Pizza brød. Her får du opskriften på et sprødt og lækkert pizza agtigt brød med skinke, pesto og hvidløgsolie. Næsten en deep pan pizza, bare meget nemmere at lave.

Pizza brød med skinke - nem deep pan pizza

Dette er bare en virkelig nem måde at lave pizza på. Dejen skal nemlig slet ikke æltes eller rulles ud, men bare hældes i bradepanden.

Dette pizzabrød er derfor hurtigere at lave, end almindelige pizzaer. Pizza brødet mætter også bedre, da pizzabunden er meget tykkere. Næsten deep pan agtig.

Der bliver til 2 bradepandepizzaer, af denne portion. Måske du har en sulten familie? Måske kan du godt lide at lave mad til to dage?

Pizza brødet kan sagtens fryses eller bruges til madpakker dagen efter.Pizza brød med skinke - nem deep pan pizzaI korte træk er det en dej der bare skal røres og hældes på en bagepladen. Herefter skal pizzaerne hæve en time, pyntes med fyld og bages ved høj varme i ½ time.

DET er nemt!

Jeg har skrevet om hvidløgsbrødet før, men denne variant er en lille bitte smule anderledes, da der er pesto og skinke i.

Det er da en god fidus, at lade sig inspirere af successerne, ikke? 🙂

Pizza brød med skinke - nem deep pan pizza

Opskriften er rigtig nem og du får den lige her:

Opskrift på pizza brød med skinke  og cocktailpølser – nem deep pan pizza:

Hvidløgsbrød med skinke og pesto - nem deep-pan agtig pizza
Print opskrift Del på Pinterest
Forb. tid: 30 minutter
Tilb. tid: 1 time
Samlet tid: 1 time 30 minutter
Ret: Pizzabrød med skinke og hvidløgsdyp
Portioner: 2 store pizzaer
Forfatter: Gitte Hansen

Ingredienser

Pizzadej:

  • 9 dl. koldt vand
  • 50 gram gær
  • 3 tsk sukker
  • tsk salt
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 kg tipo 00 mel eller almindeligt hvedemel erstat gerne halvdelen med en grovere melsort f.eks. grahamsmel
  • ½ kg durumhvedemel kan erstattes af fuldkornshvede eller alm. hvedemel
  • 3 dl. A38 ell. yoghurt/tykmælk ell. lign.Mælk kan også bruges

Forslag til fyld:

  • 150 gram pesto både rød og grøn kan bruges
  • 400 gram skinketrimler
  • 200 gram revet ost (ca.) cheddar, mozzarella eller danbo - bare riv den ost du har
  • evt.: løg, cocktailpølser, cherrytomater, majs?

Hvidløgsolie:

  • 1 dl olie jomfruolivenolie, rapsolie eller solsikkeolie kan bruges
  • 5-6 fed hvidløg du kan nøjes med mindre
  • 2 spsk oregano tørret eller frisk
  • ½ spsk hvidløgspeber
  • 1 tsk salt

Sådan gør du

Pizzadej:

  • Gæren udrøres i de våde ingredienser. Salt og sukker tilsættes. Melet røres i. Skal kun lige røres til melet er opløst. Dejen skal være lind og dryppende
    Pizza deep pan med hvidløg, skinke & tomat
  • Når dejen er rørt, smøres den ud på 2 bageplader beklædt med bagepapir. Brug en dejskraber, så er det nemmest. Du kan smøre dejen ud på 3 bageplader, så bliver pizzaerne tyndere.
  • Stil pizzaerne ind i ovnen til hævning et lunt sted, gerne i ca. 30 minutter i ovnen på 40 grader

Hvidløgsolie:

  • Rør krydderier og hvidløgsfed med olie.
    Dejen skal være lind og dryppende
  • Når bundene er hævet, skruer du ovntemperaturen op til 200 grader varmluft. (225 alm. ovn). Smør/dryp pesto og hvidløgsolie på pizzabrødene. Det er nemmest med en dejskraber.
    Pizza brød med skinke - nem deep pan pizza
  • Fyldet puttes på. Det kunne være skinke og cocktailpølser?. Det kunne være så meget andet?
    Pizza brød med skinke - nem deep pan pizza
  • Drys revet ost over til sidst.
    Pizza brød med skinke - nem deep pan pizza
  • Bag pizza brødene 25-30 minutter v. 200 grader varmluft (225 grader alm. ovn). Hold øje med dem de sidste 10 minutter
  • Pizzabrødene er færdige når de er gyldne, sprøde og lækre. Klip stykker ud inden servering eller brug pizzahjul
    Pizza brød med skinke - nem deep pan pizza

Noter

Fyldet på pizza brødet bestemmer du helt selv.
Dejen kan smøres ud på 3 bradepander i stedet for to, så bliver pizzaerne tyndere 
Pizzaerne er fryseegnede
Få tips om flere opskrifter fra BagenørdenFølg bloggen på Facebook @Nogetiovnen

De nemmeste og lækreste pizzaer med skinke, hvidløg og cocktailpølser – deep pan. Hvidløgsbrød som pizza

Durummel er rigtigt godt at bruge til pizzabrødene, men Tipo 00 eller Manitobamel kan også sagtens bruges i stedet.

Dette mel har en særlig god bageevne, så brødet hæver bedre op. Det kan købes i de fleste supermarkeder. Pizza brød med skinke - nem deep pan pizzaDet er en helt anderledes type pizzadej end du er vant til.

Dejen bliver dryppende, som vist her, men fortvivl ej, for den skal jo hverken æltes eller rulles ud. Pizza brød med skinke - nem deep pan pizza

To kæmpe store pizzaer der smager SÅ lækkert! Hemmeligheden er det gode mel og den gode hvidløgsolie, tænker jeg.

Pizza brødet bliver sprødt og lækkert. Pizza brød med skinke - nem deep pan pizzaHer ser du pizzabundene, efter hævning og hvor pesto og hvidløgsdyp er dryppet på. Træk det på pizzaen, med en dejskraber. Pizza brød med skinke - nem deep pan pizza

Pizza brød med skinke - nem deep pan pizzaBare brug dit eller familiens yndlingsfyld på pizzaerne. 🙂Pizza brød med skinke - nem deep pan pizzaJeg brugte cheddarost på pizzaerne, men bare brug den ost du har i køleskabet. Riv lidt af skæreosten. Det er bedre og billigere end den revne ost du kan købe. Pizza brød med skinke - nem deep pan pizzaPizzabrødene er færdige når de er gyldne, sprøde og lækre…

Her kan du fornemme den saftige krumme i pizzabrødene. Du kan også fornemme at pestoen er sevet syndigt ned i bundene…:-)Pizza brød med skinke - nem deep pan pizza

Et kæmpe fad pizzabrød. Uhm. De var også geniale til madpakken dagen efter (lunes gerne ½ minut i mikrobølgeovn). Frys gerne evt. rester ned, til en dag, hvor det skal gå ekstra hurtigt med aftensmaden.

Til pizzabrødene spiste vi agurkestave med hvid creme fraiche dressing. En populær, nem og lækker aftensmad.

Du vil ikke fortryde det, hvis du drister dig ud i dette pizza brøds projekt. Pizza brød med skinke - nem deep pan pizza

Pizza brødene bliver ret tykke.

Du kan sagtens smøre dejen ud på 3 pizzabunde i stedet for, så bliver bundene tyndere og sprødere.

Mine bunde her er lidt tykke.  Deep-pan-agtige pizzaer synes jeg er lækre, men det kan være du foretrækker tyndere pizzabrød?

Få inspiration til flere lækre opskrifter på hjemmelavet pizza her:

1.

Deep pan pizza i bradepande - nem opskrift
Nem og lækker bradepandepizza med bacon og mozzarella
Se opskriften her
Deep pan pizza i bradepande - nem opskrift

2.

Pizza med rugmel - nem opskrift med bacon
Pizza - nem, sprød og lækker. Med rugmel, løg og bacon
Se opskriften her
Pizza - nem, sprød og lækker med rugmel, løg og bacon

3.

Pizza med havregryn - nem grov pizzadej
Nem pizza - af dej der ikke skal æltes. Sprøde, lækre pizzaer
Se opskriften her
Nem pizza - af dej der ikke skal æltes. Sprøde, lækre pizzaer

4.

Kartoffel pizza med havregryn - nem opskrift
Kartoffelpizza med havregryn og durummel - nem og lækker
Se opskriften her

5.

Pizza med oksekød, bacon & løg nem opskrift
Nemme hurtige pizzaer med oksekød, bacon og løg
Se opskriften her
Pizza med oksekød, bacon & løg nem opskrift

6.

Pizza med pesto, kylling, løg og bacon - nem
Grove pizzaer med chilipesto, flødeost, kyllingebryst, bacon, peberfrugt og løg
Se opskriften her
Lækker grov pizza med kyllingebryst, chilipesto og bacon

7.

Kartoffelpizza med mozzarella, løg & rosmarin
Sprød pizza med kartoffel, rosmarin, mozzarella og løg. De to andre pizzaer var med løg, bacon og peberfrugt.
Se opskriften her

8.

Pizza i bradepande med oksekød nem opskrift
Nem pizza i bradepande med oksekød, hvidløg, jalapenos og pesto
Se opskriften her

9.

Pizza a la flammkuchen med skinke og løg
Lækre sprøde bradepandepizzaer med skinke og rødløg
Se opskriften her
Pizza a la flammkuchen med skinke og løg

10.

Pizza foccacia - deep pan med hvidløg, skinke & tomat
Lækre bløde deep pan pizzaer med hvidløg, skinke, tomat og ost
Se opskriften her
Pizza deep pan med hvidløg, skinke & tomat


author avatar
Gitte Hansen
Elsker at lave nem mad, bage lækre kager, udvikle nye opskrifter og formidle til bloggens næsten 80.000 følgere på sociale medier. Arbejder nu fuld tid med nogetiovnen.dk efter 30 år som bibliotekar. Med over 1 mio. månedlige visninger og over 3000 nemme opskrifter, er Nogetiovnen.dk én af Danmarks største madblogs.