Mangosalsa – eller mangochutney på 10 minutter

DSC_5491

Vidste du, at du kan lave den nemmeste lækreste mangosalsa på kun 10 minutter og med kun sølle 3 ingredienser?

Det kan man! Og man kan sagtens bruge en lidt overmoden mangofrugt der har gemt sig bagerst i køleskabet.

Her kommer opskriften:

1 mangofrugt

1 rødløg

1 dl. chilisauce.

Lidt olie. Salt og peber.

Sådan gør du:

Skær frugtkødet af mangofrugten. DSC_5471

Svits rødløg og mango i lidt olie. DSC_5474

Tilsæt chilisauce.
DSC_5478 DSC_5479 Salsaen simrer nu under låg i ca. 10 minutter, eller indtil mangoen er mør.Omrør godt undervejs. Der er sukker i chilisaucen, som gør at den godt vil brænde på/karamellisere, så brug gerne en slip-let-gryde.

DSC_5488Så er der mangosalsa/mangochutney (er der forresten nogen derude der kan forklare mig forskellen??)

DSC_5491

Mangosalsaen/chutneyen kan spises som tilbehør til kødretter, f.eks. en lækker mørbradret i pebersauce som vist her. Mere om den imorgen. 🙂
DSC_5498

 

Mere inspiration

2 Kommentarer

  1. Jenny 19. juni 2013 af 19:41 - Svar

    Hej Gitte

    En salsa er rå, mens en chutny er kogt/sukker edikke syltet, så din er en chutny, men super ide.

    • Gitte Hansen 19. juni 2013 af 20:34 - Svar

      Superfint Jenny. Tusind tak for den præcisering 🙂

      Ja det er en supernem måde at lave en……chutney på. Tænk at jeg kan lave chutney, jeg troede kun at jeg kunne lave salsa 🙂

      Mange hilsner
      Gitte

Læg en kommentar