Soyamandler. Uhm her får du opskriften på lækre salte mandler med soya.
Øj nogle lækre snackmandler du skal høre om i dag.
Salte mandler ristet i soya. De nemmeste soyamandler du kan lave. Faktisk kan en portion være klar på kun 5 minutter. Lynhurtige soyamandler. Spring du bare på 🙂
Der er ikke brugt olie til mandlerne, så faktisk er de rimeligt sunde, ihvertfald sammenlignet med andre snacks.
Mandler indeholder jo sunde fedtstoffer og i disse soyamandler er der ikke tilsat ekstra fedtstoffer eller tilsætningsstoffer.
Hjemmelavede snacks er bare de bedste! 🙂Soyamandlerne er ristet på panden, men du kan også sagtens lave dem i ovnen.
De er super nemme at lave på panden, så gør du gerne det, hvis du skal lave en mindre portion mandler (100-200 gram).
Det er både mere energivenligt at bruge en pande og faktisk er det også nemmere, synes jeg.
Nedenfor har jeg angivet opskrifter både til pande og ovn, så spring du bare på den tilberedningsform, der passer dig bedst.
Mandlerne vil være perfekte at servere som lækker snack til øl, til dronnings nytårstale, som saltmandler til tapas eller bare som en uimodståelig lækkersulten-haps?
De vil være fænomenale “dagen derpå”, hvor kroppen skriger efter salt og hvor energien ikke er til den helt vilde køkkentjans.
Jeg siger dig, at soyamandlerne smager så godt, at det vil være svært at stoppe med at spise mandlerne, hvis skålen står foran dig.
Gem den langt væk. Farlige fristelser, så er du advaret 🙂
Spring du bare på en portion af de lækre mandler. De smager mega-godt og hvem skulle have troet, at soya fra køleskabet kan få mandler til at smage så godt?
Du behøver ikke tilsætte ekstra krydderi til soyamandlerne. Salt kan du sagtens udelade, for soya er meget salt i sig selv.
Opskriften på soyamandler er rigtig nem og du får den lige her:
Soyamandler – opskrift på salte mandler med soya. Nemme, sprøde lækre
Ingredienser
- 100 gram mandler med skal
- 3-4 spsk soya
Sådan gør du
Soyamandler på pande:
- Fordel mandlerne på panden og rist dem ved middel varme, nogle minutter, til de blevet lidt mørkere i farven
- Tilsæt soya og vend mandlerne godt. Lad mandlerne riste 3-4 minutter, til soyasaucen er helt opsuget.
- Fordel mandlerne på et stykke bagepapir på en tallerken og lad dem afkøle.
- Servér
Soyamandler i ovn:
- Hæld mandlerne på et en bageplade beklædt med bagepapir. Lad dem riste i 10-15 minutter v. 125 grader varrmluft, eller til de har skiftet farve
- Hæld mandlerne i en skål og hæld soyasaucen over. Rør i mandlerne til soyasaucen er opsuget.
- Hæld mandlerne på et stykke bagepapir og lad dem afkøle
- Servér
Noter
Sprøde, lækre snackmandler med soyasauce – de nemmeste soyamandler
Du bliver virkelig overrasket over hvor nemme disse soyamandler er at lave.
Smagen er skøn og faktisk skulle man ikke tro, at mandlerne er SÅ nemme, for de smager jo bare mega godt?!
Du kan erstatte soyasauce med olie og krydderi som f.eks. karry, barbecuekrydderi, cayennepeber elller paprika? Du bestemmer 🙂
Hvis du skal lave en større portion, vil det nok være nemmest at lave mandlerne i ovnen, medmindre du bruger en meget stor pande.
Hvis du vil lave soyamandlerne i ovnen, så hæld mandlerne på en bageplade beklædt med bagepapir.
Rist nu mandlerne 10-15 minutter i ovnen v. 125 grader varmluft. Når mandlerne er ristede, kan du vende dem i soya og herefter lade dem afkøle.
Voila, det var faktisk det! Nemt ikke?
Få mere inspiration til lækre opskrifter på snackmandler – eller saltede mandler her:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
Øj de soyamandler må du bare prøve! Her i huset giver vi straks de gode soyamandler en rigtig god anbefaling med på vejen. . Pøj pøj med soyamandlerne. Jeg er sikker på at de også bliver et hit hjemme hos dig 🙂
Har du et bud på, hvor længe soja mandlerne skal have i air fryer?