Bounty. Uhm her får du opskriften på hjemmelavet bounty bar med kondenseret mælk og kokosmel.
Hvis du er vild med Bounty chokolade bar, så kig med her.
Det er faktisk super nemt at lave hjemmelavet Bounty selv og du skal kun bruge ganske få ingredienser.
Faktisk kan du nøjes med kokosmel, kondenseret mælk og chokolade. Voila.
De hjemmelavede bountybars er SÅ lækre – hjemmelavet slik af allerbedste slags.
Perfekte som fredagsslik, som lækkerier på et kagebord, til børnefødselsdagen, til uddeling i skole eller på job eller måske serveret som julegodter?
De vil med garanti blive et hit.
Det er super nemt at lave hjemmelavet Bountyslik. Alle ingredienserne skal bare røres sammen, chokoladebar formes og vendes i chokolade.
Jeg lavede denne portion i sommerhuset, hvor vi desværre undervejs løb tør for chokolade. Mine fik derfor et lidt tyndt chokoladelag.
Smelt du gerne lidt mere chokolade end jeg, når du laver din portion. Du kan bruge både mørk, hvid og lys mælkeshokolade
Opskriften skal du ikke snydes for, du får den lige her.
Opskriften på hjemmelavet Bounty får du lige her:
Hjemmelavet bounty bar – få en god nem opskrift med kondenseret mælk hér
Ingredienser
- ½ dåse kondenseret mælk ca. 200 gram
- 125 gram kokosmel
- 150-200 gram mælkechokolade eller mørk chokolade .
Sådan gør du
- Hæld kokosmel i en skål og rør den kondenserede mælk i
- Massen bliver hård og fast, men den kan godt røres
- Form små Bounty-bars. Dyp gerne fingrene i vand og form dine stykkerne helt glatte. Jeg lavede dem ret små ca. 1x3 cm, for de bliver ret søde og en stor Bounty-bar kan være svær at komme igennem.
- Stil chokoladebarrene til afkøling i minimum 20 minutter
- Smelt chokoladen i en gryde eller over vandbad. Du kan også smelte chokoladen i mikroovnen, få sekunder af gangen og omrør efter hver gang. Jeg smeltede mælkechokoladen i gryde, det synes jeg var nemmest.
- Pensl eller vend de stivnede kokosbidder i den smeltede chokolade. Læg dem på en tallerken på et stykke bagepapir. Brug to gafler til at dyppe med. Hvis du pensler, så lad den smeltede side afkøle før du pensler den anden side.
- Lad Bounty bidderne afkøle til chokoladen er stivnet helt og nu kan de serveres.
Noter
Opbevares i køleskabet. Holdbarhed minimum 1-2 uger i køleskab, evt lidt længere tid.
Du kan bruge mørk chokolade eller hvd chokolade. Prøv også disse snebolde.Hjemmelavede Bountybar med lys mælkechokolade – nem opskrift på slik du selv kan lave
Du kan sagtens bruge mørk chokolade, hvis du synes, men jeg synes altså bedst om Bounty med mælkechokolade. Uhm de var et hit!
Ser du denne opskrift til jul, så kunne du jo forme små juletræer og så drysse med kokosmel? Det ville også være et hit og rimeligt nemt at lave også?
Mine Bounty bars formede jeg som Bountybidder – haps
Bounty-trylleriet, for er du vimmer de smager godt og så er de lækre chokolade bars jo bare mega-nemme at lave.
De nemmeste godter og hjemmelavet slik der næsten er hurtigere at lave end at køre på tanken.
Der er lækkerier til mange lækkersultne munde hér og “slikket” er jo også helt fri for tilsætningsstoffer.
Hvad er kondenseret mælk?
Kondenseret mælk er mælk der er kogt ind sammen med sukker. Det kaldes derfor også for sødet kondenseret mælk. Farven er lysebrun og konsistensen er tyktflydende.
Kondenseret mælk kan du efterhånden købe i alle supermarkeder og også discountsupermarkeder.
En dåse koster ca. 20-25 kr kr, men hold øje, for indimellem er de på tilbud og så må man gerne hamstre. 🙂
Bare spring på. Jeg er sikker på at chokoladebarrene også bliver et hit hjemme hos dig.
Hov og så lige en ting. Når du nu har lavet de lækre Bountys, så har du jo ½ dåse kondenseret mælk tilbage? Genialt!
Du kunne også lave disse nemme snebolde med kokos? De kan også vendes i hvid chokolade.
Få flere lækre opskrifter på lækre godter og hjemmelavet slik lavet med kondenseret mælk her:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Hej😊
Kan man bruge kokosmælk istedet for?
På forhånd mange tak for hjælpen.
Glædelig jul til dig og dine 🎄
Vh
Malene