Pastaret med pølser. I dag får du opskriften på en lækker pølsegryde med tomat og fløde i sovsen.
Nemme hverdagsretter, som bare alle kan lide. Sådan en ret skal du høre om i dag.
En skøn pølsegryde, der kan laves på nemmeste vis og hvor ingredienserne er få og enkle.
Selv indkøbslisten er overskuelig. Faktisk så kan retten være klar på ½ time. Nem aftensmad.
En pastaret med pølser vil være et hit i børnefamilier. Dine børn eller børnebørn vil uden tvivl plage dig om, hvornår mon du serverer den lækre ret igen,:-)På billederne nedenfor kan du se at jeg har sneget nogle gulerødder med, bare lige for at få lidt sundt med ind i retten også.
Gulerødder klæder retten rigtigt godt. Bare rolig – dine børn opdager det aldrig. Retten kan jo selvfølgelig også sagtens laves uden gulerødder. 🙂 Der er faktisk også temmeligt mange løg og hvidløg i retten. Begge dele giver retten en rigtig god smag. Du kan sagtens nedjustere mængden, hvis du synes jeg har brugt lidt for mange.
Pølser, fløde, pasta og pesto – det kan da næsten kun blive en succes med de ingredienser, ikke?
En skøn pastaret med pølser, der nok skal blive et hit hjemme i din familie.
Jeg brugte rød pesto, men hvis du ikke lige har det på lager, kan du sagtens bare bruge ekstra koncentreret tomatpure. Opskriften er rigtig nem og du får den lige her:
Pastaret med pølser & fløde – få en god opskrift på nem pølsegryde hér
Ingredienser
- 3 løg i tern
- 3-5 fed hvidløg pressede eller skåret i små tern
- 1 bouillontern (svinebouillon, eller hvad du har på lager)
- 5-7 gulerødder i små tern
- 5 grillpølser i skiver
- 1 spsk stødt paprika
- 1 glas rød pesto mit vejede 130 gram, men mere/mindre kan bruges. Kan udelades ell. erstattes med en ekstra stor tomatkoncentrat
- 1 stor dåse tomatkoncentrat min vejede 140 gram
- 1 spsk oregano tørret eller frisk. Kan udelades eller erstattes af andre krydderier.
- salt/peber
- 2½ dl fløde kan erstattes med fløde, hvis fedtfattig version ønskes
- 3½ dl mælk
- 500 gram pasta
- smør ell. olie til stegning
- Evt. ketchup
Sådan gør du
- Kog pasta og gem evt. lidt af pastavandet. Skær løgene i tern og svits dem med bouillonterninger. Tilsæt hvidløg.
- Skræl gulerødderne og skær dem i små tern. Tilsæt til løgblandingen
- Skær pølserne i skiver og svits dem med. Tilsæt evt. lidt ekstra fedtstof
- Svits blandingen nogle minutter og rør godt imens
- Tilsæt krydderier.
- Tilsæt rød pesto, tomatkoncentrat, mælk og fløde
- Hæld vandet fra pastaen, gem gerne lidt af vandet. og hæld nu pastaen direkte i pølseflødesaucen. Rør godt. Smag evt. til med ketchup og ekstra krydderier. Tilsæt evt. lidt pastavand, hvis retten virker for tør.
- Servér straks
Noter
Prøv også pasta med chorizo eller salsiccia pølse
Brug mælk i stedet for fløde, hvis fedtfattig version ønskes. En evt. rest kan gratineres i ovnen dagen efter. FryseegnetEn skøn pastaret med pølser, tomat og flødesovs. Virkelig nem at lave. Dine børns nye livret
Pastaretten med pølser kan fint laves på under ½ time. Den vil derfor være en genial ret, hvis det skal gå ekstra stærkt i dit køkken en dag.
Vi er kun to omkring middagsbordet nu, så vi havde pølsegryde nok til flere dage.
Resten gratinerede vi i ovnen dagen efter, med ost på toppen. Uhm en lækker ret, også på dag 2. 🙂
Prøv også pasta med salsiccia pølse eller one pot pasta med chorizo.
Har I mikrobølgeovn på jobbet eller i skolen, kan resten snildt også tages med i en frokostbøtte dagen efter.
God fornøjelse med pølsegryden. Jeg håber den bliver et hit hjemme hos dig – den var en SÅ populær servering hjemme hos os.
Hvis du er vild med nemme retter med pølser, så prøv også piratens pølsegryde eller den lækre pølse stroganoff. Få flere opskrifter nedenfor:
Få flere nemme lækre opskrifter på retter med pølser her:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
Kan pastaen erstattes med kartofler, min husbond tror han tager varig skade hvis han spiser det.
Hejsa, er retten fryseegnet?
Har prøvet din opskrift. Det smager fantastisk.
Vh. Brian
Forstår ikke din opskrift. Svits i boullion. Boullion er en væske, man koger i boullion, men Du skriver ikke hvor meget boullion, man skal bruge. 1 dl, 2 dl.
Jeg har lavet den, noget lign. (før jeg så din opskrift). Jeg plejer at bruge Dolmio pastasauce (eller lign.). Et andet tip er, at man kan tage pølserne direkte fra frost.