•  
  •  
  •  
  •  
  •  

DSC_0043Kransekagekonfekt ser fortryllende ud og så er det rigtigt nemt at lave også.

Kransekagekonfekt er perfekt til jul og nytår, men nydes jo hele året rundt til festlige begivenheder. Skønt til champagne eller en god kop kaffe.

En portion vil vække jubel på ethvert kagebord og du kan være sikker på at fadet med kransekagekonfekt er det der allerførst bliver tømt 🙂

Prøv også at tage en lille dåse kransekagekonfekt med som værtindegave – den vil med garanti bringe glæde.Lækre kransekage stjerner med hasselnødder - af passionfrugtmarcipanOpskriften på kransekagekonfekt er nem og kræver kun 3 ingredienser.

Dagens kransekagekonfekt er lavet som stjerner, der nemt kan trykkes ud med stjernetylle og de bliver så fine, flotte, sprøde og lækre.

Lav gerne rigeligt og frys ned, for kransekage har faktisk næsten bedst af at komme en tur i fryseren, så bliver kransekagen sej og og får den helt perfekte konsistens. Bare lige et tip til dig.
Lækre kransekage stjerner med hasselnødder - af passionfrugtmarcipanHer kommer opskriften:

Kransekagekonfekt med hasselnødder opskrift

Kransekagekonfekt med hasselnødder opskrift
Lækker kransekagekonfekt med hasselnødder
Print opskrift Del på Pinterest
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 6 minutter
Samlet tid: 16 minutter
Ret: Biscotti, kanelsnegle og cookies, muffins
Kategori: Brød og kager
Keyword: kransekage, kransekagekonfekt
Portioner: 20 stk
Forfatter: Gitte Hansen

Ingredienser

  • 150 gram marcipan
  • 100 gram flormelis
  • ½ bæger pasteuriserede æggehvider
  • Ristede hasselnøddekerner kan erstattes af kandiserede bær
  • evt. chokolade som pensling til bunden

Sådan gør du

  • Rør æggehviden med marcipanen.
  • Tilsæt flormelis
  • Put kransekagemassen i en sprøjtepose med stjernetylle. Hvis massen er for hård, så lun den evt. 15 sekunder i mikroovnen før du putter den i sprøjteposen
  • Sprøjt små konfektstjerner ud.
  • Sæt en hasselnød på toppen. Har du ikke færdig ristede hasselnødder på lager, så kan du nemt riste dem selv - 10 minutter i ovnen v. 175 grader varmluft.
  • Bag stjernerne 6-7 minutter v. 175 grader varmluft. Hold øje med at de ikke branker
  • Konfektstjernerne er færdige, når de er sprøde og gyldne
  • Lad dem afkøle helt på bagepladen før du fjerner dem, ellers hænger de for meget i.

Noter

Blødgør evt. kransekagemassen ved at lune den 15 sekunder i mikroovnen, før du sprøjter den ud
Dyp eller pensl gerne bunden med smeltet chokolade, når kransekagerne er bagt
Kransekagekonfekten kan fryses
Du kan pynte kransekagerne med hasselnødder eller kandiserede bær
Få tips om flere opskrifter fra BagenørdenFølg bloggen på Facebook @Nogetiovnen

Lækker kransekagekonfekt – perfekt til jul og nytår

Det er nemt at bage kransekagestjerner og jeg er fan af kransekage i alle afskygninger.  Prøv også disse  almindelige kransekager, især disse med nougatkerne. Uhm <3Kransekage med nougat

Faktisk foretrækker jeg kransekage fremfor konfekt, gør du mon også det? Faktisk synes jeg også at den bagte kransekagekonfekt er meget nemmere at lave. Win win 🙂

Det er nemt at lave kransekagestjerner. Sørg for at marcipanmassen er godt blød, og skulle det knibe, så lun gerne massen 10 sekunder i mikrobølgeovnen. Det gør den blød og nem at arbejde med. Den skal dog blødgøres inden du sætter tyllen på. Vi skal jo ikke have nogen metaleksplosioner i mikroovnen, vel? 😉

Her ser du billeder af den nemme fremstillingsproces.

Sådan laver du kransekagekonfekt – se billederne her:

Jeg brugte lækre ovnristede Piemonte-hasselnødder til kransekagerne og dem kan jeg virkelig anbefale dig.

Kan du ikke lige opdrive disse hasselnødder, så er det nemt at riste hasselnødder selv enten på panden eller i ovnen (max. 10 minutter v. 175 grader varmluft).DSC_0042Hasselnødder smager lækkert og jeg kan spise dem som slik. Du skulle næsten også prøve at kigge forbi bloggens mest populære opskrift med hasselnødder: de lækre nougatbrud med hasselnødder og blød nougat.

Den lækreste julegodte, der kan laves med to ingredienser. Nougatbrud - hasselnødder med blød nougatLækre kransekagestjerner, fine, flotte og sprøde.

Jeg gad fileme godt have sådan et kagefad sendt rundt nu, skulle det også en tur forbi dig måske? Jeg gad godt byde dig en 🙂
Lækre kransekage stjerner med hasselnødder - af passionfrugtmarcipan

0 0 vote
Article Rating

  •  
  •  
  •  
  •  
  •