•  
 •  
 •  
 •  
 •  

Solen skinner og jeg har lige nydt en lækker hjemmelavet vaniljemilkshake på terrassen. Heldige mig 🙂Milkshake - nem opskrift på vaniljemilkshakeEn skøn milkshake, som kan laves på få minutter, hvis man altså lige har mælk i køleskabet og vaniljeis i fryseren.

Vi havde 1 liter Premier vaniljeis i fryseren, så det krævede ikke langt fra tanke til handling for mig. Milkshake - nem opskrift på vaniljemilkshakeDu skal kun bruge 3 ingredienser til en vaniljemilkshake: vaniljeis, mælk og vaniljesukker. Den nemmeste milkshake, som kan varieres efter eget valg: tilsæt f.eks. blendet banan, blendet jordbær, chokolade eller citron måske.Milkshake - nem opskrift på vaniljemilkshakeJeg glæder mig til at eksperimentere meget mere med gode milkshakes og vil prøve at sørge for at vi altid har vaniljeis i fryseren, til hurtige spontane milkshake-idéer. Hvis jeg nu gemmer isen godt, finder min mand den ikke 🙂
Milkshake - nem opskrift på vaniljemilkshake
Har du en blender, er den fin at bruge til milkshakes, men du kan også sagtens bare bruge en elpisker. Det gjorde jeg, da sommerhuset ikke er så veludstyret på blender-fronten og det gik rigtigt fint  🙂Milkshake - nem opskrift på vaniljemilkshakeMilkshake er en rigtig lækker svalende forfriskning, en dejlig sommerdag. En milkshake er en sød kølig drik, der vil vække jubel hos store og små.

Jeg laver milkshakes de dage, hvor jeg er lidt smålækkersulten, men hvor det er for varmt til at gå i køkkenet og bage kager. En milkshake kan også være et hit at servere som let dessert efter en dejlig middag eller som servering til børnefødselsdagen? Du vil blive så populær 🙂 Milkshake - nem opskrift på vaniljemilkshake

Opskriften er rigtig nem og du får den lige her:

Milkshake – nem opskrift på vaniljemilkshake

Milkshake - nem opskrift på vaniljemilkshake
Lækker hjemmelavet milkshake med vanilje
Print opskrift Del på Pinterest
Forb. tid: 2 minutter
Tilb. tid: 2 minutter
Samlet tid: 4 minutter
Ret: Milkshake - nem opskrift på vaniljemilkshake
Kategori: Dessert og sødt
Keyword: milkshake, vaniljemilkshake
Portioner: 1 pers.
Forfatter: Gitte Hansen

Ingredienser

 • 2 dl mælk jeg brugte minimælk men let-eller sødmælk er også lækkert
 • 4 spsk vaniljeis Chokoladeis eller jordbæris kan også bruges. Du kan sagtens bruge mere end 4 spsk is
 • 1/4 tsk vaniljesukker kan erstattes med f.eks. Nesquick-kakaopulver

Sådan gør du

 • Hæld mælken i en høj skål f.eks. et litermål
  Milkshake - nem opskrift på vaniljemilkshake
 • Tilsæt vaniljeis og vaniljesukker
  Milkshake - nem opskrift på vaniljemilkshake
 • Pisk milkshaken godt sammen i nogle minutter med en elpisker. MIlkshaken kan også laves i blender.
  Milkshake - nem opskrift på vaniljemilkshake
 • Servér straks
  Milkshake - nem opskrift på vaniljemilkshake

Noter

Al slags is kan bruges - dog ikke nougat eller is med store chokoladestykker, det vil skabe bundfald
Jo mere is du bruger, jo fyldigere og cremet milkshake får du. 
Hvis du gerne vil lave milkshaken uden alt for mange kalorier, så brug skummet- eller minimælk. Isis-is kan også bruges.
Tilsæt gerne blendede bær eller blendet frugt til din milkshake
Få tips om flere opskrifter fra BagenørdenFølg bloggen på Facebook @Nogetiovnen

En cremet og lækker vaniljemilkshake, billigere og med færre kalorier

Milkshake - nem opskrift på vaniljemilkshakeEn hjemmelavet milkshake vil helt sikkert både være billigere og sundere og for dig, end en færdigkøbt.

Faren er, at du kommer til at lave MANGE milkshakes, når de er så nemme at lave og hvis du har en hel liter  vaniljeis der frister i fryseren. Hvordan kalorieregnskabet ender ud til sidst for dig, skal jeg nok lade være med at spå om 🙂
Milkshake - nem opskrift på vaniljemilkshakeJeg var en heldig kartoffel, at have en halv fridag i dag, hvor solen bragede ned fra en skyfri himmel. Hvor heldig kan man være.

Sommerhusterrassen er den allerbedste café og mit foretrukne milkshake-serveringssted. Det fås ikke bedre. Jeg håber også du har et dejligt favorit-serveringssted?

Prøv at servere hjemmelavet milkshake på din egen café derhjemme. Du bliver fan, med garanti og mega populær i familien også 🙂Milkshake - nem opskrift på vaniljemilkshakeGod fornøjelse med din milkshake og god sommerdag til dig også 🙂


 •  
 •  
 •  
 •  
 •