Bruschetta med parmaskinke og rød Løgismose pesto af brødrest

DSC_8030

Stop madspild – stop brødspild. Ja tak!

En portion halvtørre boller? Lækre bruschetta? Kan det virkelig lade sig gøre?

DSC_8034

DSC_8016

Ja det kan det!

På 5 minutter kan du faktisk trylle et fad lækre sprøde bruschetta med rød Løgismose pesto og parmaskinke. Det er så nemt og brødene bliver så lækre at din familie vil kæmpe om fadet.

Her kommer opskriften og ingredienslisten:

En portion tiloversblevne boller, hjemmebagte eller købte.

1 bøtte rød Løgismose pesto af soltørrede tomater (andet mærke kan bruges, men Løgismoses’ er bedst synes jeg!)

1 pakke parmaskinke.

DSC_8014

DSC_8013 Sådan gør du:

Halvér bollerne og smør pesto på brødene
DSC_8017 DSC_8018Læg en skive skinke på hvert brød. DSC_8023 DSC_8025Gratiner brødene i ovnen i ca. 10 minutter på 200 grader.

Så er der lækre bruschetta!

Kan nydes som snack, som forret, som mellemret, som TV-ret, som frokostret, som……
DSC_8033

Løgismose pesto er den BEDSTE! Und dig selv den fornøjelse at prøve. De små bøtter kan fås på køl i Nettos kølediske.

Du bliver populær i din familie hvis du laver disse lækre bruschetta. Fadet blev tømt her i huset på 5 minutter. De stryger hermed direkte ind i kategorien “Familiens favoritter”. Er sikker på at de også vil kunne blive en favorit i din familie.

Rigtig god fornøjelse! 🙂DSC_8019

Mere inspiration

6
Skriv en kommentar

3 Kommentar tråde
3 Tråd svar
0 Følgere
 
Mest reagerede kommentar
Hotteste kommentar tråd
4 Kommentar forfattere
  Tilmeld mig notifikationer  
Nyeste Ældste Flest stemmer
Underret mig om
Jens-Ole Simonsen

3 gang er lykkens gang, syntes dit skinke ser lidt tørt ud jeg bager altid kun skinken med de sidste minutter så er den dejlig og ser ikke tør ud. Fra en i Esbjerg, som er vild med mange af dine opskrifter.

Karen

Er ved at bage æggekage med feta,skinke og tomater, glæder mig til, at smage den

Camilla Mousing

Lækkert Gitte. Og skulle man “tabe” en rest revet ost ovenpå bliver det heller ikke ringere af den grund…

Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse af websitet.  Se vores cookies- og privatlivspolitik. Jeg accepterer