Bulgursalat med abrikos og squash og grillede marinerede nakkekoteletter

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

DSC_5260 Bulgursalat med grillet marineret nakkesalatSommer, sol og tirsdag. Hurtigt hjem for at indtage terrassen med den tykke bog. Hvem laver maden? Jeg gider ikke. Ingen gider. Øh hvad med en hurtig grillet marineret nakkefilet, grillet på grillpanden med en rest af den lækre bulgursalat fra i går?

Klar på 5 minutter.  Det kan vi li’ når solen skinner! Vi har KUN 5 minutter så 🙂DSC_5053 nakkekoteletter

Vi har kun 3 hjemme i dag. 2 trætte teenagere og en mor godt fordybet i sin gode bog. Vi gad ikke tænde op i grillen når vi kun var os 3 og når vi kun skulle stege 4 koteletter. Så er det jo godt vi har vores grillpande!DSC_5257 Grillet marineret nakkefilet

Fyr op for grillpanden og læg koteletterne på grillpanden uden fedtstof. Steg 4-5 minutter på hver side. Kødet får en grillet smag og et grillet udseende. Jeg har købt min støbejernspande i Kvickly på tilbud for et stykke tid siden. Den er tung som et ondt år og er lidt svær at gøre ren, men pyt, en grillrist tager også tid at rense jo. 😉

Bulgursalaten er også nem at lave. Instrukserne kan du læse her Lav endelig en kæmpe portion, så du har til to-tre dage incl. frokostbøtter. Det er jo noget med at bulgur er fyldt med usunde kulhydrater, men altså jeg er ret vil med det, og jeg brugte fuldkornsbulgur, det hjæper vel? 😉 Smagen af abrikos/squash kombineret med olie/eddikemarinade er rigtig sommerlig og frisk og det gør bulgursalat til rigtigt godt grilltilbehør, hvad enten du bruger rigtig grill eller grillpande 🙂

DSC_5259 Grillet marineret nakkefilet Det bliver et kort indlæg i dag. Solen, terrasserne, haven og arbejdet tager al min tid. Heldigvis popper bloglysten frem når solen går ned, så hermed dagens madhilsen fra mig til dig 🙂

Vi måtte spise maden indendørs. Vinden blev pludselig kold og øv et vejrskifte er vist på vej. Måske jeg så snart får lyst og tid til at gå i kødgryderne igen? Sol, sol, kom igen. Lette sommermenuer er jeg nu allermest vild med 😉


  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

  Tilmeld mig notifikationer  
Underret mig om
Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse af websitet.  Se vores cookies- og privatlivspolitik. Jeg accepterer