Konfekt med marcipan. Uhm her får du opskriften på nem julekonfekt med blød nougat, marcipan og hvid chokolade.
Halløj nogle lækre julegodter du skal høre om i dag.
Den lækreste konfekt med marcipan nougat og hvid chokolade. Helt perfekt marcipankonfekt og så er den bare SÅ nem at lave.
Faktisk er det bare marcipankugler med nougat i midten, der er trillet i hvid chokolade. Nemmere bliver det ikke.
Du kan godt begynde at glæde dig, for det er altså bare den lækreste konfekt.
Jeg er totalt vild med hvid chokolade og er du også det, så prøv du da også gerne denne version.
Er du mere til mørk chokolade, så kan marcipankuglerne jo sagtens laves med mørk chokolade også.
Marcipankuglerne smager SÅ godt og så tager forberedelserne kun få minutter.
Opskriften er rigtig nem og du får den lige her:
Konfekt med marcipan, nougat og chokolade – få en god nem opskrift her

Ingredienser
- 100 gram marcipan
- 50 gram nougat
- 150 gram chokolade hvid eller mørk overtrækschokolade
- drys: evt. nesquick kakaopulver eller lakridspulver
Sådan gør du
- Rul marcipanen ud i en rulle, og skær den i 12 stykker
- Put et lille stykke nougat på hvert stykke marcipan og tril marcipankuglen sammen om nougaten
- Smelt overtrækschokoladen.
- Jeg varmer min chokolade i mikroovnen 15 sekunder af gangen, til chokoladen er smeltet. Omrør flere gange undervejs. Brug en mikroovnsfast skål, gerne af glas
- Vend marcipankuglerne i den smeltede chokolade og drys straks med lidt Nesquick eller lakridspulver. Stil konfekten til afkøling på en tallerken med et stykke madpapir
- Marcipankuglerne er afkølede efter ca. ½ time i køleskab. De kan holde sig i ca. 1 uge hvis de opbevares i en tætsluttende beholder.
Noter
Drys på toppen kan udelades, men marcipankuglerne smager skønt med både Nesquick og lakridspulver.
Marcipankuglerne vil være et hit med både lys og mørk chokolade. Hvis du bruger mørk chokolade kan du drysse kuglerne med lidt marcipansplitter før de stilles til afkøling. Ælt evt. Bailey ind i marcipanmassen. Bailey marcipan kugler smager så godt.De nemmeste og lækreste marcipan kugler med nougat og hvid chokolade
Altså jeg er totalt fan af hvid chokolade.
Hvis jeg får åbnet sådan en pose hvid chokoladeovertræk, så er det rigtigt svært for mig ikke at smugspise konstant fra posen til den er tom.
Har vi en pose overtrækschokolade gælder det derfor om ikke at få åbnet for den. HVIS den åbnes, så skal den bruges straks eller også skal den fjernes fra mig. Har du det mon også sådan med hvid chokolade? 🙂
Det er rigtigt nemt at varme chokolade i mikroovnen.
Jeg synes det er meget nemmere at varme chokolade i mikroovnen end at varme den over vandbad. Du bestemmer, hvilken metode du bruger. Prøv lige at se hvor fine marcipankuglerne er og jeg kan love dig, at de smager godt.
Ælt evt. Bailey ind i marcipanmassen. Bailey marcipan kugler smager så godt.
Kunne de ikke godt ligne små snebolde, hvis vi bruger lidt god fantasi? Det synes jeg 🙂
Det er en lille portion marcipankugler du fik opskriften på her, så fordobl gerne portionen, hvis du skal lave julegodter til mange.
Marcipan konfekten er dog så nem at lave, at jeg synes det er bedre at lave flere portioner oftere i løbet af julemåneden, men du bestemmer.
Rigtig god fornøjelse med den snebolde-agtige marcipan konfekt – de smager skønt, så du kan godt glæde dig. 🙂
Få flere opskrifter på nem lækker julekonfekt ved at klikke her, eller se med nedenfor:
1.

2.

3.

4,

5.

6.

7.

8.

9.

10.
