Store bløde chokoladescones

Jeg har jo skrevet om dem før og behøvede vel sådan set ikke at gøre det igen

Kan dog ikke lade være.

Er du KLAR over hvor let det er at lave stor bløde lækre scones på ingen tid? På en halv time har du det lækreste bagværk.

Scones er en mellemting mellem en kage og boller. I dejen bruger du bagepulver istedet for gær. Allerede der har du vundet tid. To hævninger du slipper for. Der er en hel del smør i dejen. Der er også sukker i. Det er jo derfor man egentlig også kunne sige at scones er en kage!

Måske er det også derfor at scones er børnenes favorit-bolle her i huset? Kage og bolle på en gang 🙂

Her har vi puttet store grove chokoladestykker i. Man kunne også putte tranebær i, eller lave dem naturel og spise med med syltetøj på.

Lækre scones!

Dejen er nem og kan laves på ingen tid hvis du har en røremaskine. De tørre ingredienser blandes med smør og tykmælk. Røres. Sættes på plade. Vupti.

Opskriften finder du her Her kan du også se lidt mere præcise angivelser på fremgangsmåde 🙂 Mine scones her fik lige et par minutter for meget. De blev sprøde javist men måske lige en tand for sprøde? Scones skal være gyldne.

 Prøv at bage scones! Fra tanke til handling til færdig lækker bløde sprød scone går der under en halv time!

Hvad byder man uventede gæster? Gevalia OG en lækker nybagt chokoladescone! 🙂

Dine gæster vil elske dig for dem. Du vil score lette points hos dine børn!

Scones nydes med iskoldt smør og evt. lidt syltetøj.

 

Scones er allerbedst når de lige er kommet ud af ovnen. Du kan lune dem i mikrobølgeovnen senere på dagen. Dagen efter er de ikke så sjove (bagepulver i dejen gør at du hurtigt bliver tørre).

Faktisk er det sjældent et problem! Der bliver spist RIGTIGT mange scones når de er friskbagte. Problem solved! 🙂

Mere inspiration

2
Skriv en kommentar

1 Kommentar tråde
1 Tråd svar
0 Følgere
 
Mest reagerede kommentar
Hotteste kommentar tråd
2 Kommentar forfattere
  Tilmeld mig notifikationer  
Nyeste Ældste Flest stemmer
Underret mig om
Ingelise Thomsen

Kære Gitte og familie … Tak for dejlige feriebilleder og beretninger, håber at vejret snart bedre sig ? hvordan gik det med fiskeriet er det blevet til “regnbueørreder” hi hi men ellers er det også godt med noget i ovnen??☀️☔️Forsat god ferie og tak for en dejlig blog . PS. Disse scones skal prøves ved lejlighed ????mvh. Ingelise Thomsen

Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse af websitet.  Se vores cookies- og privatlivspolitik. Jeg accepterer