Fastelavnsboller med fløde og syltetøj smager skønt og så er de meget nemme at lave. Disse er lavet med lidt snyd, nemlig af en pose frosne fastelavnsboller med cremefyld.
Fastelavnsbollerne er af wienerbrødsdej og altså købt færdige.
Hvis du fylder cremebollerne med flødeskum, så bliver de rigtigt fine og lækre. Så smager de jo næsten helt som dem du kan købe hos bageren.
Jeg fyldte bare fastelavnsbollerne med syltetøj og fløde, da der jo var creme i. Du kan også fylde bollerne med konditorcreme / en lækker kagecreme med fløde.
Du kan også fylde dem med f.eks. den lækre flødeskum med Nutella, hindbærskum eller moccacreme?
Nedenfår får du tips andet lækkert fyld du kan fylde fastelavnsbollerne med.
Fastelavnsbollerne med creme kan købes på frost i de fleste butikker. Der var 4 i en pose og jeg varmede dem bare i min airfryer.
Perfekt, de kunne lige være der. De kan jo selvfølgelig også varmes i en almindelig ovn.
“Snyde fastelavnsbollerne” er super nemme at lave. Opskriften får du lige her.
Få flere tips til nemme lækre fastelavnsboller med fyld nederst i dette indlæg.
Fastelavnsboller med fløde og syltetøj – nem opskrift
Udstyr (reklamelink)
Ingredienser
- 4 frosne fastelavnsboller med creme
- 1-2 spsk vand til pensling
Fyld:
- 1½-2 dl piskefløde evt. Cremefine. Du kan bruge 2½ dl fløde, men man kan sagtens nøjes med mindre.
- 5-6 tsk hindbærsyltetøj Andet syltetøj kan bruges
Glasur:
- 50 gram flormelis
- 1-2 tsk kakao kan også laves med hvid glasur
- 1-1½ spsk kogende vand til passende konsistens
Sådan gør du
Frosne fastelavnsboller i airfryer:
- Læg de frosne fastelavnsboller på et stykke bagepapir eller pensl risten/trådkurven med olie. Bag dem ca. 13-15 minutter v. 185 grader (i airfryer).
- Bag dem evt. 1 minut v. 200 grader m. bunden i vejret til slut, hvis der ikke er varme i bunden af din airfryer. Afkøl.
Frosne fastelavnsboller i ovn:
- Bag fastelavnsbollerne ca. 20 minutter i ovn v. ca. 175 grader varmluft (200 gr. alm. ovn) eller til de er gyldenbrune og sprøde. Afkøl.
Sådan fylder du fastelavnsbollerne:
- Pisk fløden let til skum og fyld flødeskummet i en sprøjtepose. Skær fastelavnsbollerne over på midten og sprøjt flødeskummet ud i en cirkel på bunden. Fyld hullet i midten med hindbærsyltetøj.
- Læg toppen på og rør chokoladeglasur og pynt fastelavnsbollerne. Du kan drysse med f.eks. mandelflager, frysetørret hindbær el. lign.
Noter
Fastelavnsboller af wienerdej – af frosne cremeboller – nemme og hurtige at lave
Jeg har endnu til gode at prøve at lave en hjemmelavet wienerbrødsdej. Imens jeg tager tilløb, så er disse færdigkøbte fastelavnsboller af wienerdej altså et godt alternativ.
15-20 minutter i ovnen og voila! Så kan man fylde dem med alskens lækkert fyld.
Der blev 4 store fastelavnsboller med fløde. Flødemængden styrer du selv. Du kan sagtens nøjes med kun 1½ dl. Det gjorde vi.
Tit så synes jeg at der er for meget fløde i fastelavnsbollerne, men du bestemmer om du vil bruge 2-2½ dl piskefløde.
Måske du bare er vild med flødekager? Se en samling af opskrifter på flødekager, ved at klikke her.
Hvis du gerne vil lave lidt “lettere” fastelavnsboller, så kan også bruge Cremefine. Rigtig piskefløde smager dog bedst, synes jeg.
Se lige. Er de ikke bare fine? Jeg er helt vild med de enkle fastelavnsboller med chokoladeglasur.
Du kan sagtens pynte dem med f.eks. mandelflager, krymmel eller frysetørrede hindbær på toppen?
Rigtig god fornøjelse med fastelavnsbollerne til dig. De er et hit til kaffen og også gode som dessert.
Hvis du ikke er så vild med fastelavnsboller af wienerdej, så prøv også disse nemme fastelavnsboller lavet af en færdig rulle butterdej eller disse croissant semlor lavet af croissantdej.
De helt hjemmelavede fastelavnsboller er jo også altid et hit. Prøv f.eks. disse gammeldags fastelavnsboller med creme.
Se alle bloggens opskrifter på fastelavnsboller, ved at klikke her.
Prøv også disse fastelavnsboller:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.