Kyllingelår i ovn. I dag får du opskriften på lækre marinerede kyllingeunderlår.

Det er så nemt at lave kyllingelår. En rigtig nem og populær ret, til både hverdag og fest.
Marinerede kyllingelår stegt i ovn eller på grill, er en ret alle kan lide. Tro mig, hvis du serverer de stegte kyllinglår til en buffet, så vil de forsvinde hurtigt, til børnefødselsdagen ligeså.
Kyllingelårene vil også være perfekte at servere en hverdag hvor I kommer travle og sene hjem.
Tilberedningstiden er kun 40 minutter i ovnen. Klart hurtigere at lave end en hel kylling eller de store kyllingestykker med rygben og lår.
En nem marinade til kyllingelår, du år her. Den er med paprika og olie, salt og peber.
Marinaden er rørt sammen på 1 minut, så du kan hurtigt få kyllingen i ovnen.
Ovnstegte kyllingelår får den fineste smag og skindet bliver sprødt og lækkert.
Marinaden rørte jeg bare af olie, paprika, salt og peber.
Paprika smager godt på kylling og det er godt og mildt i smagen.
Barbecuekrydderi vil også være rigtigt fint at bruge eller en mild chilisauce?
Lav gerne rigeligt med kyllingelår, for de smager skønt kolde til frokost, i madpakken eller til udflugten dagen efter også.
Opskriften på de nemme marinerede kyllingelår i ovn får du lige her:
Kyllingelår i ovn – god nem opskrift på marineret kylling

Ingredienser
- 1 kg kyllingelår ca. Andre kyllingestykker kan bruges
- ½-1 dl. olie solsikke- eller rapsolie
- 1 spsk paprika/ røget paprika eller barbecuekrydderi andre krydderier kan bruges.
- 1 tsk hvidløgspeber eller alm. peber
- 1 tsk. groft salt.
Sådan gør du
- Rør marinaden sammen og vend kyllingelårene rundt i den i en skål.

- Lad gerne kyllingelårene trække i marinaden i 1 time (gerne længere tid), men har I travlt, kan dette punkt godt springes over.

- Fordel kyllingelårene i et ildfast fad og dryp/pensl kyllingestykkerne med resten af marinaden fra skålen

- Steg kyllingelårene 35-40 minutter i ovnen v. 175 grader varmluft. (200 grader alm. ovn) Kan også tilberedes på grill eller i airfryer. De er færdige, når de er sprøde og kødsaften er klar.

Noter
Kylling skal gennemsteges helt. Når saften er klar, er kyllingen gennemstegt.
Kan nydes varme og kolde og kan også laves i airfryer. Få opskrift på kyllingeoverlår eller en hel kylling her. Andet kød kan bruges til marinaden også, f.eks. koteletter.Sprøde, lækre krydrede kyllingeunderlår med nem marinade
Saftige sprøde kyllingelår smager skønt og dejligt de er så nemme at lave. Marinaden er super nem, og billig, at lave.
Kunne du tænke dig at prøve kyllingelårene med en anden marinade, så prøv denne med sennep eller denne med barbecue.
Kyllingelårene kan nydes varme og kolde og både børn og voksne plejer at elske dem.
Lav gerne rigeligt, for de er nemlig også lækre kolde i madpakken.
Kyllingespyd er også et hit i madpakken – de kan anbefales.
Vi spiste kyllingelårene til en portion hjemmelavede pommes frites, bagte gulerødder og ovnbagt aubergine og aioli.
Servér også gerne en lækker pastasalat være perfekt at servere til.
1.

2.

Skøn menu og samtidig er det også en ret der er både nem og billig at lave. Perfekt hverdagsret og især små børn i familien vil juble 🙂
Sprøde kyllingelår i ovn, airfryer eller på grill – med marinade, med rasp eller knust corn flakes
Prøv at vende kyllingelårene i rasp (eller knust corn flakes) efter du har vendt dem i marinaden. Et hit, for det gør lårene ekstra sprøde.

Marinaden kan du selvfølgelig også bruge til andre og større kyllingestykker, og en hel kylling også. Den er også fin til f.eks. svinekoteletter eller svinemørbrad.
God fornøjelse med dine kylllingelår. Jeg er sikker på at du bliver populær derhjemme hvis du tryller en portion 🙂
Hvis du er vild med kylling i fad retter, så prøv også denne.

Få flere opskrifter på kylling her:
1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.







