Grønne bønner. I dag får du opskriften på det nemmeste lækreste grøntsags tilbehør.
Grønne bønner med bacon – et hit på ethvert middagsbord. Alle elsker retten og spiser med, med velbehag, både store og små.
Når du vikler bacon om grøntsager, så er det bare prikken over i’et. Bønner i baconsvøb er SÅ nemt at lave og SÅ nemt at købe ind til. Ja faktisk skal du kun bruge to ingredienser. Voila!
De grønne bønner i baconsvøb er nemt og lækkert tilbehør til en god oksesteg som f.eks. denne gode langtidsstegte culottesteg.
Prøv dem også til en god steak f.eks. en god entrecote i flødesovs. Uhm – en vindermenu.
Jeg plejer at være lidt “sparsommelig” og kun bruge 1 pakke bacon i skiver til 1 pose bønner – på 800-1000 gram (for at spare lidt på kalorierne). Du kan sagtens bruge 2 pakker bacon, hvis du synes.
Hvis du er fan af bacon vil du sikkert også tænke: Jo mere bacon, jo bedre?
Du får opskriften på de nemme bønner i baconsvøb her:
Grønne bønner med bacon – lækkert tilbehør. Få en god nem opskrift her

Ingredienser
- 1 kg grønne bønner frosne
- 1-2 pakker bacon i skiver á ca. 150 gram
Sådan gør du
- Lad de frosne bønner tø lidt op, men de behøver ikke være helt optøede
- Tag en lille håndfuld grønne bønner og vikl en baconskive omkring. Hvis du kun bruger 1 pakke bacon, skal du bruge en lidt større håndfuld bønnerLæg bønnerne i et ildfast fad

- Fortsæt til du ikke har mere bacon/flere bønner
- Sæt fadet i ovnen og steg bønnerne ca. 15 minutter v. 175 grader varmluft. Tilberedningstiden afhænger af hvor store dine "baconpakker" er
- De grønne bønner i baconsvøb er færdige, når de er gennembagte og baconskiverne er sprøde

Noter
Bønnerne smager allerbedst på tilberedningsdagen, men kan lunes igen dagen efter.
Bønner i baconsvøb passer godt som tilbehør til rigtigt mange retter, især oksekød: stege eller steaksKan også laves i airfryer
Bønner i baconsvøb – så er det jo pludselig sjovt at spise grøntsager
Hvis du ikke har prøvet at lave grønne bønner i baconsvøb, så skulle du da næsten prøve at springe på?
Tro mig, en familie på 4 vil sagtens kunne spise et helt kilo bønner, når de serveres på denne måde 🙂
Faktisk måtte vi her i huset rationere “baconpakkerne”, da mine børn boede hjemme, for at der var nok til alle, så lav gerne rigeligt 🙂
Skal du kun bruge en lille portion, så kan de sagtens laves i airfryer.
Bønner i baconsvøb er tæt på at være mit favorit tilbehør, måske det også ender med at blive dit?
Prøv en portion næste gang du alligevel har din ovn igang med en god steg eller ovnkartofler måske?
Bønnerne i baconsvøb passer godt som tilbehør til rigtigt mange retter, oksekød, svinekød eller kyllingekød eller kalkun? De vil også være et hit på et buffet bord, til tapas eller til nytårsmiddagen.
Kast dig bare ud i projektet – du bliver fan med garanti 🙂
Hvis du er vild med grønne bønner, så prøv også disse bønnefritter eller disse bønnefritter med sesam.
Få flere opskrifter med grønne bønner her:
1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.









En pakke bacon til en pakke bacon, det er vis bacon med bacon på ?