Bønner med bacon. Uhm grønne bønner i baconsvøb smager bare SÅ godt. I dag får du den nemme opskrift på hvordan du nemt laver dem i ovn.Det lækreste grønne tilbehør du kan forestille dig. Du skal lave rigeligt, når du laver denne ret. Tro mig, I kan spise SÅ mange bønner, når de serveres på denne måde.
Bacon giver en rigtig god smag til bønnerne. Faktisk skal du kun bruge 2 ingredienser til denne ret. Forberedelserne tager få minutter og så klarer ovnen resten af arbejdet.
Skal du kun bruge en mindre portion, så kan de med fordel laves i airfryer.
Bønner i svøb med bacon – grønt tilbehør som alle kan lide, store som små.
Altså bønnerne er jo næsten så nemme at lave, at det næsten ikke er nødvendigt at skrive om dem.Kender du dem ikke, så skal du da ikke snydes for opskriften og den gode idé.
Det er en lækkerbisken, så spring du bare på en portion.
Prøv også at erstatte bønner med andre gørntsager, f.eks. grønne eller hvide asparges, gulerødder eller pastinak?
Opskriften er rigtig nem og du får den lige her:
Bønner i baconsvøb. Grønne bønner med bacon i ovn. Få opskriften her

Ingredienser
- 800-1000 gram frosne bønner erstat evt. med asparges, gulerødder eller pastinak
- 125-150 gram bacon i skiver (ca.) jo færre bønner du bruger i pakkerne, jo mere bacon skal du bruge. Kalkunbacon kan også bruges
Sådan gør du
- Halvér en skive bacon og svøb stykkerne om en lille håndfuld bønner. Læg bønnerne i et ildfast fad/en lille bradepande eller på en bageplade beklædt med bagepapir.
- Er der bønner i overskud, så læg dem nedenunder de andre bønnepakker i fadet (så de får smag)
- Bag bønnerne ca. 15-20 minutter v. 175 grader varmluft (200 grader alm. ovn). De er færdige, når baconen er sprød og bønnerne gennembagte. Tjek dem undervejs.
Noter
Grønne bønner i svøb – nemt og lækkert tilbehør
Retten er så nem at lave, at den næsten ikke behøver nogen opskrift, men nu har du altså fået den alligevel. 🙂
Jeg nøjedes med 1 pakke bacon. Da jeg spurgte min mand om jeg var for “fedtet” med baconen, svarede han umiddelbart inden vi spiste”ja!”
Efter maden sagde han dog:”Godt der ikke var mere bacon på”.
Ja det passer nemlig. Jo mere bacon du bruger, jo mere fedtholdige er de. Alt for meget bacon, gør ikke nødvendigvis retten bedre.
Vi spiste bønnerne til en lækker nytårsmenu: kartoffelrosetter – Pommes Duchesse-kartoflerne og en god steak. En nem og rimeligt simpel menu.

Bønner i baconsvøb – nemt, sundt, hurtigt og lækkert grønt tilbehør til ovnretter, grillretter, frokostretter. ALT muligt.
Alle kan lide bønner i baconsvøb, selv dine børn vil elske dig for dem er jeg sikker på!
Min familie på 4 spiste 1 kilo bønner og det vil I sagtens også kunne gøre hjemme hos jer. Bønnefritter med bacon kan anbefales!
Bønner med bacon bliver møre og lækre og baconfedtet steger syndigt med i hele processen og giver bønnerne smag.
Bacon er guld værd i rigtigt mange retter, hvis man spørger mig. Klik her, hvis du kunne bruge inspiration til flere opskrifter med bacon.
Det blev en fornem menu og nem at lave, var den også.
Kunne du bruge mere inspiration til lækre opskrifter med grønne bønner, så kig med her:
Få flere gode opskrifter med grønne bønner her:
1.

2.

3.

4.

5.

6.

Skal “pakkerne” laves med frosne bønner? Eller skal de tøes op først?
Håber på hurtigt svar, da jeg skal handle ind i dag og lave dem til fest i morgen 🙂
Hej Gitte, tusind tak for en dejlig blog
Vi skal have stor fest på lørdag og tænkte jeg ville lave dine lækre baconbønner.
Kan de mon laves i forvejen og holdes varme?
Hvor mange portioner til 45 Pers.?
Vh Helle
Hejsa
Jeg er en ung pige på su og jeg må sige jeg er blevet ret vild med din blog! Håber du fortsætter med det 🙂
Glæder mig til at smage denne ret i dag!
Hej Gitte, blot lige en hilsen herfra.
Jeg sad lige og kiggede efter opskrifter med bønner, og faldt så over din blog. Og nu lader det til at jeg ikke behøver at lede mere. Jeg har snart fyldt min fryser med masser af blancherede grønne bønner, frosset i portionspakninger, men mine evner i køkkenet er til at overse. Jeg tror at jeg nu med al din dejlige inspiration alligevel kan lave noget lækkert mad af mit forråd.
Jeg syntes at du er en gudbenådet skribent, man bliver glad af at læse i din blog.