Madplan uge 43. Her får du opskrifter på nem aftensmad til hele familien.
Efteråret rusker og her er jeg klar med en ny madplan til dig.
Gode efterårsretter til både hverdage og weekender.

Pluk gerne i madplanen og snup en restedag indimellem. Hvis I har for mange rester og hold gerne øje med gode tilbud og byt om på dagene.
Madplanerne er gratis at bruge for dig. Få inspiration i madplanerne fra andre uger ved at klikke her.
Du kan abonnere på madplanerne ved at abonnere på nogetiovnen’s nyhedsbrev. Du kan tilmelde dig her: https://nogetiovnen.dk/nyhedsbrev/

Allerførst så får du madplanen i kort oversigtsform. Nedenfor får du opskrifter med billeder og tips til hvad du kan servere til retterne.
Madplanen for uge 43 – i kort oversigtsform:
- Mandag: Boller i karry med ris
- Tirsdag: Panzanella – italiensk brødsalat evt. med kyllingelår til.
- Onsdag: Blomkålsfrikadeller med resten af kyllingelårene.
- Torsdag: Pasta Alfredo med kylling evt. med ugens grønt
- Fredag: Flæskesteg med ovnkartofler og bagte rødbeder
- Lørdag: Mørbrad i ovn med kartofler og grøntsager og creme fraiche dressing.
- Søndag: Kylling med champignon og bacon i ovn – i stegeso – eller ildfast fad.
Bonusopskrifter for madplanen uge 43:
- Denne uges dessert: Sagogrød
- Ugens kage: Kaffebrød
- Ugens brød: Rundstykker
- Denne uges grønt: Stegt blomkål
- Airfryer opskrift: Stegt flæsk i airfryer
Madplan uge 43 – nem efterårsmad – få opskrifter her
Mandag: Boller i karry med ris
En sikker vinder ved middagsbordet!
Prøv en meget nem måde at lave boller i karry på. Kødbollerne laver jeg her bare direkte ned i karrysovsen. Nemmere bliver det ikke.

Tirsdag: Panzanella – italiensk brødsalat
Prøv en mættende salat med brødtern – kan sagtens spises alene som hovedret, eller du kan tilberede f.eks. kyllingelår til. Tilbered gerne rigeligt kyllingelår, så I har nogle til dagen efter også.


Onsdag: Blomkålsfrikadeller med kyllingelår
Prøv de lækre blomkålsfrikadeller. De smager skønt og servér gerne lidt aioli til. Kan nydes med kyllingelår til.

Torsdag: Pasta Alfredo med kylling evt. med ugens grønt
Prøv en nem pastaret med kylling i den lækreste flødesovs.
Har I en rest tilbage, så kan den gratineres i ovn eller airfryer dagen efter, gerne med ost på.

Fredag: Flæskesteg med ovnkartofler med bagte rødbeder
Prøv at lade flæskestegen stege sammen med ovnkartofler. Det giver de lækreste sprøde kartofler og selv opvasken går som en leg. En nem lækker ret.


Lørdag: Mørbrad i ovn med kartofler og grøntsager
En lækker mørbrad ret med kartofler og grøntsager.
Mørbrad i baconsvøb med timian tilberedt på toppen af et fad kartofler og gulerødder. Servér gerne creme fraiche dressing til.

Søndag: Kylling med champignon og bacon i ovn
Endnu en god ovn ret, her med kylling. Server gerne ris eller pasta til – eller ovnkartofler igen måske? Retten kan laves både i stegeso og ildfast fad.

Bonusopskrifter for madplanen uge 43:
Denne uges dessert: Sagogrød
Prøv en af de rigtigt nemme desserter – en god gammeldags sagogrød med sagogryn.

Ugens kage: Kaffebrød
Har du en rest franskbrød, så prøv at bruge den til disse kaffebrød. Du kan tro, de smager godt! Stop madspild på lækreste vis.

Ugens brød: Rundstykker
Hjemmelavede rundstykker – halløj hvor er de gode! Dem må du prøve. Perfekte til weekend og ferier.

Denne uges grønt: Stegt blomkål
Det er meget nemt at lave stegt blomkål og det smager rigtigt godt.

Airfryer opskrift: Stegt flæsk i airfryer
Airfryeren kan man også bruge til at lave stegt flæsk i. Du slipper for “sprutteri” på komfuret og du slipper for stegeos i køkkenet.

Fakta om madplanerne på nogetiovnen.dk – gratis billige madplaner:
- Spar penge med madplaner og reducér impulsindkøb og udgifterne til takeaway
- Alle de opskrifter, du finder på nogetiovnen.dk, er nemme billige retter. De ingredienser, du skal bruge, kan du købe i alle supermarkeder.
- Madplanerne vil jeg udgive hver fredag. Klar til brug, for jer, der køber stort ind til den kommende uge, i weekenden.
- Du får opskrifter på retter til alle ugens 7 dage
- I madplanerne vil der være forslag til både hovedretter, tips til tilbehør og salater, du kan servere til. Dvs. en komplet menu.
- Der vil også være ugens stop madspildstip, en lørdags dessert, ugens brød og ugens kage.
- Opskrifterne jeg udvælger, vil afspejle årstid og sæson, så de råvarer, der er nævnt, kan købes rimeligt billigt.
- Om sommeren, vil der f.eks. være mere fokus på grillretter og om vinteren mere fokus på simremad og gryderetter
- I vinterhalvåret, vil der være en ugentlig suppedag
- Hver uge vil der være en ret til en kødfri dag
- Som hovedregel, er retterne være til 4 personer. Nogle dage, vil I kunne have mad til 2 dage, eller til frokost dagen efter. Har I mange rester, så erstat én af maddagene med en restedag.
- Du kan plukke i andre ugers madplaner og selv sammensætte din egen madplan
Madplanerne er gratis at bruge. Du kan abonnere på dem, ved at abonnere på nyhedsbrevet. Du kan tilmelde dig her: https://nogetiovnen.dk/nyhedsbrev/
Abonnerer du på nyhedsbrevet i forvejen, så får du automatisk madplanerne, i det nyhedsbrev der udkommer lørdag morgen.
Feedback til madplanerne modtages altid gerne. Bare skriv en kommentar under madplanen, så får jeg direkte besked





