Snebolde med kokos og kondenseret mælk. De nemmeste snebolde i verden! Dem må du prøve. Du kan lave dem med – næsten – kun 2 ingredienser. Juleslik dine børn selv kan lave.

Tænk at man kan lave noget så lækkert så nemt og hurtigt. Få få minutter er et fad lækkerier klar. Dem må du prøve!
Jeps med en dåse kondenseret mælk og kokosmel har du basisingredienserne til disse snebolde. Nyd dem til jul og resten af året.
Hvis du er vild med Bounty chokolade,vil du elske disse. På bloggen finder du også disse Bounty bar med chokolade og disse Bounty kugler.
De er vendt i enten mælkechokolade eller mørk chokolade og er også super lækre.

Jeg overvejede også at vende disse snebolde i smeltet hvid chokolde, men tænkte om de ville blive for søde?
Den hvide chokolade er jo ret sød i sig selv. Uhm – jeg er ellers vild med de hvide Ferrero Rocher, så måske vi skulle prøve?
Dyp gerne sneboldene i hvid chokolade, hvis du har en særligt sød tand. Uden chokolade er sneboldene lidt billigere at lave, men du bestemmer. 🙂
Skønt med lækkerier der kan trylles på ingen tid! Hvis du er vild med hjemmelavet slik og nemme julegodter, så får du flere lækre opskrifter nederst i dette indlæg.
Allerførst dagens nemme opskrift
Snebolde med kokos og kondenseret mælk – få en nem opskrift på juleslik her

Ingredienser
- 200 gram kondenseret mælk ½ dåse
- 125 gram kokosmel + 40-50 gram ekstra til at trille dem i
- 1 tsk vaniljesukker smag til
- evt. Malibu, Bailey, Dooley el. lign. friskrevet citronskal eller appelsinskal kan også bruges
- evt. 100-150 gram hvid chokolade smeltet - til at dyppe dem i. Jeg dyppede ikke mine snebolde
Sådan gør du
- Hæld 125 gram kokosmel i en skål og rør den kondenserede mælk i. Smag til med vaniljesukker, Ønsker du særlig bounty smag, så smag til med Malibu eller anden smagsgiver. Rør massen godt, til massen hænger godt sammen.

- Form små snebolde med 2 teskeer og tril dem straks i kokosmel. Du kan lade massen afkøle først, men det er ikke nødvendigt. Læg sneboldene på en tallerken og lad dem køle lidt af før servering, evt bare 5-10 minutter i fryser.

- Sneboldene er nu klar til servering. De smager skønt som de er, men du kan også vende dem i smeltet hvid chokolade, før du triller dem i kokos

Noter
Vend evt. sneboldene i smeltet hvid chokolade, før du ruller dem i kokosmel.
Du kan også lave bounty bar du vender i mælkechokolade eller mørk chokolade Opbevar sneboldene på køl i tætsluttende beholder. De kan holde sig minimum 1-2 uger.Tilsæt evt. smagsgiver som f.eks. lidt Malibu, Bailey, appelsinsaft eller revet skal af appelsin eller citron
Bounty kugler trillet i kokosmel – det nemmeste juleslik i verden!
Skønt med godter man kan lave i en fart og som kun kræver få ingredienser. Til juletid har vi altid kondenseret mælk på lager og kokosmel har vi også altid.
Disse snebolde er så nemme at lave, at dine børn sagtens kan lave dem selv. Jeps og der må prøvesmages undervejs. 🙂
Tips til opskriften. Prøv en luksus version af sneboldene:
Kokosblandingen kan du smage til med Malibu, Bailey eller lignene og så kan du vende kuglerne i smeltet chokolade, før du ruller dem i kokos.
De smager også rigtigt fint som de er, men det er lidt smag og behag hvad man synes om.
Prøv også at bage kuglerne i ovnen? Så bliver de til kokosmakroner. Smart!

Hvis du elsker de “originale” snebolde med marcipan og chokolade, så klik her for opskrift.
Prøv også disse hvide trøfler med hvid chokoldade og kokos. de hvide havregrynskugler med appelsin eller havregrynskugler med kondenseret mælk.
Rocky road med hvid chokolade og cornflakes, er også et hit som nemt juleslik.
Rigtig god fornøjelse med julelækkerierne. 🙂
Få flere opskrifter på konfekt, karameller og juleslik ved at klikke her eller se med nedenfor:
Måske du også vil synes om disse opskrifter med hvid chokolade eller andet juleskik med kondenseret mælk?
1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Hvis du gerne vil se flere opskrifter med kondenseret mælk, så klik her. 






