Lille lækkerhaps – Guacamole med skyr på TUC-kiks

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

DSC_4238

Her får du et lille mandagsaften-indlæg. Et lillebitte indlæg. Et mikroskopisk indlæg om den hurtigste snack i verden.En snack der samtidigt er den lækreste snack i verden.

En hurtig omgang guacamole serveret på en TUC-kiks.På en TUC-kiks??

Det var egentlig “nød lærer nøgen kvinde at spinde”. Min datter havde fornyligt fødselsdag og havde ønsket guacamole som tilbehør til yndlingslivsretten millionbøf ?!?! Jamen for hulan?

Vi var da ligesom nødt til at servere guacamolen på og til et eller andet? Rode, rode i skabene. Der lå sørme en pakke TUC-kiks?

Det fungerede fint. SÅ fint. Du vælger jo helt selv om du vil bruge TUC-kiks, grissini, grøntssagsstave eller andet til din guacamole?DSC_4236

Her får du opskriften på den lynhurtige guacamole lavet på skyr:

Du skal bruge:

5-6 modne avocado (kan købes i net med 5-6 stk.)

3-4 spsk skyr (eller tykmælk/ell. creme fraiche)

1 spsk citronsaft

1-2 fed pressede hvidløg

Et knivspids groft salt

Tilbehør: En pakke TUC-kiks med saltsmag

DSC_4226

Sådan laver du guacamole:

Mos avocadoerne med en gaffel så godt du kan.

Tilsæt skyr, hvidløg og salt. Mos videre. Blend evt. Jeg kan godt lide at konsistensen er lidt grov, men blend du gerne din, hvis du vil have den fin og fløjlsblød.

DSC_4229 Stil guacamolen koldt til den skal serveres eller prøvesmag den straks. Uhm jamen jamen? Guacamole smager jo fantastisk på de TUC-kiks? Kombination af hvidløgssmag fra guacamolen og den salte kiks går op i en højere enhed, og så er det jo bare en virkelig nem, lækker og hurtig snack? Smuk er den ovenikøbet også?

Grønt er godt for øjet, javist det passer!DSC_4231Tryl den til dine gæster til fest eller til din yndlingsfamilie en fredag aften i sofaen. Den kan også serveres som  en mellemret til større middage og meget gerne serveres ved børnebordet også? Alle børn elsker serveringer med TUC-kiks og den lækre guacamole vil bestemt også glide ned.

Ja det er vel bare det man kalder en lækkerhaps?

God fornøjelse! Hører gerne om din mening. Er bagenørden smart eller bizar, når hun kan finde på at toppe guacamolen på en TUC-kiks?? 😉DSC_4237P.S.: Og nu tidligt i seng. Sommertiden og den intense weekend i København har tæret hårdt på kræfterne. I morgen venter en ny dag! 🙂


  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

4
Skriv en kommentar

2 Kommentar tråde
2 Tråd svar
0 Følgere
 
Mest reagerede kommentar
Hotteste kommentar tråd
3 Kommentar forfattere
  Tilmeld mig notifikationer  
Nyeste Ældste Flest stemmer
Underret mig om
Jenny

Lyder super lækkert, selv om jeg sagtens kan spise guacemole med en ske

Astrid

Det lyder spændende. Det vil jeg prøve en dag.

Jeg kan i øvrigt anbefale en anden – lidt speciel – kombination: Brunkager med gorgonzola 🙂

Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse af websitet.  Se vores cookies- og privatlivspolitik. Jeg accepterer