•  
  •  
  •  
  •  
  •  

Scones med chokolade. <3 I dag får du opskriften på nemme lækre scones.

Det er SÅ nemt at bage scones. Det tager under ½ time alt inklusiv at bage en portion.

Bollerne er bagt uden gær, men med bagepulver i dejen.

Scones er super smart til den impulsive bager. Smart også, hvis man nu ikke lige har gær på lager, men godt vil bage boller alligevel. Scones med chokolade - nem lækker opskriftScones er en mellemting mellem kage og brød og her i huset spiser vi dem tit, hvis vi gerne vil trylle lækre søde boller i en fart.

Scones har jeg skrevet om før og jeg er ret begejstret for dem, netop fordi det er så lynhurtigt bagværk.

Tricket er bagepulver og ingen hævning. Smart!

Bagepulvertricket kan også bruges til at bage lækre kringler. Se et bagepulver-kringle-udvalg fra bloggen herScones med chokolade - nem og lækker opskriftI dag er det bløde og lækre chokoladescones du skal høre om. Her får du:

Opskriften på de lækre scones med chokolade får du her:

Scones med chokolade - nem opskrift
Scones kan bages lynhurtigt, for de skal ikke hæve. Prøv disse med chokolade
Print opskrift Del på Pinterest
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Samlet tid: 30 minutter
Ret: Scones med chokolade - nem opskrift
Portioner: 25 stk
Forfatter: Gitte Hansen

Ingredienser

  • 500 gram mel
  • 1 tsk salt
  • spsk bagepulver ja det er spsk, den er god nok
  • 125 gram smør
  • dl mælk
  • spsk sukker.
  • Ca. 100-150 gram mørk chokolade grofthakket

Sådan gør du

  • Mel, salt og bagepulver blandes. Smørret smuldres i. Mælk tilsættes. Brug gerne røremaskine til at røre dejen. Den bliver hård og fast
  • Tilsæt mel, til du kan trille boller uden at dejen klistrer for meget. Hak chokoladen groft og tilsæt
  • Form bollerne og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
    Scones med chokolade - nem opskrift
  • Bag dine scones ca. 15-20 minutter ved 165-175 grader varmluft. De er færdige, når de er gyldne og sprøde.
    Scones med chokolade - nem opskrift
  • Sprøde bløde lækre scones med iskoldt smør på - uhm
    Scones med chokolade - nem opskrift

Noter

Scones smager allerbedst på bagedagen, men kan lunes i mikrobølgeovnen dagen efter.
Portionen kan med fordel halveres
For meget mel gør bagværk hårdt og tungt, så nøjes med så lidt som muligt. Dyp fingrene i mel, når du former.
Få tips om flere opskrifter fra BagenørdenFølg bloggen på Facebook @Nogetiovnen

Sprøde bløde lækre chokoladescones. Uhm – de smager fantastisk med iskoldt smør på

DSC_6747Der er mange fordele ved at bage brød og boller med bagepulver.

De er lynhurtige at lave, når man kan springe hævetiden over. Ulempen kan være, at scones dagen efter bagedagen ikke altid er så spændende. Brød bagt uden gær kan godt blive lidt trist efter 1 dags tid.

Som regel bliver scones’ene dog spist hurtigt.

Skulle der være nogen tilbage, så kan du trylle nyt liv i dem ved at lune dem 10-15 sekunder i mikrobølgeovnen.

Du kan også holde dem under vandhanen og så lune dem i ovnen igen få minutter. Scones med chokolade - nem lækker opskrift

Et fad lækre bløde chokoladescones – klar på ½ time

Du kan tro, at du bliver populær hjemme hos dig, hvis du bager sådan en portion. Spring du bare på 🙂

Chokoladescones’ene smager skønt, hvis de serveres lune med smør på.

Dem kan du godt glæde dig til at prøve 🙂
Scones med chokolade - nem lækker opskrift


  •  
  •  
  •  
  •  
  •