Glaseret skinke i ovn. Uhm – i dag får du opskriften på den nemmeste lækreste menu.
Faktisk tager forberedelserne kun få minutter og så klarer ovnen ellers resten af arbejdet.
En glaseret skinke kan laves i fad ovnen eller i stegesoen.
Man kan også lave glaseret hamburgerryg / skinke i airfryer. Klik her for opskrift og faktisk kan du også lave glaseret hamburgerryg på grill.
Denne glaserede skinke er nemt lavet i ovnen og faktisk skal du kun bruge 3 ingredienser for at kunne lave den.
Skinken bliver saftig og lækker og og retten passer især godt til flødekartofler.
Servér gerne en lækker broccolisalat til. Uhm en skøn menu. Prøv den også til flødekartofler eller stuvet spidskål måske?
Opskriften på den lækre saftige skinke får du lige her.
Glaseret skinke i ovn – få en nem lækker opskrift her

Ingredienser
- 1 skinke eller hamburgerryg på ca 1½ kilo eller større
- ½ pk. brun farin
- 8-10 spsk sød fransk sennep anden sennep kan bruges
Sådan gør du
- Tag nettet af hamburgerryggen og pensl sennep på, på alle sider
- Drys farin på. Jeg brugte en smørekniv til at glatte farinen ud med. Husk enderne også.
- Sæt skinken/hamburgerryggen i ovnen v. 150 grader varmluft. Tilberedningstid ca 1½ time eller tilbered ved 125 grader varmluft i 2½ time. Lav temperatur i lang tid er bedst. Stegen må ikke få for høj temperatur, så brænder farinen.
- Stegen er færdig, når den når en kernetemperatur på 65-70 grader.
- Lad stegen hvile 10-15 minutter, før den udskæres
Noter
Opskriften kan bruges til glaseret skinke også.
Brug bare så stor en hamburgerryg som I er personer til. Stegen skal bare været dækket af sennep og farin på alle siderSød fransk sennep giver en god smag på glaseret skinke, men al slags sennep kan bruges.
En saftig skinke med god karamelliseret sennepssmag – skinkesteg på lækreste vis
Jeg synes at den søde franske sennep er bedst at glaseret med, men al slags sennep kan bruges.
Har du børn der spiser med, vil de nok sætte størst pris på den søde sennep tror jeg. I behøver dog ikke frygte at sennepssmagen er gennemtrængende, heller ikke selvom du bruger “voksen-stærk” sennep.
Det er utroligt nemt at lave glaseret skinke:
Nettet pilles af skinken. Sennep og farin smøres på. Voila!
Her er skinken klar til farin-drys.
Så er den glaserede skinke klar til en tur i ovnen. Voila.
Hvis du bare går efter en kernetemperatur på 65-70 grader, så kan du faktisk tilberede en skinkesteg uanset størrelse efter denne opskrift. Du skal bare have brun farin og sennep nok på lager.
Skinken har godt af lige at hvile lidt, før du udskærer den. Så bliver den allerbedst. Saftig og lækker.
Du kan godt begynde at glæde dig. Uhm <3
Servér gerne skinken til hverdag eller fest, måske på et buffetbord, til julefrokosten eller nytårsmenuen?
Du kan være sikker på, at der altid vil blive taget stykker fra skinkefadet – det er en nem og populær ret.
Du kan også koge en hamburgerryg i gryde. Få en god nem opskrift her.
Vi spiste den lækre skinke til en portion olieristede kartofler med timian og den skønneste hjemmelavede champignonsovs.


Glaseret skinke vil passe godt til meget tilbehør – både pasta, ris, kartofler og alskens grønt. Bare spring på.
Uhm en skinke smager også godt til flødekartofler <3

Ja jeg ved godt at jeg mangler en opskrift på stuvet grønlangkål på bloggen.
Det ville jo have passet fortrinligt til. Jeg tror desværre at jeg har fået en grønlangkålsoverdosis som barn, så voksen-Gitte tager lige tilløb til at få lavet en portion. 🙂God fornøjelse med skinken til dig. Jeg er sikker på at den bliver et hit hjemme hos dig 🙂
Få flere opskrifter på glaseret skinke her:
1.

2.

3.

4.
