Grillede asparges med parmesan. Uhm her får du opskriften på lækre sprøde grønne asparges på grill med friskrevet parmesan ost.
Uhm nogle gange, er det enkleste altså bare det lækreste.
Jeg elsker bare grønne asparges og vi storspiser dem tit og gerne, når det er aspargessæson. De er sprøde og lækre og kan tilberedes på så mange lækre måder.
På bloggen finder du allerede en masse lækre opskrifter med de friske grønne asparges.Du kan selvfølgelig sagtens bruge de hvide asparges også, hvis du kan finde dem i din butik eller grøntsagsbod.
Opskriften du skal høre om hér, er super nem.
Grillede asparges kan laves på få minutter og i dag får du et lækkert tip med parmesan.
Jep grillede asparges smager nemlig SÅ godt med et drys friskrevet parmesan ost på toppen. Den lækreste snack!
I vil kunne spise virkelig mange asparges, når de serveres på denne måde.
Har du ingen grill, så kan aspargesene sagtens steges/ristes på pande, på grillpande eller i ovnen. Hvis du ikke er vild med parmesan, så prøv f.eks. også disse med asparges med mozzarella. Uhm.
Det er så nemt at tilberede de grønne asparges og det smager bare så godt som tilbehør til mange retter.
Faktisk vil disse grillede asparges med parmesan være et hit som en lille appetizer forret /snack før grillmiddagen. Det lækreste grill tilbehør.
Opskriften er rigtig nem og du får den lige her:
Grillede asparges med parmesan – så lækre. Få en god nem opskrift på lækkert grill tilbehør her
Ingredienser
- 500 gram grønne asparges ca.
- olie raps eller solsikkeolie. Smeltet smør kan bruges
- salt
- 25-50 gram parmesanost friskrevet
Sådan gør du
- Vask asparges'ene og bræk/skær den allernederste hårde/trevlede stok fra. Dup aspargesene tørre
- Pensl aspargesene på alle sider med olie og drys med salt. Grill dem nu ca. 1-1½ minut på hver side.
- Aspargesene er færdige, når de er møre, men stadig har bid. Asparges'ene kan også tilberedes på pande eller grillpande
- Riv straks friskrevet parmesanost over før servering og servér straks. Riv parmesanosten fint eller høvl store flager af. Mængden bestemmer du selv. Jo mere jo bedre 🙂
Noter
Grønne asparges med parmesan ost – kan laves på grill, på grillpande, pande eller i ovn – den lækreste snack
Grill aspargesene, til de stadig har bid, så er de bedst. Olien udenpå giver asparges’ene en god ristet smag. Uhm og den friskrevede parmesanost på toppen, er bare prikken over i’et.
Skal man altid bruge frisk parmesan ost?
Jeg bruger altid den friske parmesanost. Den man kan købe i pulver, har slet ikke samme kvalitet. Et stykke parmesanost kan holde sig virkelig længe i køleskabet, så sådan én har vi altid på lager.
Skønt, hvis man lige skulle få lyst til friskrevet parmesanost på en pastaret eller en portion asparges måske? Hold øje med de gode tilbud. Nogle gange kan et stykke parmesan ost fås for 20 kr og osten er virkelig drøj i brug.
Mængden af parmesan ost, du bruger på de grillede asparges, bestemmer du selv. Jo mere jo bedre, hvis du spørger mig. 🙂
Du kan rive parmesanosten fint eller høvle den store flager. Det både pynter flot og smager virkelig godt.
Dryp gerne aspargesene med lidt citronsaft og evt. friskkværnet peber lige før servering, det smager rigtigt lækkert også.
De grillede asparges vil være lækkert tilbehør til alle grill retter. Fornemt grill tilbehør, og gå du gerne amok, når det er asparges sæson.
Har du ingen grill, så fortvivl ej. De kan også sagtens laves på grillpande eller en ganske almindelig stegepande. Bare spring på.
Få flere opskrifter med asparges ved at klikke her eller se med nedenfor.
Få flere lækre opskrifter med grønne asparges og hvide asparges her:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.