•  
  •  
  •  
  •  
  •  

Bananpandekager opskrift med havregrynHar du prøvet at lave bananpandekager?

Hvis ikke så får du chancen nu.

Nemme pandekager der er hurtige at lave og helt geniale hvis du lige har brune bananer på lager, der trænger til at blive brugt. Husk nu, at jo mere brune bananerne er, jo sødere er de, så gem endelig godt på dem 🙂Bananpandekager opskrift med havregrynOpskriften er rigtig nem. Jeg har puttet havregryn i dejen, så pandekagerne mætter lidt. Jeg har også tilsat kardemomme og vaniljesukker, så de smager som rigtige pandekager, nej de smager faktisk endnu bedre 🙂
Bananpandekager opskrift med havregryn
Det er lynhurtigt at lave bananpandekager og det vil ikke være et urealistisk projekt, selv ikke en hverdagsmorgen. Pandekagerne vil også være et hit på et brunchbord – ja faktisk vil bananpandekagerne nok være dem der ryger først. Bananpandekager opskrift med havregrynJeg puttede akaciehonning og mandler på bananpandekagerne og det var et hit, så prøv du også gerne det det 🙂Bananpandekager opskrift med havregryn

Bananpandekager opskrift med havregryn

Bananpandekager opskrift med havregryn
Nemme bananpandekager med havregryn
Print opskrift Del på Pinterest
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Samlet tid: 15 minutter
Ret: Bananpandekager opskrift med havregryn
Kategori: Dessert og sødt
Keyword: bananpandekager
Portioner: 8 stk
Forfatter: Gitte Hansen

Ingredienser

  • 2 bananer gerne brune bananer
  • 2 æg
  • 1 dl havregryn
  • 1 dl hvedemel kan erstattes af f.eks. fuldkornshvedemel
  • ½ tsk vaniljesukker
  • ½ tsk kardemomme kan erstattes af f.eks. kanel
  • ½ dl mælk
  • 1 nip salt
  • Smør eller olie til stegning

Sådan gør du

  • Mos bananerne med en gaffel
    Bananpandekager opskrift med havregryn
  • Pisk æggene ud heri
    Bananpandekager opskrift med havregryn
  • Rør mel, havregryn, kardemomme, vaniljesukker og salt i dejen
    Bananpandekager opskrift med havregryn
  • Dejen kan røres bare med ske
    Bananpandekager opskrift med havregryn
  • Smelt lidt smør på en pande og læg pandekagedej på. Jeg fik plads til 4 pandekager af gangen (ca ½ dl. pandekagedej)
    Bananpandekager opskrift med havregryn
  • Vend pandekagerne når de er gyldenbrune på bagsiden. De skal ca. stege 2-3 minutter på hver side ved middel temperatur. Vend pandekagerne
    Bananpandekager opskrift med havregryn
  • Hold pandekagerne varme til de skal serveres
    Bananpandekager opskrift med havregryn
  • Spis gerne akaciehonning og grofthakkede mandler til. Sirup er også fint
    Bananpandekager opskrift med havregryn

Noter

Pandekagerne er fryseegnede
Pandekagerne serveres lune, men smager også godt kolde smurt med smør og drysset med sukker
Få tips om flere opskrifter fra BagenørdenFølg bloggen på Facebook @Nogetiovnen

Nemme og lækre bananandekager – perfekte til morgenmad, brunch eller dessert Bananpandekager opskrift med havregryn

Der bliver ca. 4 pandekager af 1 banan og du skal påregne ca. 3-4 stk. pr mand.

Du behøver slet ikke sukker i pandekagedejen, for det smarte er, at bananer jo søder i sig selv. Det er jo derfor det er rigtig godt at bage med bananer og bruge dem i pandekager også.

Lækre bananpandekager og på ingen tid kan du trylle en stabel.
Bananpandekager opskrift med havregrynDet var altså en skøn brunch, jeg lavede til mig selv på en af mine fri-mandage, hvor jeg har god tid til at blogge.

Herligt med fri en hverdag, med god til at trylle frokost-lækkerier OG tage billeder af herlighederne i dagslys. Bananpandekager opskrift med havregryn
Jeg håber at bananpandekagerne vil smage dig og at de bliver et hit hjemme hos dig? Spring du bare på en portion 🙂


  •  
  •  
  •  
  •  
  •