Bløde løg. <3 I dag får du den bedste opskrift på lækre, pandestegte løg stegt i smør og med honning og salt.
Klassiske bløde løg, der er perfekte at servere til mange klassiske populære retter i det danske køkken. Få inspiration til lækre retter, du kan bruge de lækre stegte løg til, nederst i dette indlæg.
I dag får du opskriften på bløde løg, for sådan en opskrift skal vi da også have på bloggen.
Jeg har brugt løgene til rigtigt mange opskrifter på bloggen, men selvfølgelig skulle de gode løg da have sin egen selvstændige opskrift.
Jeg har eksperimenteret mig frem til en rigtig god opskrift, hvor jeg både bruger lidt akaciehonning og salt.
Uhm de smager bare så godt. Dem må du altså prøve. Opskriften er rigtig nem og du får den lige her:
Bløde løg – få en god opskrift på lækre pandestegte løg her:

Ingredienser
- 25-50 gram smør eller mere
- 2 store almindelige løg i skiver
- 2 store rødløg i skiver. Almindelige løg kan bruges
- 1 spsk akaciehonning eller 1-2 tsk sukker
- 1 knivspids salt
- evt. soya/engelsk sauce/rød balsamico
Sådan gør du
- Skær løgene i skiver.
- Put rigeligt med smør på panden og fordel løgene herpå. Dryp honningen på løgene og drys med salt
- Svits løgene og rør rundt i dem, til løgene er stegte og klare
- Så er løgene klar til brug, på en hakkebøf på en mørbradbøf eller en engelsk bøf måske?
Noter
Pandestegte løg, stegt i smør og med honning og salt – så lækre og nemme at lave
Det er bare nogle lækre bløde løg. De bedste!
I min familie kan vi spise vildt mange løg, når de serveres på denne måde. Dem må du prøve. 🙂
Hvis du er lidt skeptisk overfor honningen, så kan det fint udelades, men du skulle prøve, for kombinationen af sødt og salt på løgene, er helt genial.
Søde, salte, bløde løg. Perfekte bløde løg på hakkebøffen eller må en lækker mørbradbøf af svinemørbrad.
Bløde løg stegt på panden er perfekte til en god hakkebøf, til svinemørbrad med bløde løg eller på en engelsk bøf
Klassiske stegte løg nydes til mange populære danske retter. Få inspiration til nogle af de lækre retter her nedenfor:






Lav rigeligt løg, når du er i gang, for I vil kunne spise mange af disse bløde honningglaserede løg. Til vores familie på 4, brugte jeg 4 store løg, og vi kunne sagtens have spist flere.
Jeg bruger både rødløg og almindelige løg i en god blanding.
Rødløgene er mildere i smagen og det synes jeg klæder de bløde løg godt. Du kan selvfølgelig sagtens bruge helt almindelige løg til denne opskrift. Bare spring på.God fornøjelse. Jeg er sikker på, at de lækre løg også bliver et hit hjemme hos jer 🙂