Kanelsnegle kage. I dag får du opskriften på en nem og snasket kanelkage, der er super hurtig at lave.
Hvis du er vild med kanelsnegle, så kig med her.
Denne kanelsneglekage er SÅ lækker og så er den meget nemmere og hurtigere at lave end almindelige kanelsnegle.
Der er ikke gær i dejen, så kagen skal slet ikke hæve.
Det er en skøn kage, som man kan spise ustoppeligt mange stykker af. Den er farligt fristende 🙂
Bunden er en mazarin-agtig kagebund og på toppen karamelliseret kanelremonce. Kagen tager kun få minutter at røre sammen og skal kun bage i ovnen 35 minutter.
Får du uventede kaffegæster, vil denne kage være et godt bud. Den vil med garanti vække større jubel. 🙂
Næste gang du får kanelsnegle-kagebage-trang, så skulle du virkelig prøve denne kage.
Den har alt det gode fra kanelsneglene, kanel-remoncen ikke mindst, bare serveret i en kage, der er meget nemmere og hurtigere at bage end sneglene.Opskriften på den lækre kanelsnegle-kage får du lige her:
Kanelsnegle kage – få en god nem opskrift på nem kanelkage uden gær hér
Ingredienser
- 1 æg
- 2 tsk vaniljesukker
- 75 gram sukker
- 50 gram smør smeltet
- 2 dl creme fraiche mælk/skyr/tykmælk/kærnemælk ell. lignende kan også bruges
- 250 gram hvedemel
- 2 tsk bagepulver
- ½ tsk kardemomme kan udelades
- 1 knivspids salt
Kanelremonce:
- 100 gram smør blødt
- 100 gram farin brun
- 2 spsk kanel
Glasur med kakao
- 50 gram flormelis
- 2-3 tsk kakao
- 2-3 tsk kogende vand
Sådan gør du
- Pisk æg, sukker og vaniljesukker hvidt og skummende. Tilsæt smeltet smør.
- Tilsæt creme fraiche eller mælk/tykmælk. Bland mel, salt, bagepulver og kardemomme og sigt det i dejen. Rør dejen, til der ikke er klumper i længere
- Smør et tærtefad og hæld dejen heri. Mit tærtefad målte 26 cm. i diameter og var 4-5 cm. højt. Kan også bages i springform. En form af metal leder varmen bedre, så tjek kagen undervejs.
Kanelremonce
- Blødgør smørret 10 sekunder i mikrobølgeovnen og rør det med farin og kanel
- Fordel kanelremoncen på toppen af dejen med to teskeer
- Træk fine mønstre i kagen med en skarp kniv. Sørg for at remoncen fordeles godt i dejen.
- Bag kagen ca. 35-40 minutter v. 150 grader varmluft - 175 grader alm. ovn. Kagen er færdig når den er gennembagt, gylden og sprød på toppen. Bag den ikke for længe, den må godt være lidt svampet. Hold øje med den ikke bliver for mørk
- Lad kagen afkøle før du pynter den med glasur
Noter
Kan kan også bages som kanelsnegle muffins - nøjes med den halve bagetid i så fald.
En kanelsneglekage er meget nemmere og hurtigere end at bage end almindelige kanelsnegle
Det er simpelthen så nemt, at den gode kanelremonce bare skal lægges på kagen i toppe.
Det er nemt at trække et mønster i dejen – pyt med hvordan det ser ud.Det betyder ikke det store.
Kagenbunden er sød og mazarinagtig og kanelremoncen bliver lækker sprød og karamelliseret sprød.
Kagen vil være perfekt at servere på et kagebord, men den vil også være fin til brunch.
Hvis du er vild med kanelkager, så prøv også den populære kanelkage. Kanelsneglekagen kan også bages som muffins. Beregn ca. den halve bagetid. Få opskrift på kanelsneglemuffins her.
Du kunne også prøve de lækre kanelsnurrer?
Jeg har skåret et par fine stykker kanelsneglekage og anrettet på kagefadet her, så du kunne få et sneak peak af kagen.
Faktisk skal den først spises i morgen, men jeg tyvstartede lidt i dag.
I morgen skal vi til Hjørring og besøge Mikkel og jeg glæder mig som et lille barn.
Vi henter Amanda i Aalborg og har fyldt bilen op med os selv og alskens lækkerier og bare….glæder os til en dejlig dag.
Jeg håber du får den fineste søndag. 🙂
Hvis du er vild med kanelsnegle, så prøv også lige at tjekke disse opskrifter ud:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
Øv øv jeg valgte at putte kardemomme i, det skulle jeg så ikke ha’ gjort. Smager kun af det.
hvor smager den kanelsnegkekage dejligt og super nem at lave tak for en dejlig opskrift
Kan man bruge alm ovn?, eller skal det være varmluft
Mvh Ida
Øv øv nu har min kage fået 45 min. men den er stadig lys og virker ikke gennembag. 150 g. varmluft skriver du, er det korrekt.
Plejer ALDRIG at have problemer med dine opskrifter.