Mørbradbøffer med champignon og bløde løg

  • Mørbradbøffer med champignon og bløde løg
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Mørbradbøffer med champignon og bløde løg

Den nemmeste menu, kan samtidig være den lækreste.

Her får du min livret serveret på et sølvfad. Lækre mørbradbøffer serveret med rigeligt løg og champignon.

Måske er menuen så nem, at du slet ikke behøver en opskrift? Pyt, du får den alligevel. Måske du bare kan bruge den som inspiration til at servere menuen igen hjemme i dit køkken? Måske du har glemt firser-klassikeren? 🙂DSC_0732

Er det første gang du skal lave mørbradbøffer, så kan du være sikker på, at det ikke bliver den sidste.

Det er rigtigt nemt at lave mørbradbøffer og indkøbslisten er også dejlig kort. Mørbradbøfferne kan du spise som frokostret serveret på lækkert rugbrød eller I kan spise den som hovedret med råstegte kartofler til?

Mørbradbøfferne vil være gode på ethvert frokostbord, både til hverdag, i weekend og en dag der kommer gæster.Mørbradbøffer med champignon og bløde løg

Kig efter svinemørbrad, når de er på tilbud. Nogle gange kan du være heldig at få 3 svinemørbrad for 100 kr. Hvis du ser sådan et tilbud, så bare slå til.

Her får du opskriften:

Mørbradbøffer med champignon og bløde løg
Print opskrift Del på Pinterest
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Samlet tid: 20 minutter
Ret: Billig hverdagsmad
Kategori: Mad til de travle
Portioner: 3 -4 pers
Forfatter: Gitte Hansen

Ingredienser

  • 1 afpudset svinemørbrad
  • 5-6 spsk hvedemel
  • Smør til stegning
  • 3-4 løg i skiver
  • 1 bakke champignon eller 2 glas
  • Salt/peber

Sådan gør du

  • Afpuds svinemørbraden og skær den i 1-1½ cm tykke bøffer
  • Vend mørbradbøfferne i hvedemel
  • Steg mørbradbøfferne i rigeligt smør
  • Steg bøfferne 3-4 minutter på hver side.
  • Krydr godt med salt og peber
  • Tag bøfferne af panden og læg dem på en tallerken tildækket med stanniol
  • Steg nu løg og champignon i rigeligt smør
  • Svits til løgene bliver bløde
  • Læg mørbradbøfferne tilbage på pladen og tildæk med løg og champignon
  • Lun lidt og servér

Du synes måske det er lidt rigeligt meget løg til en enkelt svinemørbrad? I min familie er vi store løgspisere, men du bestemmer selvfølgelig selv mængden. Du kan fint nøjes med et par stykker. 
Mørbradbøffer med champignon og bløde løg Brug endelig friske champignon, de er bedst, men champignon fra glas kan også sagtens bruges. Mørbradbøffer med champignon og bløde løgEn-to-vupti er der svinemørbrads-servering til dig, klar på ingen tid. Mormor-retterne vinder altid 🙂
Mørbradbøffer med champignon og bløde løg


  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

  Tilmeld mig notifikationer  
Underret mig om
Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse af websitet.  Se vores cookies- og privatlivspolitik. Jeg accepterer