Madplan uge 41. Her får du en masse nye nemme opskrifter på aftensmad til en ny uge.

I denne uge venter der dig opskrifter på nemme lækre efterårsretter. Simreretter, suppe, mørbradgryde, pizza og koteletter i fad? Gode retter, der er billige og nemme at lave.
Madplanen er gratis at bruge og den er til dig, der kunne bruge lidt nye ideer til hvad du kan servere som nem aftensmad.
Madplanerne er gratis at bruge for dig. Få inspiration i madplanerne fra andre uger ved at klikke her.
Allerførst så får du madplanen i kort oversigtsform. Nedenfor får du opskrifter med billeder og tips til hvad du kan servere til retterne.
Du kan abonnere på madplanerne ved at abonnere på nogetiovnen’s nyhedsbrev. Du kan tilmelde dig her: https://nogetiovnen.dk/nyhedsbrev/
Madplan uge 41 – i kort oversigtsform:
- Mandag: Karbonader med sesam og sesam fritter
- Tirsdag: Kalkun gryderet med ananas og peberfrugt med ris
- Onsdag: Porresuppe med madbrød
- Torsdag: Kødsovs med svinekød og grøntsager med pasta
- Fredag: Mørbradryde med sennep, bacon og fløde med ovnkartofler eller pasta
- Lørdag: Pizza med squash
- Søndag: Koteletter i fad med porrer, karry, ananas og kokosmælk
Bonusopskrifter for madplanen uge 41:
- Denne uges dessert: Mini pavlova med mynte og chokolade
- Ugens kage: Blommekage med mandler
- Ugens brød: Efterårsboller med kanel og æbler
- Denne uges grønt: Brødsalat – salat med brød croutoner
- Airfryer opskrift: Æblecrumble i airfryer
Madplan uge 41 – opskrifter på nem efterårsmad
Mandag: Karbonader med sesam og sesam fritter
Prøv at lave karbonader med sesampanering. De smager super godt. Servér gerne sesam fritter til.


Tirsdag: Kalkun gryderet med ananas og peberfrugt med ris
Kalkunkød er super nemt og hurtigt at tilberede og denne kalkungryderet med ananas og peberfrugt er bare god. Servér f.eks. ris eller pasta til.

Onsdag: Porresuppe med madbrød
Suppesæsonen er startet nu og samtidig er det porresæson. Denne porresuppe må du prøve, og server gerne et lækkert nemt madbrød til.


Torsdag: Kødsovs med svinekød og grøntsager med pasta
En kødsovs med svinekød er meget billigere at lave, end versionen med oksekød. Denne kødsovs er propfyldt med grøntsager. Servér f.eks. pasta til

Fredag: Mørbradryde med sennep, bacon og fløde med ovnkartofler eller pasta
Prøv en skøn mørbradgryde med sennep, bacon og fløde. Den er rigtig god og nem at lave. Servér f.eks. ovnkartofler eller ris/pasta til og måske ugens grønt?

Lørdag: Pizza med squash
Prøv en nem billig pizza med squash. Pizzadejen er nem og dejen skal bare smøres ud på bagepladen. Andet fyld kan sagtens bruges.

Søndag: Koteletter i fad med porrer, karry, ananas og kokosmælk
Koteletter i fad på en ny måde, med porrer, karry, ananas og kokosmælk. Servér gerne ris til.

Bonusopskrifter for madplanen i uge 41:
Denne uges dessert: Mini pavlova med mynte og chokolade
Prøv de sprøde marengskager med mynte og chokolade – uhm de smager skønt med flødeskum til.

Ugens kage: Blommekage med mandler
En svampet lækker kage med blommer, kanel og kardemomme. Skøn kage, du sagtens kan lave med anden frugt.

Ugens brød: Efterårsboller med kanel og æbler
Lækre, bløde, boller med kanel, æbler og perlesukker.

Denne uges grønt: Brødsalat – salat med brød croutoner
Har du en rest brød til overs, så prøv denne sprøde salat med ristede brød croutoner.

Airfryer opskrift: Æblecrumble i airfryer
Prøv en nem æblecrumble i airfryeren. En nem lille kage. Kan også laves i almindelig ovn.

Efteråret har ramt os og kulden kryber tættere på. Hjemme hos os har vi nu brændeovnen tændt hver dag og det er nu alligevel lidt hyggeligt også.
Fakta om madplanerne på nogetiovnen.dk – gratis billige madplaner:
- Spar penge med madplaner og reducér impulsindkøb og udgifterne til takeaway
- Alle de opskrifter, du finder på nogetiovnen.dk, er nemme billige retter. De ingredienser, du skal bruge, kan du købe i alle supermarkeder.
- Madplanerne vil jeg udgive hver fredag. Klar til brug, for jer, der køber stort ind til den kommende uge, i weekenden.
- Du får opskrifter på retter til alle ugens 7 dage
- I madplanerne vil der være forslag til både hovedretter, tips til tilbehør og salater, du kan servere til. Dvs. en komplet menu.
- Der vil også være ugens stop madspildstip, en lørdags dessert, ugens brød og ugens kage.
- Opskrifterne jeg udvælger, vil afspejle årstid og sæson, så de råvarer, der er nævnt, kan købes rimeligt billigt.
- Om sommeren, vil der f.eks. være mere fokus på grillretter og om vinteren mere fokus på simremad og gryderetter
- I vinterhalvåret, vil der være en ugentlig suppedag
- Hver uge vil der være en ret til en kødfri dag
- Som hovedregel, er retterne være til 4 personer. Nogle dage, vil I kunne have mad til 2 dage, eller til frokost dagen efter. Har I mange rester, så erstat én af maddagene med en restedag.
- Du kan plukke i andre ugers madplaner og selv sammensætte din egen madplan
Madplanerne er gratis at bruge. Du kan abonnere på dem, ved at abonnere på nyhedsbrevet. Du kan tilmelde dig her: https://nogetiovnen.dk/nyhedsbrev/
Abonnerer du på nyhedsbrevet i forvejen, så får du automatisk madplanerne, i det nyhedsbrev der udkommer lørdag morgen.
Feedback til madplanerne modtages altid gerne. Bare skriv en kommentar under madplanen, så får jeg direkte besked.





