Havregrynskager med smørcreme.
Sprøde havregrynskager smager skønt, men så skulle du prøve at lægge dem sammen med smørcreme.
Smørcremen er prikken over i’et. Det er virkelig nogle kager der smager godt.
Uhm en god smørcreme er bare prikken over i’et i småkager.
Vi skal på kaffevisit hos mine forældre og jeg insisterer altid på at tage hjemmebag med.
De sprøde havregrynssmåkager er et hit og super nemme at lave. Det blev havregrynskager jeg ville eksperimentere med i dag.
Det er denne havregrynskageopskrift jeg brugte, i dag i en version uden appelsin.
I dag fik jeg lyst til at prøve at lægge dem sammen med smørcreme – uhm sikke en god idé.

Jeg har glædet mig til at give tippet videre til dig. De lækre småkager med smørcreme skulle du da næsten også prøve?
Måske du også skal have kager med på tur, eller måske du blot vil forkæle familien derhjemme?
Jeg lavede bare smørcremen helt enkel med vanilje, smør og flormelis. Du kan også prøve at tilsætte lidt citronsaft til smørcremen.
Du kan også smelte lidt chokolade og trække chokoladestriber henover havregrynskagerne, det smager også godt.
Småkagerne er super nemme at lave. En portion er klar på under ½ time.
Kagerne skal bare lige afkøle og så er de klar til smørcreme.
Hurtige, lækre kager, der vil være et hit på ethvert kagebord. Både børn og voksne vil elske dem, med garanti.
Få flere opskrifter på havregrynskager og andre typer smørcreme nederst i dette indlæg.

Opskriften er rigtig nem og du får den lige her:
Havregrynskager med smørcreme – nem opskrift

Ingredienser
Havregrynskager:
- 75 g smør
- 125 g havregryn
- 1 æg
- 125 g sukker
- 3 spsk mel
- 1 tsk bagepulver
- 1 tsk vanillesukker
Smørcreme:
- 100 gram smør blødt
- 125 gram flormelis
- 1-2 tsk vaniljesukker
- evt. 1-2 tsk citronsaft / appelsinsaft kan udelades
Sådan gør du
- Smelt smørret i en gryde

- Tag gryden af blusset og tilsæt sukker og æg. Tilsæt havregryn

- Bland mel med vaniljesukker og bagepulver og tilsæt

- Sæt dejen på en bageplade med to teskeer. Max. 1 tsk dej pr. kage. Vær obs på at kagerne flyder ud. Jeg fik 32 af denne portion.

- Bag ca. 7-8 minutter v. 175 grader varmluft (200 grader alm. ovn). Kagerne er færdige når de er gyldne og sprøde.

- Rør det bløde smør med flormelis og smag til med vaniljesukker

- Læg 1 tsk smørcreme på en havregrynskage og læg en anden ovenpå.

- Fortsæt med smørcremen, til alle kagerne er lagt sammen. Pynt evt. kagerne med striber af smeltet chokolade ovenpå. Opbevar kagerne på køl til de skal serveres. De er bedst på dagen, men kan holde sig på køl i 2-3 dage

Noter
Sprøde lækre havregrynssmåkager med smørcreme – et hit for både børn og voksne

Haps nogle lækre kager. Sprøde småkager, søde småkager. Man kan ikke spise mange, men dem man kan spise, er en himmerigs mundfuld.
Hvis du er vild med kaffe, så prøv også at lægge kagerne sammen med denne moccacreme – smørcreme med kaffe.
Havregrynskagerne knaser sprødt og den bløde smørcreme smelter på tungen.
Næste gang vil jeg prøve at røre noget Nutella i smørcremen? Det vil smage super godt med Nutella chokoladecreme i kagerne tror du ikke?
Prøv også denne opskrift på havregrynskager med chokolade.
Jeg har også prøvet at lægge disse sammen med smørcreme, så det bliver småkager, der smager som og minder om de populære Oreo.
Alle de lækre havregrynskage varianter man kan bage. Herligt – hvis du også – som jeg – er vild med sprøde havregrynskager. Du kunne også prøve de lækre drømmekage cookies? Også nogle skønne havregrynskager.
Måske du skulle starte med at prøve denne dagens version med smørcreme? Super lækre kager.
Nu vil vi ile på kaffevisit. Mine forældre har kaffen klar Rigtig god søndag til dig. 🙂 
Få flere opskrifter på havregrynskager her:
1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Få flere opskrifter på smørcreme her:
1.

2.

3.

4.






