Menuen byder på kylling. Det er jo fredag. 🙂 Kyllingen vil fint kunne peppes op en hurtig gang bagte grøntsager.
Lækkert. Sundt. Smukt. Slankende. På ingen tid. 🙂
Her kommer lige en lyn-ide til hurtigt lækkert grønt i ovn. Fadet tager under 5 minutter at forberede og kan komme i ovnen imens du f.eks. laver kylling, lasagne, moussaka, pizza som vi gjorde en anden dag. Måske du har en anden ovn-favorit?
Skær snack-pebre eller peberfrugt i grove skiver. Skær rødløg i grove stykker. Dryp med olie og dit yndlingskrydderi (jeg brugte hvidløgspeber og urtesalt). Vend rundt i ildfast fad.
Skær aubergine i skiver. Pensl med olie og drys med krydderier. Put i fad eller på bradepande.
Grøntsagerne bages/grilles i ovn i ca. 20 minutter ved. 175 varmluft. Kig til dem. Når de ser lækre grillede ud er de færdige 🙂
Voila. Hvor kan det være let og smukt at leve sundt. (hm, hm. I kender mig måske efterhånden, men jeg fylder jo så til gengæld kalorierne på med is og kage ;-D)
Grøntsagerne fungerer også fint som frokostmåltid til kold kylling ell.lignende.
Velbekomme 🙂