•  
  •  
  •  
  •  
  •  

Jordbær med fløde - smagen af sommerJordbær med fløde. Sommerens bedste dessert.

Vi spiser jordbær med fløde så tit vi kan komme til og vi skal nyde de sommersøde bær, imens de er her, for pludselig er sæsonen slut og så savner vi dem ellers resten af året.

Duften af jordbær. Smagen af jordbær. Synet af jordbær. Søde sommerminder om gode stunder med jordbær-pluk-selv eller jordbær med fløde nydt i haven under parasollen.

Jordbær er smagen af sol og sommer og essensen af god sommerstemning.

På bloggen finder du en masse gode opskrifter på kager og desserter med jordbær  og i dag venter en hel klassisk opskrift på jordbær med fløde. Sommerens lækreste og enkleste dessert, og du skal såmænd kun bruge 3 ingredienser: jordbær, sukker og fløde. Voila!Jordbær med fløde - smagen af sommer

Jordbær med fløde – smagen af sommer

Jordbær med fløde - smagen af sommer
Jordbær med piskefløde - den bedste sommerdessert
Print opskrift Del på Pinterest
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 5 minutter
Samlet tid: 10 minutter
Ret: Jordbær med fløde - smagen af sommer
Kategori: Dessert og sødt
Keyword: jordbær, jordbær med fløde
Portioner: 4 pers.
Forfatter: Gitte Hansen

Ingredienser

  • 500 gram jordbær flere eller færre - alt efter hvor mange I har. De bliver spist alle 🙂
  • dl piskefløde minimum. Kaffefløde kan også bruges eller piskefløde blandet med mælk
  • sukker sukkermængden varierer afhængigt af hvor søde jordbærrene er

Sådan gør du

  • Vask og rens jordbærrene. Drys evt. med lidt sukker
    Jordbær med fløde - smagen af sommer
  • Fordel jordbærrene i små skåle, drys med sukker og hæld piskefløde ovenpå
    Jordbær med fløde - smagen af sommer

Noter

Prøv også at servere jordbær på en skive vaniljeis og toppet med flødeskum og lidt revet chokolade
Jordbær smager også skønt på marengsfuglereder med flødeskum
Få tips om flere opskrifter fra BagenørdenFølg bloggen på Facebook @Nogetiovnen

Jordbær med fløde – den nemmeste og enkleste sommerdessert

Jordbær med fløde - smagen af sommerDe første jordbær smager skønt, for der har vi ventet utålmodigt og længe på dem hele vinteren. Jo senere på sæsonen det er, og jo mere solen har skinnet, jo sødere bliver bærrene. I slutningen af sæsonen kan en portion jordbær med fløde  nydes næsten uden sukker.Jordbær med fløde - smagen af sommer

Tit nyder vi jordbærrene med kaffefløde, en fuldfed piskefløde er altså bare bedst! Bland evt piskefløden med mælk, for at strække dråberne lidt. Jordbær med fløde - smagen af sommer

Prøv også at servere jordbærrene med flødeskum og vaniljeis til – uhm det er altså også bare en lækker servering.

Prøv også med jordbær på marengsbund med flødeskum eller en Pavlova med jordbær.

Pavlova med marcipan og jordbær - opskrift
Sommer Pavlova med marcipan, vanillecreme og jordbær & hindbær
Se opskriften her

Jordbær med fløde spiser vi tit og i højsæsonen spiser vi faktisk jordbær med fløde hver aften.

Indrømmet. Vi er lidt flottenheimere i jordbærsammenhæng og her vil vi ikke nøjes – når vi kan købe jordbær, så gør vi det og nyder dem med velbehag 🙂

Brager sommersolen ned og er appetiten sparsom, så sker det pudsige, at når der serveres jordbær med fløde, så kan man altid spise en portion 🙂Jordbær med fløde - smagen af sommerPrøv også at blende jordbær med mælk og servér med lidt vaniljeis – uhm så har du tryllet den lækreste jordbærmilkshake 

Alle de lækkerier man kan trylle med jordbær – du kan finde mange flere gode bud lige her

0 0 vote
Article Rating

  •  
  •  
  •  
  •  
  •