Madplan uge 37 – her får du en masse gode nemme opskrifter på nem sensommermad.
Sensommervejret fortsætter og hermed også de lette menuer. Mad der er nem og hurtig at lave og som vi kan nyde, når det er lidt lunt.
Der er flere kødfrie dage, så denne madplan er også billig.
Madplanerne er gratis at bruge for dig. Få inspiration i madplanerne fra andre uger ved at klikke her
Allerførst så får du madplanen i kort oversigtsform. Nedenfor får du opskrifter med billeder og tips til hvad du kan servere til retterne.
Du kan abonnere på madplanerne ved at abonnere på nogetiovnen’s nyhedsbrev. Du kan tilmelde dig her: https://nogetiovnen.dk/nyhedsbrev/
Madplan uge 37 – i kort oversigtsform:
- Mandag: Champignon a la creme med flutes og salat med vindruer og ærter
- Tirsdag: Æggekage med mozzarella og skinke – i ovn – med rugbrød
- Onsdag: Pasta med bagt feta og tomat
- Torsdag: Stuvet spidskål og frikadeller
- Fredag: Kyllingespyd med pastasalat med tomat.
- Lørdag: Tikka masala – gryderet med kylling og ris
- Søndag: Tærte med kartoffelbund med ugens grønt
Bonusopskrifter i uge 37:
- Denne uges dessert: Blommetrifli
- Ugens kage: Cookies med brombær
- Denne uges grønt: Grøntsagsfad i ovn
- Brød: Grove æbleboller
- Airfryer opskrift: Æbletærte i airfryer
Madplan uge 37 – få opskrifter på god billig aftensmad hér
Mandag: Champignon a la creme med flutes og salat med vindruer og ærter
Champignon er billige at købe nu, så prøv at lave champignon a la creme. Servér gerne lækkert brød til og måske en salat med vindruer og ærter?



Tirsdag: Æggekage med mozzarella og skinke
En nem ovnbagt æggekage. Servér gerne lækkert brød til. Ugens brød måske?

Onsdag: Pasta med bagt feta og tomat
Prøv én af de rigtigt nemme pastaretter med sommerens solmodne tomater

Torsdag: Stuvet spidskål og frikadeller
Spidskål er i sæson lige nu og det skal vi da nyde. Stuvet spidskål smager så lækkert med frikadeller til eller måske en grillet pølse?
Kog gerne nogle kartofler til og gem resten til søndagens menu.


Fredag: Kyllingespyd med pastasalat med tomat.
Disse sprøde lækre kyllingespyd er stegt på panden, men du kan også lave dem i ovn, airfryer eller på grillen, hvis vejret er godt. Servér f.eks. en dejlig pastasalat til.


Lørdag: Tikka masala – gryderet med kylling og ris
Prøv en lækker gryderet med kylling og en masse gode krydderier. Servér gerne ris til.

Søndag: Tærte med kartoffelbund med ugens grønt
Prøv en nem lækker tærte med kartoffelbund, hvor bunden er lavet af knuste kartofler. Den lækreste tærte. Servér gerne ugens grønt til, nu ovnen alligevel er i gang.

Bonusopskrifter i uge 37:
Denne uges dessert: Blommetrifli med makroner og vaniljecreme

Ugens kage: Cookies med brombær
Skoven er fyldt med brombær, så disse brombær cookies skulle du da næsten prøve.

Denne uges grønt: Grøntsagsfad i ovn
Få tømt ud i grøntsagsskuffen med dette grøntsagsfad – det er nemt at lave grøntsager på den måde og du kan bruge næsten alle slags grøntsager til fadet.

Brød: Grove æbleboller
Det er æblesæson, så det er oplagt at bage en portion af disse lækre æbleboller. Bollerne er grove, for der er havregryn i dejen.

Airfryer opskrift: Æbletærte i airfryer
Prøv en lækker æbletærte i airfryer. Den er med kondenseret mælk og rigtig god og nem at lave.

Fakta om madplanerne på nogetiovnen.dk – gratis billige madplaner:
- Spar penge med madplaner og reducér impulsindkøb og udgifterne til takeaway
- Alle de opskrifter, du finder på nogetiovnen.dk, er nemme billige retter. De ingredienser, du skal bruge, kan du købe i alle supermarkeder.
- Madplanerne vil jeg udgive hver fredag. Klar til brug, for jer, der køber stort ind til den kommende uge, i weekenden.
- Du får opskrifter på retter til alle ugens 7 dage
- I madplanerne vil der være forslag til både hovedretter, tips til tilbehør og salater, du kan servere til. Dvs. en komplet menu.
- Der vil også være ugens stop madspildstip, en lørdags dessert, ugens brød og ugens kage.
- Opskrifterne jeg udvælger, vil afspejle årstid og sæson, så de råvarer, der er nævnt, kan købes rimeligt billigt.
- Om sommeren, vil der f.eks. være mere fokus på grillretter og om vinteren mere fokus på simremad og gryderetter
- I vinterhalvåret, vil der være en ugentlig suppedag
- Hver uge vil der være en ret til en kødfri dag
- Som hovedregel, er retterne være til 4 personer. Nogle dage, vil I kunne have mad til 2 dage, eller til frokost dagen efter. Har I mange rester, så erstat én af maddagene med en restedag.
- Med tiden vil du kunne plukke i andre ugers madplaner og selv sammensætte din egen madplan
Madplanerne er gratis at bruge. Du kan abonnere på dem, ved at abonnere på nyhedsbrevet. Du kan tilmelde dig her: https://nogetiovnen.dk/nyhedsbrev/
Abonnerer du på nyhedsbrevet i forvejen, så får du automatisk madplanerne, i det nyhedsbrev der udkommer lørdag morgen.
Feedback til madplanerne modtages altid gerne. Bare skriv en kommentar under madplanen, så får jeg direkte besked