Nemme pizzasnegle. Uhm her får du opskriften på sprøde lækre “snaskede” pizzasnegle med skinke, pesto, pikantost og soltørrede tomater.
Dejen er en færdigdej, så pizzasneglene er meget nemme og hurtige at lave.
Normalt så elsker jeg jo at lave pizzadej selv, men da spottede en rulle færdig pizzadej som datotilbud, skulle de ekstra nemme pizzasnegle prøves.
Smart at man bare kan putte fyld på, bage og så er pizzasneglene klar. Nemmere bliver det ikke. Et hit som både frokost eller som nem aftensmad.
Vi skulle på tur til Livø og jeg havde lovet at tage lidt nem frokost med til færgeturen. Perfekt! Pizzasnegle er jo bare de nemmeste i verden at tage med på tur. Et hit som nem mad til madpakker også.
Du tror jo næsten det er lyv, men faktisk så fik jeg brugt en masse rester til pizzasneglene.
Det er det gode ved pizzasnegle; man bestemmer jo helt selv hvad man putter i. Oplagt at bruge rester, hvis man har. Bare tøm køleskabet eller brug dit yndlingspizzafyld.
Jeg brugte pesto og flødeost som pizzatopping i stedet for tomatsovs og nam nam nogle lækre pizzasnegle! Dem må du prøve!
Nedenfor får du min opskrift, men du kan sagtens eksperimentere og bruge andet fyld.
Nemme pizzasnegle med skinke – af færdigdej og fyld af pesto, pikantost, soltørrede tomater og parmesanost
Ingredienser
- 1 rulle færdig pizzadej min rulle vejede 400 gram
Pizzatopping - fyld:
- 200 gram pikantost grøn/gul el. lign. anden flødeost kan bruges. Kan erstattes med tomatsovs
- 100 gram pesto ca. rød el. grøn pesto kan bruges
- 200 gram soltørrede tomater i olie brug olien til pensling af sneglene. Kan udelades el. erstattes med cherrytomater
- 150 gram skinke i tern, strimler eller hele skiver. Kan udelades eller erstattes med f.eks. pepperoni, cocktailpølser?
- 50-75 gram parmesanost el. anden ost - som drys til toppen
Sådan gør du
- Rul pizzadejen ud og smør pikantosten på, helt ud til kanten. Smør nu pestoen på også. Brug kniv eller dejskraber. Klip de soltørrede tomater i smalle skiver og fordel dem på pizzabunden
- Fordel skinken på pizzaen
- Rul pizzasneglene sammen og skær dem ud med en skarp kniv. Læg dem forsigtigt på en bageplade beklædt med bagepapir. Pensl pizzasneglene med olien fra de soltørrede tomater
- Riv parmesanost og læg lidt ostedrys på toppen af hver pizzasnegl. Anden ost kan bruges
- Bag nu pizzasneglene ca.15-17 minutter v. 175 grader varmluft (200 grader alm. ovn). De er færdige, når de er gyldne og sprøde. Lirk en snegl op og er den for blød i bunden, så bag dem yderligere nogle minutter
- Nyd pizzasneglene lune. Kan lunes i ovn/airfryer dagen efter
Noter
Pesto og flødeost kan erstattes med tomatsovs. Skinke kan udelades eller erstattes med pepperoni
Kan også bages som hel pizza. Bagetiden skal evt. tilpassesPizzasneglene er fryseegnede
Lun optøede pizzasnegle i airfryer eller ovn ved svag varme. Stænk evt. med lidt vand først.Lækre pizza snegle til madpakken, skovturen, som tapas, snacks til øl? De er SÅ lækre og nemme at lave
Det er bestemt ikke sidste gang jeg vælger denne nemme løsning, med en færdig rulle pizzadej. Pizzasneglene var så hurtige at lave og de smager skønt!
Du kan selvfølgelig også sagtens bage pizzasneglene med hjemmelavet dej. Tjek f.eks. denne opskrift på pizzaboller ud her.
Vi havde en åben pakke skinke, et halvt glas pesto, et åbent glas soltørrede tomater i i olie og så en Pikantost, der trængte til at blive brugt.
Voila Det var faktisk basis ingredienserne i dagens pizzasnegle. Pikantost, eller anden flødeost med smag, er så lækkert at bruge som pizzatopping. Flødeosten giver både fyldet en cremet konsistens og giver god smag også.
Både pesto og pikantost sikrer, at pizzasneglene ikke bliver tørre.
Det blev til skinke pizzasnegle denne gang. Skinke kan sagtens erstattes med f.eks pepperoni, cocktailpølser eller andet yndlings pizzafyld.
Prøv også disse skinkehorn med pizzafyld – lavet af butterdej. De er også super nemme.
Kan man lave pizzasnegle uden tomatsovs?
Ja det undrer du dig jo nok over, men det kan man altså godt.
Selvfølgelig kan du sagtens lave pizzasneglene med tomatsovs også, få en opskrift på hjemmelavet tomatsovs til pizza her. Du bestemmer. 🙂
Jeg har før brugt flødeost og pesto på pizza, tjek f.eks. denne opskrift ud. Kæmpe succes. Det må du altså prøve.
Prøv også denne hvide pizza – tarte flambee, hvor tomatsovsen er udskiftet med creme fraiche. Også super lækre pizzaer.
Disse nemme pizzasnegle vil være et hit i madpakken. Selvom der er både pesto og soltørret tomat i, vil dine børn også elske dem. Smagen er mild og god.
Brug endelig olien fra de soltørrede tomater til at pensle pizzasneglene med.Det giver en rigtig god smag.
Olien, der er tilovers fra glasset, skal du derfor endelig ikke smide ud. Den er så god at stege f.eks. kartofler eller kød i også.
Her fik du så lige opskriften på en “ny” slags pizzasnegle, med lidt anderledes fyld.
Pizzasneglene er så lækre. Prøv dem også som brød til tapas, på buffet, til brunch eller som snack / forret til en øl?
Dem må du prøve. Spring du bare på. Lav gerne dobbelt portion, så du har nem hjemmelavet fastfood klar i fryseren, til madpakkerne eller særligt travle dage.
Faktisk så vil disse pizzasnegle også være gode som appetizers til tapas eller “starters” til en kold øl?
Hvis du er til særligt nemme pizzaer, så tjek f.eks. også også opskriften på pita pizza lavet på pitabrødsbunde her eller pizza på tortillabunde her. Prøv også denne vegetar pizza med spinat og løg – uhm den er god! Kig også med nedenfor.
Få flere gode nemme opskrifter på pizza, pizzasnegle og pita pizza her:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.