Tortellini med grøn pesto og parmesanostHverdagen er begyndt igen men åh suk, hvor sender jeg altså den italienske drømme-sommerferie mange gode tanker!

Det var bare den allerbedste ferie og vi prøver på alle måder at trække Italiens-minderne med ind i vores hverdag for at give sommerferien ekstra langt liv – eller måske for at give den danske – lidt grå – hverdag ekstra krydderi.

Alt var skønt i Italien, ikke mindst klimaet, naturen og MADEN! Det italienske køkken er bare verdens bedste, hvis man spørger mig – og min familie 🙂

I Italien får man langt de bedste råvarer, men heldigvis kan vi jo købe mange af lækkerierne i danske butikker også. Vi kan nemt genskabe noget af madglæden selvom vi bor i Danmark – og mindes, sukke, glædes, nyde og tænke tilbage…eller frem? Måske du – også – drømmer om – endnu – en Italiens-tur? 🙂Tortellini med grøn pesto og parmesanostRetten du skal høre om idag, er en nem og lækker pastaret, som min søde datter Amanda lavede til os på terrassen en dag i den toscanske feriebolig. Vi var alene hjemme og dasede og ja – spiste altså også en lækker frokost 🙂Tortellini med grøn pesto og parmesanostRetten er SÅ lækker og utrolig enkel, så jeg vil straks dele opskriften med dig:

Tortellini med pesto og parmesanost. Voila!

Forberedelserne tager kun få minutter og så er der serveret. Kig med her og få:

Opskrift på tortellini med grøn pesto og parmesanost:

Tortellini med grøn pesto og parmesanost
Nem pastaret med grøn pesto og parmesanost
Print opskrift Del på Pinterest
Forb. tid: 5 minutter
Samlet tid: 5 minutter
Ret: Tortellini med grøn pesto og parmesanost
Portioner: 3 pers.
Forfatter: Gitte Hansen

Ingredienser

  • 500 gram tortellini frisk
  • 130 gram grøn pesto gerne frisk. Andre slags pesto kan sagtens bruges
  • 50-100 gram parmesan friskrevet. Revet mozzarella kan også bruges

Sådan gør du

  • Kog pastaen efter anvisningerne på pakken
    Tortellini med grøn pesto og parmesanost
  • Bland pestoen i
    Tortellini med grøn pesto og parmesanost
  • Riv parmesanost og drys på toppen. Servér straks.
    Tortellini med grøn pesto og parmesanost

Noter

Parmesanost er bedst friskrevet
Brug frisk pasta - det er genialt til denne ret. 
Andre pastatyper kan sagtens bruges: ravioli, tagliatelle, spaghetti eller båndpasta
Frisk pesto er bedst at bruge - og du kan sagtens lave det selv - find opskriften lige her
Få tips om flere opskrifter fra BagenørdenFølg bloggen på Facebook @Nogetiovnen

Tortellini med grøn pesto og parmesanostHvad siger du så?

En nem og lækker pastaservering klar på 5 minutter og den smager skønt!

Hvis der er noget italienerne kan, så er det at lave lækre retter der kun består af få enkle ingredienser. Min datter har luret dem kunsten efter – det var en totalt lækker ret hun fik lavet til os, den sommerferiedag i Toscana.

Et skønt minde <3

Prøv den lækre pestopasta en dag det skal gå hurtigt i køkkenet hjemme hos dig. Retten kan fint nydes bare som hovedret, da der er rigeligt fyld i tortellinien eller raviolien eller hvad du nu ellers bruger. Tortellini med grøn pesto og parmesanostHold øje i butikkerne og se om du kan finde en god frisk pesto i køledisken. Hvis ikke, kan du måske finde et godt glas pesto som konserves? Du kan jo også sagtens lave pesto selv – kig f.eks. med på opskriften her

Tortellini med grøn pesto og parmesanostGod fornøjelse med pastaretten. Jeg er sikker på, at du bliver vild med den.

Buon appetito – hilsen Amanda – og Gitte 🙂


author avatar
Gitte Hansen
Elsker at lave nem mad, bage lækre kager, udvikle nye opskrifter og formidle til bloggens næsten 80.000 følgere på sociale medier. Arbejder nu fuld tid med nogetiovnen.dk efter 30 år som bibliotekar. Med over 1 mio. månedlige visninger og over 3000 nemme opskrifter, er Nogetiovnen.dk én af Danmarks største madblogs.