•  
  •  
  •  
  •  
  •  

DSC_8156

Hurtig mad på matriklen? Ja tak!

Dette indlæg er hevet frem fra skuffen. Bagenørden er komplet kvadret og smadret efter en ny første arbejdsuge. Jeg hejser det hvide flag og viser jeg er et menneske.Jeg sad på stolen og var ved at falde i søvn efter aftensmaden, ja hvor vildt er det ikke lige?

Mit nye job er spændende på den udfordrende, udmarvende, voldsomme, opslugende, interessante og hæsblæsende måde. Jeg farer løs og klør på, når jeg er på job, men så snart jeg kommer hjemme blatter jeg totalt ud. Jeg har ikke lavet mad fra bunden i en uge. Vi har levet af mad fra fryserens gemmer (thank god for den!) og jeg har ikke taget et eneste madfoto med kameraet hele ugen. Hvor vildt er det ikke lige?

Jeg får lige akkurat så mange udfordringer som jeg har ønsket mig i mit nye job. Nogle ville måske sige at jeg spænder buen lidt hårdt, og kaster mig ud i lidt for meget fra dag 1? F.eks. møde med uddannelsesleder om planlægning af nye undervisningsforløb i baser jeg knap kender endnu eller topsvære lånerforespørgsler? Jeg tænker dog, at den bedste måde at lære på, er at kaste sig ud i opgavernes mangfoldighed, også selvom dybt vand giver en vis bæven!.

DSC_8158Nå men mad har vi spist hver eneste dag, men fryser mad, restemad und so weiter. Ikke så meget at skrive “hjem” om. 😉 Dagens indlæg er hevet frem fra skuffen, så vi har ikke nydt den menu i dag, men det kunne faktisk godt være en menu til den travle familie.

Hotwings (der jo nærmest laver sig selv), sesamfritter, aioli (købemayonnaise tilsat hvidløg) og søde majs varmet 6-8 minutter i mikrobølgeovnen. SÅ nemt!

Følg anvisningerne på hotwings-pakken. Jeg mener de skal stege ca. 20 minutter, så start med kartoflerne. Køb hurtige vaskede kartofler, eller skræl/vask en portion. Følg anvisningen her
DSC_8145 Aioli kan du lave selv, med en god mayonnaise tilsat et par fed hvidløg. Du kan også lave mayonnaisen selv (det har jeg desværre ikke så stor succes med) eller købe et glas Hellmanns f.eks. og tilsætte et par fed hvidløg. Man kan også købe færdigrørt mayonnaise. Løgismose laver en lækker aioli. DSC_8151DSC_8162 Sesamfritterne skal have minimum 1 time i ovnen og vendes tit. Du kan også lave købefritter, hvis familien mangler overskud,men hjemmelavede sesamfritter smager en milliongang bedre, så skrællearbejdet er alt besværet værd. DSC_8167Sæt dine hotwings i ovnen, når der er 30 minutter tilbage af kartoflerne tilberedningstid. Klargør nu også majsene. Befri kolber for “indpakning” og tråde og tilbered dem i mikroovn eller ovn (læg i et fad med staniol over i ca. 20 minutter).

Så er der serveret. En hurtig servering, synes du ikke? Sprød kylling, lækre sprøde successesamfritter og lidt grønt tilbehør eller skulle vi måske sige gult? De lækre majskobler nydes med smør og salt 😉

Hotwings, sesamfritter, majs og aioli er et perfekt match. Smagsmæssigt går alt op i en højere endhed her. Sødt, salt, stærkt. Alle sanser bliver stimuleret. Næsten. 😉
DSC_8168


  •  
  •  
  •  
  •  
  •