Kyllingefilet i ovn med bacon. Uhm kyllingebryst i baconsvøb bliver saftigt og lækkert og smager skønt. Her får du en god nem opskrift.

Dagens menu er den allernemmeste, men alligevel så smager den super godt.
I dag serveres lækker saftig kyllingefilet i ovn med bacon og pommes frites og hertil grøn salat. En populær ret ved middagsbordet.
Faktisk er det bare kyllingebryst i baconsvøb, der er stegt sammen med pommes frites i ovnen, i et og samme fad. Forberedelserne tager kun få minutter, men alligevel er det en vildt lækker ret. Den må du prøve.
Prøv den til hverdag, eller i weekender. Den vil helt sikkert også blive et hit hjemme hos dig.
Opskriften får du lige her:
Kyllingefilet i ovn – nem opskrift på kyllingebryst med bacon

Ingredienser
- 700-800 gram kyllingefilet beregn 1 kyllingefilet pr. person. Kalkunkød eller svinemørbrad kan bruges i stedet
- 100-200 gram bacon i skiver ca. 2 skiver pr. kyllingebryst
- Salt/peber
Hjemmelavede pommes frites
- 2 kg kartofler skåret ud som pommes frites
- salt/peber
- ½ dl olie raps- eller olivenolie
- Tilbehør: Bearnaisesauce og grøn salat.
Sådan gør du
Hjemmelavede pommes frites:
- Skræl/vask kartoflerne, skær dem i både og fordel dem i en bradepande. Vend dem i olie. Drys med salt og peber og vend godt. Steg kartoflerne 30 minutter alene i ovnen først.
Kyllingefilet i baconsvøb:
- Krydr kyllingefiletterne med salt og peber og vikl bacon om. Læg dem i en bradepande eller ovenpå kartoflerne. Steg nu kylling og kartofler ca. 30 min. v. 175 gr. varmluft (200 grader alm. ovn).
- Steg kyllingen til baconen er sprød og kyllingen gennemstegt. Prik evt. med en kødnål for at tjekke om kødsaften er klar. Pommes frites'ene skal være sprøde også. Lav salat og evt. bearnaisesauce imens kyllingen steger.

Noter
Kyllingebryst med bacon stegt i ovnen bliver sprødt og saftigt

Kylling med bacon i ovn giver saftigt, sprødt og velsmagende kød og pommes frites’ene sprøde.
En lækker lækker servering, der stryger direkte ind i som familiens favorit. Skønt at menuen gav tid og plads til driverliv på sofaen. Sådan skal det være 🙂
Jeg plejer at stege kyllingefiletter på panden, men faktisk blev kyllingen også ekstra saftig, mør og lækker når den steges i ovn ovenpå kartofler.
Det er jo også smart at kunne bruge ovnvarmen til både kartofler og tilbehør, når man alligevel har ovnen igang. 
Kyllingefilet med bacon tilberedt i ovnen er en nem, lækker og billig ret som aftensmad.
Prøv også denne hasselback kylling med mozzarella og tomat – uhm også en lækker måde at spise kylling på.
Menuen vil også fungere fint som gæstemenu, måske med hasselback kartofler til? Retten er nem at forberede inden gæsterne ankommer, nem at sætte i ovnen, også imens du snakker, og nem at servere. Bare lige en idé?
Dejligt når menuen er nem. Jeg elsker bare når maden laver sig selv i ovnen imens man slapper af. 🙂
Spring du bare på den lækre ret. Det vil du ikke fortryde. Prøv også kalkun i baconsvøb, det smager også super godt.
Få flere gode nemme opskrifter med kyllingebryst her:
1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.







Skal kyllinge brystet lægges ovenpå kartoflerne eller på risten
Der er kylling i ovnen herhjemme i aften – jeg har dog lavet en komme i kyllingen og fyldt den med ramsløgssmør inden den blev pakket ind i bacon. Det er et stort hit herhjemme!
Og du har helt ret i at man fuldstændig dropper at stege det på panden når først man har haft gang i ovnen. Det er bare mere saftigt og lækkert…
Lækkert….men dette er jo ikke pommes ???
Hej Gitte.
Dejlig opskrift – men hvilken temperatur anbefaler du at bruge i ovnen? Varmluft?
Halløjsa Gitte.Det smagte himmelsk 🙂 Knus Gitte
Det lyder så lækkert.Så det vil jeg lave nu 🙂 Mums.
Fik du mon prøvet at lave bearnaise? Ellers vil jeg anbefale opskriften fra “Sofies blog” – den er nemmere end nem!