lækkert… især din kyllingrsupper+tarteletter opskrift er brugt MEGET her 😂 jeg må simpelthen ikke lave hans tarteletter på anden måde 😂
Så jeg takker dig Gitte, for at have gjort mit husmor liv nemmere med opskrifter på ALT.. Du fortjener de klap du får på skulderen, avis-artikler osv 🥘🍖🍰🥧👍”Hvorfor læser du med på bloggen?

Monica fortsætter:

“Tak til DIG for din opfindsomhed og overskud, så vi andre kan nyde godt af dine påfund 👍 😋 eneste “problem” med alle dine lækre opskrifter er, at jeg har mange i kø til afprøvning 23 stk i øjeblikket 😂 bla dine pølsehorn og den du ved nok kagen… så jeg må til og i gang, for der kommer hele tiden mere til 😅👍

Eva skriver:

Tænker lige præcis det er din positive og glade tilgang der gør, at det er netop dig jeg følger, og derfor også dine fine opskrifter jeg bruger😊”

Annette skriver:

“Du har dejlige opskrifter Gitte – det smager supi – bruger mest dine opskrifter – efterhånden 😍👍 Læser også med når du grifler – om det er om Kalle hunden – oplevelser eller jeres dejlige oase sommerhuset. Så ros til dig 🌹🌹🌹”Hvorfor læser du med på bloggen?

Inge skriver:

“Kan godt lide dine opskrifter – har nok mest erfaring med bageopskrifterne
Og synes også det er hyggeligt med Kallespam😉”

Britta skriver:

“Følger med hver dag og ser hvad du har lagt op af opskrifter. Og altid billede og nemme og forstå. Fortsat god sommer til dig og familien. :-)”Hvorfor læser du med på bloggen?

Hanne skriver:

Jeg kan godt lide din😉 hjemmeside, fordi det er nemme opskrifter der er lige at gå til. Ganske almindelig god mad med ingredienser man kender. Det samme gælder når man skal bage. Hvis det bliver for omstændigt står jeg af. Det er også hyggeligt at man høre lidt om hvad du går og hygger dig med feks kan man få tips til en god bog eller et sted man kan besøge osv. 
Fantastisk hjemmeside. Stor ros herfra. 👍👏👏.”Hvorfor læser du med på bloggen?Joan skriver:

“Jeg har altid koldthævet dej i køleskabet takket være din gode opskrift. Jeg prøver af alle kræfter at udbrede opskriften til familie og venner, for det er virkelig nemt at bage sine egne boller på den måde. Tænk der skulle gå henved 60 år, inden man lærte dette”

Mona-Lise skriver:

“Alt Gitte mad Er godt mad 😋😋😀”

Bolette skriver:

“Jeg læser med fordi du er helt almindelig, og ikke er så hypet som andre bloggere (no offens) kan være, din kærlighed til rigtig god mad, uden at være sukker/fedt forskrækket. Også er dine opskrifter jo bare gode og bliver hurtigt favoritter i vores lille hjem😊 tak for det👍🏼”Hvorfor læser du med på bloggen?Tove skriver:

“Jamen jeg er også en af dine topfans 👍og bruger også løs af alle dine opskrifter – netop pga de er nemme at gå til – og det er alm varer ( ikke sådan nogle fancy ting )😊 Fortsæt endelig som nu 👋 også sjovt med de små historier . ( Iøvrigt vil jeg især anbefale dine flutes der blir bagt m vand under – de er simpelthen de aller bedste jeg har lavet ) 😊 nyd sommeren fortsat og bliv endelig ved m tips t udflugter 👍😎”Hvorfor læser du med på bloggen?

Ulla skriver:

“Altså, det startede med at jeg skulle bruge en opskrift og fandt den bedste hos dig – og så er det “eskaleret” derfra. Nu elsker jeg dine opdateringer. Selv krimi anbefalingerne (selvom jeg ikke er krimi læser 😂
Og lækre Kalle ikke mindst – ham gad jeg god nusse med 🥰🥰”

Irene skriver:

“Gode fine nemme opskrifter, hvor man som regel i forvejen har det meste i køkkenet…og ikke skal ud og lede efter alt muligt mærkeligt. Jeg er fan❤”Hvorfor læser du med på bloggen?Sikke mange skønne kommentarer! Heldige mig. Jeg blev super glad for alle hilsnerne og har besvaret dem alle med stor tak og kærlig hilsen. Mega-spændende læsning og enormt motiverende også! 🙂

Til efteråret skal jeg igen holde foredrag om bloggen på Randers Bibliotek og jeg vil helt sikkert flette nogle af udsagnene ind. Udsagn fra “rigtige mennesker” er bare de bedste!

Jeg kan også bruge jeres kommentarer i “forretningsøjemed” i forhold til udvikling af bloggen. Hvilke spor skal jeg fortsætte i, hvad giver mest mening at skrive om, hvad elsker I allermest? Det er så spændende at høre og få feedback fra I “levende mennesker” derude bag skærmen og du kan tro, at jeg suger til mig.

Uden jer tilbagemeldinger, klik og kommentarer ville bloggen hurtigt dø ud, for så ville jeg jo slet ikke have lyst til at skrive. <3

Jeres tilbagemeldinger er uvurdérlige for mig, så fortsæt endelig med at sende kommentarer til mig, både her og på Facebook. 🙂

Tusind tak fordi du læser med og tak for dine bidrag, hvad enten det er på Facebook, bloggen, Pinterest, Instagram.

Hver måned læser ca. 200.000 med her på bloggen. Måske du er én af dem? 🙂

Kærlige og taknemmelige hilsner fra Bagenørden Gitte

Hvorfor læser du med på bloggen?


 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

6
Skriv en kommentar

3 Kommentar tråde
3 Tråd svar
0 Følgere
 
Mest reagerede kommentar
Hotteste kommentar tråd
4 Kommentar forfattere
  Tilmeld mig notifikationer  
Nyeste Ældste Flest stemmer
Underret mig om
Børge Neiiendam

Kære Gitte. Jeg læser med fordi jeg elsker din umiddelbare jordnærhed, både med dine mange varierede opskrifter, men også fortællingerne om dine oplevelser her og hisset, alt ofte krydret med dejlige fotos. Kender dig gør jeg jo faktisk ikke, selvom du undervejs har løftet låget og der er sluppet lidt ud om dig og dit: helbred, arbejde, familie og litteratur – for nu blot at nævne det der ligger lige for hos mig. Kalle-dyret er kommet til og han har taget sin plads i hjertet hos mange. Jeg er ikke specielt til hunde, men ser hans potentiale 🙃. Når jeg… Læs mere »

Karen Lisbeth

Jeg læser det hele, det er superinspirerende og livsbekræftende. Alt lige fra Kalle-spam, sommerhuslykke, store børn der flytter hjemmefra, boganbefalinger og så selvfølgelig opskrifterne. Min yndlingsopskrift er den sommerlige oste/cheesecake, som flere af mine bekendte også har taget til sig.
De bedste sommerhilsner

Tina

Jamen dog, der er mange gode årsager til at jeg følger dig og din blog 🙂
Det er et samlet indtryk og dine altid gode, nemme og let tilgængelige opskrifter og inspiration 🙂
En skøn sidste del af juli ønskes du 🙂

Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse af websitet.  Se vores cookies- og privatlivspolitik. Jeg accepterer