Mørbradbøf på pande i fløde pebersauce

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

DSC_5496I går skrev jeg om en lækker mangosalsa/chutney vi spiste forleden som tilbehør til en lækker ret med mørbradbøf i flødepebersauce.

Det er denne ret du skal høre om i dag.

Mørbradbøffer i flødesauce med krydret pebersauce. Det kan da ikke gå galt med de ingredienser, vel!?

DSC_5464Retten er nem. Virkelig nem og kræver meget få ingredienser. De fleste kan du se her.DSC_5493

Opskriften kommer her:

Mørbradbøf på pande i fløde pebersauce
Print opskrift Del på Pinterest
Forb. tid: 20 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Samlet tid: 40 minutter
Ret: Gæster og festlige retter
Kategori: Dagens ret
Portioner: 4 pers.
Forfatter: Gitte Hansen

Ingredienser

  • 1 afpudset svinemørbrad.
  • 2 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 gul/rød peberfrugt.
  • 1 pk. bacon
  • 1 bakke champignon eller 1 glas incl. væde
  • 1 bouillonterning.
  • ½ bøtte Heinz pebersauce. kan udelades og erstattes af ekstra peberdrys
  • 1/4 fløde evt. fedtfattigt.

Sådan gør du

  • Mørbraden afpudses og bøffer skæres ud.
  • Vend bøfferne i mel og steg dem i lidt smør. Krydr godt på begge sider. Tag bøfferne af panden og dæk dem til med staniol.
  • Svits bacon, champignon, løg og hvidløg sammen med en bouillonterning. Tilsæt peberfrugt. Svits blandingen godt sammen. Tilsæt mørbradbøffer.
  • Hæld fløde ved. Skyl flødekartonen godt med lidt mælk og hæld også dette ved. Tilsæt også evt. vand fra champignonerne.
  • Tilsæt pebersaucen. Drys med lidt Maizena saucejævner eller hæld lidt jævning ved.
  • Nu skal låget på panden og retten skal simre 15-20 minutter.
  • Omrør evt. lidt undervejs og tilsæt evt. et par dråber kulør, hvis du synes.
  • Smag saucen til med salt og peber.

Altså det der satte mig igang med denne ret, var denne bøtte Heinz pebersauce jeg købte i supermarkedet. Fandt den i en rodekasse. Uhm Pebersauce. Måtte kunne passe godt til en flødemørbradret, ville du ikke også tænke det? 🙂

Kan du ikke lige opdrive en lign. pebersauce, kan en barbecuesauce også prøves af. Saucen kan også helt udelades og erstattes af ½ dl Engelsk sauce eller et par ekstra peberdrys måske? DSC_5462Kog en hurtig portion pasta og server rigtigt gerne mørbradretten i en solskinsstribe i det fri. Servér gerne med lidt mangosalsa til, det giver lidt “kant” til den blide flødeagtige (og ikke så særligt-pebrede smag).DSC_5498

Smukt ser det ud og ovenikøbet en fantastisk lækker flødemørbrad-ret.

Nem ovenikøbet også. Virkelig nem. Klar på ½ time, Rigeligt mad til 4 og ovenikøbet en stor portion til overs til fryseren. Stryger direkte ind i kategorien “Familiens favoritter”

Sender denne mørbrad-ret mine allerbedste anbefalinger 🙂


  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

  Tilmeld mig notifikationer  
Underret mig om
Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse af websitet.  Se vores cookies- og privatlivspolitik. Jeg accepterer