•  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ferie? Næh såmænd ikke endnu. Jeg leger bare 🙂

Her en herlig hilsen til dig fra sommerhuset, hvor jeg sniger mig til at lege turist, selv på hverdagens arbejdsdage.

Sommerhuset – ja måske du har luret det er dét det handler om. Jeg er nemlig flyttet i sommerhuset og kører til og fra job herude fra. Jeg er i komplet zen og nede i gear, selvom arbejdsdagene er travle.Herlig hilsen fra sommerlandet

Jeg elsker mit job og nyder samværet med mine kolleger, men på jobbet kan jeg mærke sommerhus-glædesboblerne i maven, så snart vi nærmer os fyraften.

Sommerhus. Åbne vidder. En køretur ud over de gule marker med den blå himmel som baggrundstapet. Allerede dér begynder skuldrene at sænke sig, og roen falde på mig.

Når sommervejret viser sig fra sin gavmilde side,som i disse dage, er jeg klar! Så er jeg hurtig om at overtale mig selv til lige at “blive hængende lidt længere” i sommerhuset. Tja, hvorfor ikke?  Pludselig kunne jeg ikke finde nogle gode argumenter 🙂Herlig hilsen fra sommerlandet

Jeg har faktisk slet ikke været hjemme på min primære matrikel, efter sidste weekend i sommerhuset. Der er ekstratøj i sommerhuset (ja indrømmet, nogle dage har det været nogle lidt pudsige tøjstykker mine kolleger har set mig i ;-)), toiletsager, vaskemaskine, der er mad i fryseren og kolde drikke i køleskabet.

Ja der var alle mulige gode grunde til at blive i sommerhuset. Fænomenal idé! 🙂

Se lige hvor himmelsk her er. (Jeg har med garanti ALDRIG udbredt mig om min sommerbenovelse før, vel?) 🙂Herlig hilsen fra sommerlandet

En ting er at udsigten er smuk, men forestil dig at der er tyst og stille her. Man hører kun fuglefløjt og insekters summen. De søde sommerhusnaboer pludrer hyggeligt i det fjerne, der er plantage, skov og udsigt til vand. Verdens Bedste Plet!

Jeg kunne sagtens bo her hele året. Snildt, selvom det nu er noget nemmere at holde varmen hér om sommeren 🙂Herlig hilsen fra sommerlandetHvad får jeg så tiden til at gå med, når jeg har fyraften og al tid i verden?

Tjo jeg nyder livet på vores nye træterasse, velindsmurt i Faktor 30 og med den aktuelle krimi i hånden.  Måske jeg springer aftensmaden over og nøjes med en portion koldskål. Ja, hvorfor ikke? Simple living 🙂Herlig hilsen fra sommerlandetLige nu læser jeg denne krimi, som du ser nedenfor, og som flere af jer allerede har skrevet til mig, så er det en rigtig god og anbefalelsesværdig bog.

Følg forresten med ovre på bloggens side på Facebook, hvor jeg tit anbefaler de bøger jeg er i gang med lige nu.Herlig hilsen fra sommerlandet

Det er SÅ dejligt at vi på Facebook også kan inspirere hinanden til godt læsestof.

I er mange trofaste bloglæsere, der også er store læsere og jeg får altid gode ideer, når I anbefaler gode bøger i kommentarsporet. Fortsæt endelig med det. 🙂
På den nye terrasse kan vi fange solen på alle tider af dagen. Her ser du terrasserne med morgensol. Herlig hilsen fra sommerlandetPå denne terrasse er der aftensol og på husets nordside, kan man faktisk se solen gå ned i vandet. Jep – og det er ikke lyv! 🙂

Herlig hilsen fra sommerlandetSelvom jeg har taget 1000 billeder af solnedgangen herude i sommerhuset, så lyver billeder jo altid alligevel. Virkeligheden er altid bare MEGET flottere. Altid.

Fjernsynet har vi sjældent tændt, når himlen er så smuk. Det er jo næsten som et maleri? Det føles som komplet støj at bringe larm, uro og TV med ind i dette smukke, idylliske sommer-sceneri.Herlig hilsen fra sommerlandet

Herlig hilsen fra sommerlandetNår jeg sidder i den mørke stue, lyser himlen totalt lyserødt op. Det er malerisk smukt og jeg kan slet ikke få nok. Hver aften er der en ny forestilling og jeg sidder klar på 1. række <3

Himlen ser altid forskellig ud her, Naturen er vild og fantastisk – underbar. Et er sikkert: Det er næsten som en åbenbaring.Herlig hilsen fra sommerlandetSommerhuset er et retrosommerhus, med bl.a. et oprindeligt badeværelse fra 1966. Sommerhuset var ikke mega-dyrt, luksus behøver vi ikke.

Retrostilen og charmen lever vi fint med. Huset har et rimeligt nyt køkken og et godt isoleret anneks med god plads. Der  er 3 soverum i alt, en god ovn og udsigt. Vi er toplykkelige for det og har alt hvad vi skal bruge.

Jeg synes stadigvæk at vi er jordens heldigste mennesker – tænk sig, at få lov til at eje sådan et lækkert sted? Jeg fatter slet ikke mit held!
Herlig hilsen fra sommerlandetGår du i sommerhusplaner, kan jeg kun sige: “Go for it”.

Vores sommerhus var så tilpas billigt, at vi ikke behøver leje det ud. Det er genialt, for så føles det nemlig som et rigtigt “hjem” med personlige ejendele og et sted der 100% er vores og ikke kun et sted vi har til låns.

Vores sommerhus ligger ½ time væk fra vores bopæl og mit arbejde, og det er en passende radius, hvis man vil bruge sommerhuset så tit som os og i hverdagene også.

Det betyder, at vi sagtens kan få sommerfornemmelser på hverdage, der ellers byder på lange og sene arbejdsdage. Det er altså slet ikke dårligt, skulle jeg hilse og sige! Der sker nemlig et magisk trylleri. Når man tager i sommerhus og har været hér i blot 1 time, føles det nemlig i kroppen som om man har haft sommerferie i mindst et par dage.

Roen. Freden. Nøjsomheden. Naturen. Himlen. Farverne. Søde naboer. Havet. Skoven.

Det er balsam for sjælen, for både to- og firbenede 🙂Melder alt godt herfra. Krimien og en solskinsweekend venter forude. Der er også havnefest i Bønnerup med livemusik, så lige om lidt tager jeg på tur med søde sommerhusnaboer. Den allerbedste weekend-udsigt <3

Nu kan jeg lege sommerferie i hele TO dage?  Jamen, jeg ER jo altså bare en heldig kartoffel.

Håber også du nyder livet? Måske du har ægte ferie, så du slipper for at lade som om, lige som jeg? 🙂

Glade sommerhilsner til dig fra mig / Gitte
Herlig hilsen fra sommerlandet


  •  
  •  
  •  
  •  
  •