Madplan uge 14 er nu klar til dig. Nem mad til en ny kort uge efter påskeferien.
På madplanen finder du opskrifter på nem billig mad til hele familien.
Bare pluk fra madplanen eller snup en restedag, hvis I har rester fra dagen før.
Allerførst får du opskrifterne i kort overskuelig form. Nedenfor får du opskrifter med billeder og tips til hvad du kan servere til retterne.
Tjek også madplanerne fra andre uger ud. Dem kan du se ved at klikke lige her
Du kan abonnere på madplanerne, ved at abonnere på bloggens nyhedsbrev. Tilmeld dig her: https://nogetiovnen.dk/nyhedsbrev/
Madplan uge 14
- Mandag: Butterdejstærte med laks med ugens grønt
- Tirsdag: Lynpizza på pitabrød med pepperoni med icebergsalat
- Onsdag: Pastaret med kylling bacon og fløde
- Torsdag: Frikadeller med bacon med hasselback kartofler
- Fredag: Gulerodssuppe med ugens brød
- Lørdag: Vikingegryde med mørbrad, bacon og champignon og ris til
- Søndag:Koteletter i fad med pasta
Ugens bonusopskrifter – uge 14:
- Dessert: Påske cheesecake
- Kage: Påskekage med marcipan og citron
- Brød: Hurtigt madbrød – foccacia
- Madspildstip: Foccacia sandwich i airfryer el. ovn
- Ugens grønt: Appelsinsalat
- Ugens airfryeropskrift: Brasede kartofler i airfryer
Madplan uge 14 – få gratis opskrifter her:
Mandag: Butterdejstærte med laks med ugens grønt
Prøv en nem butterdejstærte med laks og ramsløg. Den er super nem at lave, med en rulle færdig butterdej. Perfekt som nem aftensmad eller til frokost på 2. påskedag.
Tirsdag: Lynpizza på pitabrød med pepperoni med icebergsalat
Hvis I er trætte tirsdag, så er disse lynpizzaer et hit. De kan laves på ingen tid. Jeg har brugt pepperoni her, men du kan bruge al slags fyld. servér gerne icebergsalat til.
Onsdag: Pastaret med kylling, bacon og fløde og lidt karry. One pan
Her får du én af de nemme one pan pastaretter med kylling, bacon, karry og fløde. Alt bliver færdigt i ét og samme fad. Et stort hit. Smagen er i top og retten er meget nem at lave.
Torsdag: Frikadeller med bacon med hasselback kartofler
Prøv at putte lidt bacon i dine frikadeller, så skal du se løjer. Servér gerne hasselback kartofler til. Måske I også har en pastarest til overs fra dagen før?
Fredag: Gulerodssuppe med ugens brød
Tjek lige farven på denne suppe. Den er så fin og påskegul og så er den super nem at lave. Servér gerne ugens brød til – det nemme foccaciabrød.
Lørdag: Vikingeryde med bacon, champignon og svinemørbrad med ris
Denne ret med svinemørbrad vender vi tit tilbage til herhjemme. Vi elsker den alle mand! Servér gerne ris til. Har I rester tilbage, kan de fint fryses.
Søndag: Koteletter i fad med pasta
Koteletter i fad med bacon, tomat og fløde. En nem og lækker simreret. Hvis du er heldig, så har I rester nok til dagen efter også. Kan også fryses til senere.
Bonus opskriter uge 14
Ugens dessert: Påske cheesecake
Den nemmeste dessert med flødeost, lemoncurd og fløde – en skøn citrondessert.
Denne uges kage er selvfølgelig en påskekage: En påskekage med marcipan og citron
En dejlig citronkage med marcipan og citron. En kage der er nem at lave.
Ugens brød: Hurtigt madbrød uden æltning – foccacia i bradepande
Det nemme hurtige foccaciabrød i bradepande, der allerede er blevet et stort hit på bloggen, på kort tid. Det nemme madbrød, kan serveres til mange af denne uges retter.
Stop madspildstip: Foccacia sandwich med resten af madbrødet
Skulle der være en rest madbrød tilbage, så prøv disse lækre foccacia sandwich. Uhm de er gode. Kan laves i både ovn og airfryer.
Ugens grønt: Appelsinsalat
Tjek lige den farve! Appelsinerne er særligt søde lige nu, så prøv denne lækre appelsinsalat. Den vil passe godt til mange af ugens retter.
Denne uges airfryer opskrift – brasede kartofler
Det er super nemt og hurtigt at lave brasede kartofler i airfryeren. Kartoflerne kan selvfølgelig også laves på pande eller i ovn.
Rigtig god fornøjelse med denne uges madplan
Fakta om madplanerne på nogetiovnen.dk
- Spar penge med madplaner og reducér impulsindkøb og udgifterne til takeaway
- Alle de opskrifter, du finder på nogetiovnen.dk, er nemme billige retter. De ingredienser, du skal bruge, kan du købe i alle supermarkeder.
- Madplanerne udgiver jeg hver fredag. Klar til brug, for jer, der køber stort ind til den kommende uge, i weekenden.
- Du får opskrifter på retter til alle ugens 7 dage
- I madplanerne vil der være forslag til både hovedretter, tips til tilbehør og salater, du kan servere til. Dvs. en komplet menu.
- Der vil også være ugens stop madspildstip, en lørdags dessert, ugens brød og ugens kage.
- Opskrifterne jeg udvælger, vil afspejle årstid og sæson, så de råvarer, der er nævnt, kan købes rimeligt billigt.
- Om sommeren, vil der f.eks. være mere fokus på grillretter og om vinteren mere fokus på simremad og gryderetter
- I vinterhalvåret, vil der være en ugentlig suppedag
- Hver uge vil der være en ret til en kødfri dag
- Som hovedregel, er retterne være til 4 personer. Nogle dage, vil I kunne have mad til 2 dage, eller til frokost dagen efter. Har I mange rester, så erstat én af maddagene med en restedag.
- Med tiden vil du kunne plukke i andre ugers madplaner og selv sammensætte din egen madplan
Madplanerne er gratis at bruge. Du kan abonnere på dem, ved at abonnere på nyhedsbrevet. Du kan tilmelde dig her: https://nogetiovnen.dk/nyhedsbrev/
Abonnerer du på nyhedsbrevet i forvejen, så får du automatisk madplanerne, i det nyhedsbrev der udkommer lørdag morgen.
Feedback til madplanerne modtages altid gerne. Bare skriv en kommentar under madplanen, så får jeg direkte besked