•  
  •  
  •  
  •  
  •  

Røget kylling i ovn - hel ovnstegt kyllingOvnstegt røget kylling og pandestegt spidskål med karry.

Dette var menuen en dag i sidste uge og halløj en lækker servering 🙂

Røget kylling smager godt og meget anderledes end en almindelig kylling. Kyllingen var kødfuld og smagen var så fin.

Røget kylling, hvor køber man mon sådan én?

Røget kylling i ovn - hel ovnstegt kyllingJa jeg var heldig at vores slagter havde et godt tilbud på røgede kyllinger og jeg sprang på. Jeg mener at jeg kun gav 59 kroner for en røget kylling på 1400 gram. Et fund for de penge og den var alle pengene værd.

Jeg lurede lidt i slagterbutikken. Hmm. Hvordan tilbereder man mon sådan en en kylling? Den skal vel ikke have lige så lang tid i ovnen som en almindelig kylling. En ægte gennemrøget kylling er jo tilberedt? Røget kylling i ovn - hel ovnstegt kyllingJeg spurgte slagteren for en sikkerheds skyld: “Hvor lang tid skal sådan en kylling have i ovnen?” og slagteren bag disken svarede: “Giv den bare 15-20 minutter. Den skal jo bare lige varmes, for den er jo sådan set klar til at spise” 🙂Røget kylling i ovn - hel ovnstegt kyllingDen fremstillingsmåde var da lige til at overskue. Spring du også bare på en røget kylling.

Den store udfordring for dig bliver jo nok at opdrive en røget kylling og så lige finde ud af, om kyllingen er gennemrøget? Tjek lige om du også kan nøjes med at varme kyllingen op lige som jeg.Røget kylling i ovn - hel ovnstegt kylling Det er meget nemt at tilberede en røget kylling og du får opskriften lige her:

Røget kylling i ovn – nem og lækker opskrift

Røget kylling i ovn - hel ovnstegt kylling
Saftig lækker ovnstegt røget kylling
Print opskrift Del på Pinterest
Forb. tid: 2 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Samlet tid: 22 minutter
Ret: Røget kylling i ovn - hel ovnstegt kylling
Kategori: Billigt hverdagsmad
Keyword: kylling, ovnstegt kylling, røget kylling
Portioner: 4 pers.
Forfatter: Gitte Hansen

Ingredienser

  • 1 kylling røget og tilberedt

Sådan gør du

  • Læg kyllingen i et ildfast fad og tilbered den 15-20 minutter v. 175 grader varmluft.
    Røget kylling i ovn - hel ovnstegt kylling
  • Kyllingen er færdig når den er gylden og sprød
    Røget kylling i ovn - hel ovnstegt kylling

Noter

Kyllingen kan tilberedes på grillen også
En røget kylling kan også nydes som den er og serveres kold
Få tips om flere opskrifter fra BagenørdenFølg bloggen på Facebook @Nogetiovnen

En saftig, sprød og lækker røget kylling, klar på få minutter – helt uden forberedelser

Røget kylling i ovn - hel ovnstegt kyllingDet tager 2 minutter at putte kyllingen i ovnen og så klarer ovnen ellers resten af arbejdet.

Kyllingen bliver saftig og lækker og så var denne slagterkylling bare mega kødfuld. Der var intet svind. Tror da vist lige at jeg skal omkring slagteren igen, næste gang vi skal købe en kylling.:-)Røget kylling i ovn - hel ovnstegt kyllingDen røgede smag er meget røget, så du skal være ret vild med røget kød, for at synes om en ægte røget kylling.

Vi talte om, at kødet næsten slet ikke smagte som kylling, men mere som røget hamburgerryg?Røget kylling i ovn - hel ovnstegt kyllingHold lige øje med gode tilbud på røgede kyllinger og prøv lykken, hvis du kan finde sådan en kylling.

Vi nød det lækre kød til en portion lynstegt spidskål med karry. Opskriften på spidskålsretten skal du nok få en anden dag, men sikke da en nem og lækker menu og fedtfattig også.

Et nemt og lækkert menutip fra mig til dig.
Røget kylling i ovn - hel ovnstegt kylling
Vi var kun 2 omkring middagsbordet og kyllingen var så stor og kødfuld, at vi faktisk spiste kylling i 3 dage. Heldige os – vi gik ikke ned på kød 🙂

Du må på jagt efter en røget kylling, så du kan få afprøvet denne opskrift. God kyllingejagt til dig 🙂Røget kylling i ovn - hel ovnstegt kylling


  •  
  •  
  •  
  •  
  •